Jump to content

En Gıcık Olduğunuz Ünlüler

En Gıcık Top 10  

52 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Hani derler ya "Elime geçse bir kaşık suda boğarım" diyecek kadar gıcık olduğunuz,

ekranlarda gördüğünüzde, dinlediğinizde tahammül edemeyecek derecede sinirinizi bozan yaşayan ünlüler arasında ilk sıralarda kimleri görürsünüz.

En çok gıcık olunanlar için 20 kişilik bir liste hazırladım.

Bunlar içinde bazıları "Buna da gıcık olunur mu?" diyeceğiniz isim olabilir.

Bence hiç siyasi düşünmeden, hangi alanda olursa olsun en çok gıcıklık verenleri seçelim.

Bakalım Top 10'u kimler paylaşacak...

Liste haricinde çok gıcık olduklarınızı yorumlarınızla da belirtebilirsiniz.

Örneğin Aziz Yıldırım, Yiğit Bulut, Hasan Cemal, Cengiz Çandar, Mümtazer Türköne, Emin Çölaşan, Mehmet Ali Birand, Mehmet Ali Erbil, Nagehan Alçı, Erman Toroğlu, Ahmet Çakar, Ahmet Hakan vb. isimleri eklemedim.

Öyle çok gıcık olunacak isim var ki, listeye sığmayacağından alfabetik sırayla 20 kişi yazmak zorunda kaldım.

Oylama haricinde siz de kendi top 10'unuzu listeyebilirsiniz.

Sitelerde Paylaş

Listede bir sürü ismi işaretledim ama Ömer Celakıl ve Rasim Ozan Kütahyalı'yı ekranda gördüğüm anda kanalı değiştiriyorum. Bu 2 adam en nefret ettiklerim.

Bunun dışında astroloji, kungfu, feng-shu, reiki, yoga, telepati, telekinezi, biyoenerji, nazar gibi şeylere inanan kişileri görünce katli vaciptir fetvası bile hafif kalıyor. :)

Bunlara inanan halk üzerinden para kazanan insanlardan da ayrıca tiksiniyorum. Sabah programlarını izleyen ev kadınlarını da ayrıca kınıyorum buradan. Hepsi beni acayip sinirlendiriyor.

Bu sığ ve tutarsız kesimlere açıkça nefret doluyum. Ömer Celakıl hepsinin en kötüsü. Küpe takan din adamı mı olurmuş yahu? Bunları izleyenlere, onlardan daha çok kızıyorum.

Bir de kendini ateist addeden Sturbucks gençleri var. İlgi çekmek için ateistim diye palavra sıkıp burçlara, fala, taşların gücüne inanan soysuzlardan da ölesiye nefret ediyorum.

Siyaset dünyasında gıcık olduklarımın en başında Arınç geliyor. Ağlamaklı suratıyla yaptığı konuşmalar sinir bozucu oluyor. Yazarlardan Fikri Akyüz ve Rasim Ozan Kütahyalı en gıcıkları.

tarihinde freand tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

Listede olmayanlardan gıcık olduklarım:

Mümtazer Türköne (apo ya ev hapsi verilsin)

Çakma Yiğit ( bugün böyle yarın ne olacağı belli değil)

Bülent Arınç (F. Gülen'den sonra en duygusal insan)

Ömer Akılçelen (kuran hücreden bahsetmiş (bkz. hucurat suresi)) :D

Sitelerde Paylaş
Bülent Arınç (F. Gülen'den sonra en duygusal insan)

Her ikisi de listede olmalıydı, nasıl unutmuşum. :angry:

Geç kalınmadan mümkünse eğer yöneticiler hiç oy almamış 2 ismin yerine bunları koyabilirler.

Örneğin Deniz Baykal'la Hülya Avşar yerine Fethullah Gülen ve Bülent Arınç konabilir.

Sitelerde Paylaş

Geç kalınmadan mümkünse eğer yöneticiler hiç oy almamış 2 ismin yerine bunları koyabilirler.

Örneğin Deniz Baykal'la Hülya Avşar yerine Fethullah Gülen ve Bülent Arınç konabilir.

Hülya'dan ben nefret ediyorum kusura bakma artık çok geç ;) Anketin eksiklerin olması bence normal.Benim fikrime göre sağlık bakanı recep akdağ en gıcık olduğum insan. Türkiye'de doktorlar -doğru tabir mi bilmiyorum ama- itin götüne sokulmuşken hala bu hükümete oy veren tüm meslektaşlarım 2. sırada..

Sitelerde Paylaş

Anketi istediğin gibi düzelttim Sevgili Pante.

Benim 1 numaram tabii ki Tayyip.

Bu adam yüzünden yıllardır haberleri izleyemiyorum desem abartmış olmam. Gerçekten çok zorlanıyorum.

Onun dışında Bedri Baykam, Ahmet Altan, Nazlı Ilıcak, Bülent Arınç, Sabahat Tuncel... diye gidiyor.

Listede olmayan ve benim hiç tahammül edemediğim bir isim de İbrahim Tatlıses'tir. Onun dişi versiyonu ise Muazzez Ersoy.

Sitelerde Paylaş

Apo ve Sabahat Tunceli yazmama bile gerek yok.Fehmi,Enginar dıç,Adnan,Rasim,Nihat,Hıncal,Feto,Bülent,Tayyip,Nazlı,Ahmet..Ama listeler yetmez ki sıralamaya.. :lol:

Feel'ı anlıyorum.Ben de Haberleri uzun yıllardır izlemiyorum,kaldıramıyorum.. :lol:

tarihinde şahika tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

Osman Can - Emre Belezoğlu - Mehmet Ali Aydınlar - Emre Uslu - Jöle kafa Yiğit Bulut - Oktar Babuna - Mehmet Metiner - Doğu Perinçek - Gökçe Fırat - Devlet Bahçeli - Ertuğrul Günay - Can Ataklı - Çetin Doğan - Veli Küçük - Engin Baytar - Demet Akalın - Acun - Leyla Zana ....................

Türkiyedeki en iyi siyasetçi Hasip Kaplan (Partisini tasvip etmesemde)

Sitelerde Paylaş

-M.Ali Erbil

-Erman Toroğlu

-Seda Sayan

-Doğuş

-Hülya Avşar

-Acun ılıcalı

-Ece Erken

-Ömer Çelakıl

-Adnan Oktar

-Egemen Bağış

-Nazlı ılıcak

-Rasim ozan Kütahyalı

-Yılmaz özdil

-Esra Elönü

-Ali Ağaoğlu

Bunlara ve benzerlerine karşı toplu bir katliam olsa Türkiye çağ atlar yemin ediyorum. Özellikle Acun denen adam medyada olduğu sürece seviye olduğu vaziyette hatta daha daha da aşağılara inmeye devam edecektir.

Sitelerde Paylaş

Politikacılar arasından iticilikte birinciliği üçkağıtçı, kurnaz esnaf bakışlarıyla kendisini öne çıkartan Arınç'a veriyorum..Bakkalımın çırağı olsa alışveriş yapmam, o kadar diyeyim.. Provokatör militan ruhu da ona keza..

En uyuz olduğum yazarlardan biri Ertuğrul Özkök'dür ki , hiç bir şey bilmeyip,her konuda atıp tutan, genelde Paris'te içtiği şaraplar,bilmem nerede yediği ıstakozları anlatarak egosunu tatmin etme yolunu seçmiş züppe ve sonradan görme, kiralık elitist liboş ve boş bir yazardı kendisi...

Bunun daha sosyal konularda yazan bir de kadın versiyonu var ki o da Ayşe Arman...Okurlarına doğal,sıcak ve içten taklidi yaparak sevgilileri,kocalarıyla ilgili her haltını k...n deliğine kadar anlatır ,bol bol çılgın ve yakası açılmadık akıllar verir..Modern ya kendisi, bu özelliğini betimlemesi için olmazsa olmazdır.. Her fırsatta annesinin Alman ,kendisinin medeni,kocasının zengin olduğunu,bilmem kaç tane hizmetçileri bulunduğunu villalarda nasıl yaşam sürdüğünü anlatarak okurlarını hasetinden çatlatmak suretiyle egolarını doyuran narsist bir yazar kendisi..Nedense okurları buna bayılırlar...Hiç sevmem..

Hınçal Uluç mesela..Herşeyi bilen rüküş adam...Rengarenk giyinip, boynuna hiç vazgeçemediği fularları takarak köşesinde oturur. Tınısı kulak tırmalayan o acayip

gülüşüyle ne kadar sempatik olabilir ki zaten ...Antipatik üstü buluyorum kendisini...

Din sömürücülerinden en irrite olduğum kişilik ise, dramatik bakışlarıyla beni delirten gönül adamı pozlarındaki Nihat Hatipoğlu.Listede ki Yaşar Nuri hiç değilse bundan daha doğal davranan bir adam..Tv programında hiç bir zaman nereye baktığını anlayamadığımız bu din adamı, dini kıssaları kendisini konuya o derece kaptırarak anlatıyor ki, zannediyorum birazdan kapı çalacak,içeri Hz. Muhammed girecek...

Cüppeli ahmet hocanın antipatikliği zaten tescilli .Adnan hoca ve fettoş ona keza...

Nazlı Ilıcak tutarsızlığı ve dönekliğiyle tam bir iticilik abidesi..

Bir de tek tek ad vermek gereksiz olur,deprem profesörleri var her depremde hortlayıp saatlerce konuşan, onları çok itici buluyorum..

Terör listesinde ismi verilenler + ismi verilmeyen diğer gıcıkların tamamı..

Hepsi Türk gıcıklar ..Yabancılara da prim verilseydi eğer, ne idüğü belirsiz Paris Hilton derdim..Bir mesleği olmamasına karşın ,party girl'lük yaparak saatte binlerce dolar kazanır..Güzel de değil fareye benziyor...

tarihinde placebo tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

Hınçal Uluç mesela..Herşeyi bilen rüküş adam...Rengarenk giyinip, boynuna hiç vazgeçemediği fularları takarak köşesinde oturur. Tınısı kulak tırmalayan o acayip

gülüşüyle ne kadar sempatik olabilir ki zaten ...Antipatik üstü buluyorum kendisini.

Placebo bu nasıl bir ifadedir?

Koptum yaaa... :)

Sitelerde Paylaş

Oylamaya katılmadım çünkü bu insanlar için duyduğum his gıcık olmak mıdır emin değilim şahsen. Kızgınlık da değil aslında... İzlemeye değer bir yan görememek mi?

Adını koyamıyorum ama nerdeyse hepsi nedeniyle televizyon denen alet benim için müzik setine dönüştü çoklukla, film için faydalanıyorum bir de...

Ama ille tek isim verme mecburiyetim olsa, IFeelGood'a katılıyorum: RTE...

Balık baştan koktu...

Sitelerde Paylaş

Placebo bu nasıl bir ifadedir?

Koptum yaaa... :)

Duygularımı ifade eden kelimelerle cümleler kurarken türkçe yazım kuralları klavuzuna uygunluk kaygısı taşımam..Doğallık bozulmasın şeklinde....Ama sen söyledikten sonra dikkat ettim de ,ben de koptum yahu..Ne demek o acaba?..:)

Demek ne kadar gıcıkmışım adama..

Sitelerde Paylaş

An itibarıyla oylamada top 10'u sırasıyla şu isimler oluşturuyor.

1. Adnan Oktar - 20

2. Bülent Arınç - 20

3. Nazlı Ilıcak - 20

4. Recep Tayyip Erdoğan - 20

5. Fethullah Gülen - 19

6. Ömer Çelakıl - 17

7. Engin Ardıç - 16

8. Melih Gökçek - 16

9. Nihat Doğan - 16

10. Rasim Ozan Kütahyalı - 14

---------

Top 10'u zorlayanlar:

11. Abdullah Öcalan - 13

12. Sabahat Tuncel - 13

13. Ahmet Altan - 12

Sitelerde Paylaş

Liste büyük çoğunlukla uygun. Yalnız Mehmet Altan eksik kalmış.

Bedri Baykam, Fazıl Say ve Kamer Genç iyi seçim değiller.

...................

Asıl söylemek istediğim, Kütahyalı denen liberal onursuzun geçen gün bir kanaldaki durumu.

Bir kadın programına bunu da çağırmışlar. Yemek, moda derken konu batıl inançlara geldiğinde, sunucu ve diğer konuklar bunların ne kadar yanlış olduğunu falan söyleyince, bu şerefsiz homurdandı:

"Öyle demeyin, bunlar halkımızın inançları."

Eleştirilen, Allah'ın varlığı, din veya dini ritüeller değil. Dindar çoğunluğun bile yanlış dediği bir şey için liberaller halk kuyrukçuluğu adına gericiliğin dik alasını yapıyorlar artık.

Ben boşuna demiyorum, liberaller dincilerden daha hain diye....

Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...