Sol Invictus 0 Oluşturuldu: Kasım 23, 2011 Raporla Share Oluşturuldu: Kasım 23, 2011 GÜL YÜKSEK ŞÖVALYE NİŞANI'NI TAKTI Resmi akşam yemeğinde İngiliz Kraliyeti protokolü üst düzeyde ve titizlikle uygulandı. Yemekte frak giyen Cumhurbaşkanı Gül, Kraliçe 2. Elizabeth'in 2008'deki Türkiye ziyaretinde takdim ettiği, 'Yüksek Şövalye Nişanı'nı da taktı. Yemeğe bütün erkek konuklar frakla, kadınlar koyu renk uzun elbiseyle katıldı. Uploaded with ImageShack.us http://www.haberturk.com/dunya/haber/690526-kralice-icin-ilk-kez-galeri Link to post Sitelerde Paylaş
kalessin 0 Kasım 23, 2011 gönderildi Raporla Share Kasım 23, 2011 gönderildi (düzenlendi) hayrinünsa bacımı neden yemeğe götürmemişler peki ? Kasım 23, 2011 tarihinde kalessin tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
AYDINLANMACI DESPOT 0 Kasım 24, 2011 gönderildi Raporla Share Kasım 24, 2011 gönderildi Ayakkabı ve kraliçenin bakışlarına dikkat Link to post Sitelerde Paylaş
yahya 0 Kasım 24, 2011 gönderildi Raporla Share Kasım 24, 2011 gönderildi Ayakkabı ve kraliçenin bakışlarına dikkat Kendimi gectim, Apoya acidim. Yahu bu cizmenin aynisini 2 gun once bir striptizcide gordum, sahnede dokturuyordu. Babam hep soylerdi, kadin adami rezilde eder vezirde. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts