Jump to content

Almayin O Karikaturu

Recommended Posts

Sapla saman... Bütün mesele bu...

Haberde yer alan konuya bakınız, değerlendirmelere bakınız...

Konu, Egemen Bağış mı? Konu Türkiyedeki özgürlükler ya da demokrasi mi?

Çok iyi bildiğim bir çok Hollandalı bu olayın aktörü olan herifin iki yüzlülüğüne, demokrasi anlayışına poposuyla gülerken, orda yaşayan bir Türke düşmüş adamı savunmak, içi boş ama her daim şık duran demokrasi kelimesini kullanarak ama asıl maksat islâma atılan bokun kokusuna duyulan sevgi...

Ama boku atan başka bir teistmiş, ırkçıymış ne gam?

Bu tavan geri zekâlılığa bile fazla...

Yapılanı da demokrasi diye gören zavallılığa gülmez bile aklı selim. Avrupa parlamentosunda başka iş güç konu kalmamış besbelli ve de bu pespaye duruma demokrasi deniyor, öyle mi?

Her yanı akıl olsa nolur bunu diyenin?

Aynı gerzeklik, teist tecavüz eder, istatistiklere göre ateist daha az tecavüz eder - demek ki teist kaka ateist cici, makamında şarkılar söyler başka yerde...

Devam ediniz, sığlıktan boğulan mı var?

Sonra da kafanızı sudan çıkarıp çıkarıp ayyy biz şahaneyiz ama bu dünya niye hâlâ böyle diye zırlayınız...

Bizzat sayenizde, asırlardır değişen bir şey yok dünyada!

Sitelerde Paylaş

Beyin sulanip pelte olursa on yargilarindan asla kurtulamaz durmadan kisilere saldirmak icin firsat kollar.

Cok iyi bildigi bir cok Hollandiliymis ta mus mus...Hollanda da popolariyla gulenleri goremedik nedense?Turkiye'de yasayip Turklere yagdanlik yapan Hollandalilarin da Hollanda'da tam tersini konusacaklarina eminim.

Baska bir ulkedeki birliktelerle olan kakara kikirilerle insanlarin ve ulkelerinin ozellikleri bilinemez...

Egemen Bagis Türkiye'de oldugu zamanlarda her platformda dengesizce konusup saga sola hakaretler edip camur atan densizin birisidir.

Bu toplantiya gitmeden önce Avrupalilar icin "itler ürür kervan yürür" diye bir konusma yapti ve daha sonra toplantiya katildi.Ayrica sünni müslümanlardan baska herkesi dislayan hakaretler alaylar eden bir zihniyetin karsiliklarinin olmasi cok dogaldir.

Onun icin "az bile yapildi" diye düsüncemi belirttim.Dengesizin karsisina sabri tükenen baska bir dengesizin cikmasi normaldir.Arti hala ne kadar banal densiz bir siyasetci oldugunu "al onu müsait bir yere" olarak ingilizce söylemekte.Peki o kelimeleri duyan diger yabanci siyasetciler tam olarak ne demek istedigini anlamislar midir?

Ben sanmiyorum...Türkce düsünüp Ingilizce hakaret ve küfür edilmeyecegini benden daha iyi biliyorsun.Sarfettigi sözler ve ne demek istedigi nasil bir siyasetci oldugunun ölcüsüdür diye düsünüyorum.

Ayrica bir insan islami hedef alabilir, elestirebilir, dalga gecebilir, protesto edebilir ne var bunda?

Sabahtan aksama kadar Türkiye'de hristiyanlar yahudiler ateistler hakkinda söylemediklerini birakmiyorlar...Bunlar her halti karistiracaklar kendilerinden baskalarina hosgörülü olmayacaklar ama devamli bu yobaz ilkel zihniyetin gönlü hos tutulacak...Yok öyle bir sey.

Bana göre Avrupa halklari su anda cok hosgörülü iyi niyetli ve yobaz müslúmanlardan 400 sene ileride zihniyette olmalarinin zararlarini cekmekteler.Artik insanlarin sabirlari tükendi homurdanmalar basladi.

Bu forumda bile o kadar sig ve ilkel zihniyete sahip olan müslümanlar ve dinsizler varki bir ateist sitede islamin kuranin allahin elestirilip dalga gecilmesine gülünüp eglenilmesine dayanamayip karin sancilarindan kivranmaktalar.

Kim ne ekerse onu bicer...Bu kadar basittir yasam.

Partinin lideri ve basbakanlari Turkiye'de her zaman,Avrupa'da katildigi tolantilarda ve Strasbourg'ta kadin siyasetciye karsi mahalle agziyla konusursa bakanlarida ondan asagi kalmaz, kalmiyorlarda.

On yargili beyinlere sahip olanlar ancak saldirmayi bilirler."Bu adam neden bu eylemi yapmak istedi" diye sorup arastirma oz elestiri yapma yok, olurmu hic?Bir yerlerinden bir seyler eksilir.

Varsa yoksa saldirmak...Ustelik dusuncelerin sahiplerine saldirmak gibi en ilkel yontemle...

Bu kafa yapisina sahip olanlar kendilerinden baska farkliliklari birer manken insanlara cevirmek icin yanip tutusurlar.

Sitelerde Paylaş

Aman da aman, kraldan çok kralcılara bakın siz, hani okusa şuraları Kraliçe size ödül verir. :lol:

Dediğim gibi:

Sapla saman... Bütün mesele bu...

Bir gün, sığlıktan kurtulduğunuzda sapla saman ayrımını da gerçekleştirebileceksiniz.

Her aklı başında Hollandalı, Hollanda'nın demokrasi maliyetinde, kârın ülke içine, zararın sömürülen Afrikalılara yazıldığını bilir neyse ki.

Gerçekleri bilmemek, ne ülkesini ne de yaşadığı Avrupa ülkesini tanıyamayacak kadar çok konuşan az okuyanlara mahsustur.

Senin durum zaten açık Cigi, salt günde beş-altı saat falan buraya yazıyorsun, kalan önemli bir saati de bir iş yaparak ve uyku-banyo-yemek-aile, oradaki Türklerle kavga ederek, vs, geçirdiğini düşünürsek, sen sahiden Hollanda'da yaşadığına falan inanıyor musun?

Hesap ortada... :D

Sitelerde Paylaş

Senin durum zaten açık Cigi, salt günde beş-altı saat falan buraya yazıyorsun, kalan önemli bir saati de bir iş yaparak ve uyku-banyo-yemek-aile, oradaki Türklerle kavga ederek, vs, geçirdiğini düşünürsek, sen sahiden Hollanda'da yaşadığına falan inanıyor musun?

Hesap ortada... :D

Esron sen hastasin beynin uyusmus ve bitmis herkes kimin neler yazdigini görüp okumakta.

Yazarlara saldirmaktan baska bir sey yaptigin yok ve herkese ayar cekmeye calisan forumun delisi problemli zavalli bir insansin...Senin tedaviye ihtiyacin var.

Benim kisiligimle özel hayatimla ugrasip yalan yanlis iftiralar atmayi biraksan iyi edersin.

Ateistforuma üye oldugundan beri ona buna parmak gösteren kokana ögretmen edalarinda yazilarin sahipleriyle ugrasmaktan bikmadin.

Sabir tükendi bundan sonra ayni sekilde devam edersen sonuclarina katlanacaksin.

Sitelerde Paylaş

Esron sen hastasin beynin uyusmus ve bitmis herkes kimin neler yazdigini görüp okumakta.

Yazarlara saldirmaktan baska bir sey yaptigin yok ve herkese ayar cekmeye calisan forumun delisi problemli zavalli bir insansin...Senin tedaviye ihtiyacin var.

Benim kisiligimle özel hayatimla ugrasip yalan yanlis iftiralar atmayi biraksan iyi edersin.

Ateistforuma üye oldugundan beri ona buna parmak gösteren kokana ögretmen edalarinda yazilarin sahipleriyle ugrasmaktan bikmadin.

Sabir tükendi bundan sonra ayni sekilde devam edersen sonuclarina katlanacaksin.

Ne bu şimdi?

Bu külhanbeyi tavır...

Bu, kendindeki özellikleri karşı tarafa giydirme ve sonra da "sabrım bitti bak, sonucuna katlanırsın" tehditleri, şu veya bu nedenle sitenin yönetiminden sorumlu olanların gözünden kaçmış ya da görmezden gelinmiş olabilir...

Şu ana kadar da, ateisti müslümanı dahil, istediğine istediğin şekilde saldırma ve hakaret hakkını kendinde bulmuş olabilirsin...

Bundan sonra böyle olmayacak...

Adam mısın?

Haklı mısın?

Tehditlerin ardına saklanıp, kendine çok şey biliyor havası vermeyi bırak!

Yaz!

Sitelerde Paylaş

Ne bu şimdi?

Bu külhanbeyi tavır...

Bu, kendindeki özellikleri karşı tarafa giydirme ve sonra da "sabrım bitti bak, sonucuna katlanırsın" tehditleri, şu veya bu nedenle sitenin yönetiminden sorumlu olanların gözünden kaçmış ya da görmezden gelinmiş olabilir...

Şu ana kadar da, ateisti müslümanı dahil, istediğine istediğin şekilde saldırma ve hakaret hakkını kendinde bulmuş olabilirsin...

Bundan sonra böyle olmayacak...

Adam mısın?

Haklı mısın?

Tehditlerin ardına saklanıp, kendine çok şey biliyor havası vermeyi bırak!

Yaz!

Kulhanbey tavri degildir. Forum uye oldugundan beri durmadan ozel hayatimla ve sahsimla olan ugrasmalarin yalan yanlis iftiralarin artik sabrimi tuketti.Tolere edilgini dahi anlamayacak kadar probelemli kaprisli egoist bencil hasta bir yaratikmisin.

Kulhanbeyi degilimdir ama forumda kisiligimle ilgili yazdigin iftiralari yalanlari camur atmalari suratima karsi soyleyebilecek cesareti olanin dilini girtlagindan disari alirim.Istersen deneyebilirsin adresimi yerim yurdumu biliyorsun.

Kokana ogretmen tavirlarini birakip insan gibi dusunmeyi tartisacaksin anladin mi?

Kimsenin gozunden bir sey kacmis degil burasi uyduruk dinlerin tanrilarin elestirildikleri Ateist bir site yazilanlar hosuna gitmiyorsa cektirip gideceksin ve burayi acip okumayacaksin bu kadar basit.

Kimse ama hic kimse benim kisiligimle ozel hayatimla ugrasip ayar vermeye calisamaz.

Ben istedigim sekilde allahla alay eder dalgami gecerim, tanrilari foseptik cukuruna doldururum, kuran ayetleriyle dalgami gecerim kimseyi ilgilendirmez.

Ne demek bundan sonra boyle olmayacak?Sen kimsin nesin neyine guveniyorsun da "bundan sonra boyle olmayacak" diyebilme curetini kendinde gorebiliyorsun?

Kaprisli egoist kokana ogretmen edalarin bana sokmez bunu iyice kafana sokmani oneririm.

Yazacaksan dusunceyi tartisacaksin... Benim kuran ayetlerini allahi elestirdigim basliklardan dahi rahatsiz olup karni agriyan ve aklinca ayar vermeye calisan kokmus curumus beyine sahip birisi oldugunu dahi farkedemiyorsun.

Kuran ayetlerini nasil elestirecegimden allahla nasil dalga gececegimden sana ne ahmak?

Bir yazari begenmememden, ateistler hakkinda olan dusuncelerimden, yasam felsefemden, dunya goruslerimden sana ne kaprisli kokana ogretmen kilikli?

Hadi bakalim bundan sonra neler olacak gorecegiz.Simdiye kadar gormezden gelip tolere ettigim hakkimda yazdiklarinin bir tanesini atlamayacagim.

Catirt catir kurani allahi uyduruk tanrilari yasamamis peygamber bozuntularini elestirip dalgami gececegim bakalim ne yapabileceksin?

Sayende enerjimi yeniledim bundan sonra kat kat fazlasiyla pislik islami elestirip dalgami gececegim.

Sitelerde Paylaş

Kulhanbey tavri degildir. Forum uye oldugundan beri durmadan ozel hayatimla ve sahsimla olan ugrasmalarin yalan yanlis iftiralarin artik sabrimi tuketti.Tolere edilgini dahi anlamayacak kadar probelemli kaprisli egoist bencil hasta bir yaratikmisin.

Kulhanbeyi degilimdir ama forumda kisiligimle ilgili yazdigin iftiralari yalanlari camur atmalari suratima karsi soyleyebilecek cesareti olanin dilini girtlagindan disari alirim.Istersen deneyebilirsin adresimi yerim yurdumu biliyorsun.

Kokana ogretmen tavirlarini birakip insan gibi dusunmeyi tartisacaksin anladin mi?

Kimsenin gozunden bir sey kacmis degil burasi uyduruk dinlerin tanrilarin elestirildikleri Ateist bir site yazilanlar hosuna gitmiyorsa cektirip gideceksin ve burayi acip okumayacaksin bu kadar basit.

Kimse ama hic kimse benim kisiligimle ozel hayatimla ugrasip ayar vermeye calisamaz.

Ben istedigim sekilde allahla alay eder dalgami gecerim, tanrilari foseptik cukuruna doldururum, kuran ayetleriyle dalgami gecerim kimseyi ilgilendirmez.

Ne demek bundan sonra boyle olmayacak?Sen kimsin nesin neyine guveniyorsun da "bundan sonra boyle olmayacak" diyebilme curetini kendinde gorebiliyorsun?

Kaprisli egoist kokana ogretmen edalarin bana sokmez bunu iyice kafana sokmani oneririm.

Yazacaksan dusunceyi tartisacaksin... Benim kuran ayetlerini allahi elestirdigim basliklardan dahi rahatsiz olup karni agriyan ve aklinca ayar vermeye calisan kokmus curumus beyine sahip birisi oldugunu dahi farkedemiyorsun.

Kuran ayetlerini nasil elestirecegimden allahla nasil dalga gececegimden sana ne ahmak?

Bir yazari begenmememden, ateistler hakkinda olan dusuncelerimden, yasam felsefemden, dunya goruslerimden sana ne kaprisli kokana ogretmen kilikli?

Hadi bakalim bundan sonra neler olacak gorecegiz.Simdiye kadar gormezden gelip tolere ettigim hakkimda yazdiklarinin bir tanesini atlamayacagim.

Catirt catir kurani allahi uyduruk tanrilari yasamamis peygamber bozuntularini elestirip dalgami gececegim bakalim ne yapabileceksin?

Sayende enerjimi yeniledim bundan sonra kat kat fazlasiyla pislik islami elestirip dalgami gececegim.

Forum konusu dışında yazacağım için tüm üyelerden özür dileyerek başlıyorum. Cevabımın yönetimce, en az Cigi'nin yazdıkları kadar silinmeden kalması hakkını talep ederek..

...........................

Bak cici Cigi,

Şöyle bir sorunun var:

Çeşitli düğmelerin var ve ben istediğime basıp, seni istediğim şekle getirebilirim son cümlende itiraf ettiğin gibi: "Sayende."

Tekrar edelim: Kimin sayesinde? Benim sayemde...

