esron 0 Oluşturuldu: Kasım 22, 2011 Raporla Share Oluşturuldu: Kasım 22, 2011 Başka bir foruma yazarken aklıma geldi ara ara aklımdan geçen bu düşünce: Yıllar, yüzyıllar evvel ölmüş, hangi tarihi kişilikle sohbet etmek isterdiniz? Böyle bir soruda pek çok isim geçer zihnimizden kuşkusuz ama tek isim verme şansınız olduğunu var sayalım. En çok kiminle sohbet etmek isterdiniz? Önce ben cevaplayayım: Şems-i Tebrizi Link to post Sitelerde Paylaş
kirec 0 Kasım 22, 2011 gönderildi Raporla Share Kasım 22, 2011 gönderildi hz muhammed... bi de mümküse allah... Link to post Sitelerde Paylaş
Afrodit 0 Kasım 22, 2011 gönderildi Raporla Share Kasım 22, 2011 gönderildi Muhammed. Ve de İsa (diğer adıyla Yahya) Link to post Sitelerde Paylaş
şahika 0 Kasım 22, 2011 gönderildi Raporla Share Kasım 22, 2011 gönderildi Atatürk Link to post Sitelerde Paylaş
Saying 0 Kasım 22, 2011 gönderildi Raporla Share Kasım 22, 2011 gönderildi Marx Link to post Sitelerde Paylaş
freand 0 Kasım 22, 2011 gönderildi Raporla Share Kasım 22, 2011 gönderildi Muhammed'in ağzının payını vermek isterdim. Link to post Sitelerde Paylaş
Sol Invictus 0 Kasım 22, 2011 gönderildi Raporla Share Kasım 22, 2011 gönderildi Şems-i Tebrizi Yakında travestilerlede sohbete başlayacaksın , uyarmadın deme bak Link to post Sitelerde Paylaş
esron 0 Kasım 22, 2011 gönderildi Yazar Raporla Share Kasım 22, 2011 gönderildi Yakında travestilerlede sohbete başlayacaksın , uyarmadın deme bak Niye uyardığını anlayamadım. Sen sohbet ettiğin kadın veya erkeklerin önce vajina ve penis seyahatlerini mi önceliyorsun? Haaaa... (Hmmm, ordan oraya sonra beyne, sonra tekrar... ) Haaaaa... Aslında şimdi anladım neden sürekli saçmaladığını, kafana gelene kadar nerelerde geziyor düşüncelerin... E kolay değil tabii... Düşüncelerinin yolu bayağı bir uzunmuş... Link to post Sitelerde Paylaş
Sol Invictus 0 Kasım 22, 2011 gönderildi Raporla Share Kasım 22, 2011 gönderildi Niye uyardığını anlayamadım. Sen sohbet ettiğin kadın veya erkeklerin önce vajina ve penis seyahatlerini mi önceliyorsun? Haaaa... (Hmmm, ordan oraya sonra beyne, sonra tekrar... ) Haaaaa... Aslında şimdi anladım neden sürekli saçmaladığını, kafana gelene kadar nerelerde geziyor düşüncelerin... E kolay değil tabii... Düşüncelerinin yolu bayağı bir uzunmuş... şemsle konusup parlak oğlan çocuklarına hayranlık dersleri almana gerek yok, git taksime herkes bir şems. Link to post Sitelerde Paylaş
AKB 0 Kasım 22, 2011 gönderildi Raporla Share Kasım 22, 2011 gönderildi Atatürk ve Adolf Hitler... Link to post Sitelerde Paylaş
yokyaa 0 Kasım 22, 2011 gönderildi Raporla Share Kasım 22, 2011 gönderildi Socrates Link to post Sitelerde Paylaş
KAM 0 Kasım 22, 2011 gönderildi Raporla Share Kasım 22, 2011 gönderildi Yunus Emre En merak ettiğim tarihi kişiliklerden biri Link to post Sitelerde Paylaş
Pante 0 Kasım 22, 2011 gönderildi Raporla Share Kasım 22, 2011 gönderildi Kafamda şüphe uyandıranlarla ve bilinmeyen dönemlerdeki insanlarla konuşmak isterdim. Atatürk'ü, Marks'ı, Lenin'i, Hitler'i yeterince tanıdığımı düşünüyorum. Leonarda Da Vinci, Mevlana, İbni Sina, Muhyiddin-i Arabi, 2. Ramses, Akhenaton, Mete han, Konfiçyüs, Budha, Hammurabi gibi. Yaşamışlarsa eğer Hacer, Barnabas ve Selman Farisi'yi de ilave edebiliriz. Biraz fazla oldu ama hepsinin ayrı önemi var. Link to post Sitelerde Paylaş
Castor 0 Kasım 22, 2011 gönderildi Raporla Share Kasım 22, 2011 gönderildi Spartaküs Link to post Sitelerde Paylaş
Sol Invictus 0 Kasım 22, 2011 gönderildi Raporla Share Kasım 22, 2011 gönderildi Julius Caesar Link to post Sitelerde Paylaş
Amansiz 0 Kasım 22, 2011 gönderildi Raporla Share Kasım 22, 2011 gönderildi Diogenes Link to post Sitelerde Paylaş
mechule_ 0 Kasım 22, 2011 gönderildi Raporla Share Kasım 22, 2011 gönderildi sayın esron şaşırttınız beni inanın,şems-i tebrizi ile sohbet etmek istemen çok hoş ve tahmin ediyorum ki bazı densizler gibi oğlancılık değil gerçek manadaki aşktan nasıl bahsettiğini,cinsiyet ayrımının dünyalık gözüyle indirgendiğini,bu dünyaya sadece muhabbet yani aşk üzerine yollandığını onun ağzından dinlemek için ,dimi öyle (: sohbet değilde o devirde bir taş olmayı bile yeğleyeceğim efendimdir asm) şüphesiz.. ama karşılıklı Nietzsche ile iki kelam etmek isterdim.. Link to post Sitelerde Paylaş
Zerdüşt 0 Kasım 22, 2011 gönderildi Raporla Share Kasım 22, 2011 gönderildi F. W. Nietzsche, Arthur Schopenhauer Siyasi herkesin canı cehenneme. Link to post Sitelerde Paylaş
Zerdüşt 0 Kasım 22, 2011 gönderildi Raporla Share Kasım 22, 2011 gönderildi ama karşılıklı Nietzsche ile iki kelam etmek isterdim.. Hayırdır ne muhabbet edeceksin sorabilir miyim ? Link to post Sitelerde Paylaş
KaraCat 0 Kasım 22, 2011 gönderildi Raporla Share Kasım 22, 2011 gönderildi Kleopatra Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts