Jump to content

Ayrılık vakti


Recommended Posts

Sayın kullanıcılar,

Beni tanıyanlarınız tanır. Ateistforum'un ve Ateizm.org'un kurucularındanım ve yıllardır yönetim ekibindeyim.

Bazı özel projelerime odaklanabilmek için, site yönetiminden ayrılma kararı aldım. Bir kitap hazırlığı içindeyim. Ayrıca başka bazı projelerim de var.

Sitenin yeterli genişlikte bir yönetim ve moderasyon ekibi bulunmakta. Bensiz de site sağlam bir şekilde devam edebilecektir.

Forumda hala normal bir kullanıcı olarak yazmaya devam edeceğim.

Bu ayrılık konusunda spekülasyon yapılmasını ve olduğundan farklı yerlere çekilmesini istemem.

Yönetim içi kavgalar veya kopuşlardan dolayı değil, özel bazı sebeplerle alınmış bir karardır bu.

Hala arada bir bu forumda yazıyor olacağım için bana ulaşmak isteyen bu forum yoluyla ulaşabilir. Ayrıca imzamda göreceğiniz kendime ait diğer siteler yoluyla da bana ulaşabilirsiniz.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kitap yazmak, forumlarda 20,000 ileti yazmaktan daha yeğdir. Alain de Botton adlı filozof geçinen dingil, "Ateistler için din" betiğini yayınladığında, 2 ay boyunca her satın aldığım gazetede söyleşi-haberini gördüm. Değişik gazetelerin haftasonu eklerinde (hT-h1-h2-h3-h4-m1) betik içeriğinden bahsederek söyleşi yapmak, toplumu daha çok etkiliyor. Umarım Türkiye'de müslümanların islamdan kuşkulanmaması için AKP'nin geliştirdiği güvenli internet süzgecine takılmayan bir betik yayımlarsın da bizler de okuruz... Uğrola

tarihinde BegTeginli tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 weeks later...
  • 2 years later...
  • 3 weeks later...

sayın mantık, kitap yazmak ve başka projelerinin olduğu sebebiyle bu forumdan bir süre uzaklaşıyor olman yalan söylemiyeyim sevindirdi beni. Çünkü ilk kitabın "Ateizmi Anlamak" Türkiyenin, özellikle Türk Ateistlerinin beklediği eksikliği fazlasıyla doldurdu. Ömrümüz bu kitabı eskitemiyecek, gelecek nesillere de kaynak olacaktır.

Başlığı okuyuncu üzülmüştüm, ama yeni kitap ve başka projelerinin olduğunu okuyunca sevindim. Sen kitap ve projelerine devam et, bu forum için de en iyisini yapmış olursun.

Sabırsızlıkla bekliyoruz.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...