Şimdi bu durum acıklı bir durum benim için...

Şahsen, girdiğim bir sitede, kendine sahip olabilmiş üyeler görmeyi çok isterim.

Birilerinin sayesinde bir şey yapan insan kendine sahip olmamış, belki de sahip olacak kadar "kendi" olamamış insandır, yanlış mı?

Dolayısıyla senin sayende bir şey yapmamı/yazmamı daha çok beklersin...

Farkı anlıyor musun?

Sanmam...

Sinirlenmeden bir kaç kez oku, anlayacaksın...

Şimdi...

Gördüğüm her zırvanı alıp önüne koyacağım... Hem kokana hem öğretmen olmanın getirdiği bir sabır işte napcan. :D

Bu nedenle de, hiç bir şey eskisi gibi olmayacak senin için...

Önceden böyle olmuş, kim bilir niye? İnsanlar uğraşmak istememiş olabilir, uğraşmaya değmez diye düşünmüşlerdir, belki yeterince kokana değillerdi, belki öğretme kabiliyetleri yoktu, belki yorgunlardı, vs vs.

Her neyse...

Ben burdayım... Vaktim oldukça, elim boş oldukça, saçmaladığını gördükçe ayar vereceğim sana konu dahilinde...

Ha, bir şık daha var:

Saçmalıklarının karşı argümanlarla durdurulmasından rahatsızsan, kendi ayarını kendin yaparsın, hakaret ve aşağılamalarından arındırırsın kendini, ki doğrusu budur, o zaman da gelen giden herkes senden bir fikir okur.

Seçim senin. ^_^

Sitelerde Paylaş

Saçmalıklarının karşı argümanlarla durdurulmasından rahatsızsan, kendi ayarını kendin yaparsın, hakaret ve aşağılamalarından arındırırsın kendini, ki doğrusu budur, o zaman da gelen giden herkes senden bir fikir okur.

Yahu sen kimsin nesin kendini ne saniyorsun?Kariyerin ne, capin ne, karizman ne?Diyelim ki basbakansin, viz gelirsin dıgıdık dıgıdık gidersin.Tamda adamina cattigini da idrak edemiyorsun.

Foruma yazilan dusunceleri her isteyen istedigi kadar elestirebilir ama sahiplerine dokundurmadan...Senin beynin hala bunu bir turlu kavrayamadi.

Gercekten salakmisin, ahmakmisin, yoksa agir dozajda ilac mi kullaniyorsun?

Benim elestirdiklerimi savunmak istiyorsan gecersin basliklarin altina astigim ayetlere tek tek yanit verirsin allahini korur kol kanat gerer, altini temizler, bezini baglar, mamasini yedirirsin.

Sadece bana degil diger yazarlara da ayni tavirda "ufff pfff bunaldim, bu ne boyle, bu boyle yazilmaz, soyle dusunulmez, dogrusu budur, burada ne kadar cok zaman harciyorsunuz vs." gibi yazilari yazan sensin.

Sen kimsin nesin kendini ne saniyorsun?Sitede yazilanlara ombudsmanlik yapmakla gorevli oldugnu sana kim soyledi?

Bu iletiden baska aciklama yapilmayacak dedigim gibi kisiligimle ozel hayatimla ve uslubumla ilgili konulara burnunu sokmaya devam edersen sonuclarina katlanacaksin.Neymis? Sadece yazilanlari elestirmeyi ogrenecekmisin umarim anlamisindir.

Umarim...

Sitelerde Paylaş

Hooop, iki mesaj öncesinden, üç mesaj öncesinden seçmeler, höt söt höt zöt, yıkarım ortalığı nidaları, buralar benden sorulur...

Bıdı da bıdı bıdı da bıdı...

Dön baba dönelim... <_<

Boş konuşma yerine maharetini görelim, aç şahane bir forum, fark yarattığın, "senin düşüncelerinle" değişen bir ademoğlu görelim...

Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...