Jump to content

CANER TASLAMAN


Recommended Posts

Aslında haklısın..

Buradaki insanlar sana cevap veriyor ve Adam yerine koyuyor..

Belki onun için buradasın...

Normal hayatta seni zaten adam yerine koymuyorlardır..

Bu Formda Bostan korkuluğunu kabullenmenin nedeni budur.

Normal hayatta 2 tane ateist tanıdığım var, çok iyi niyetli ve alçak gönüllüler, ezan okununca müziğin sesini kapatır oturuşlarına bile çeki düzen verirler. işte bazı eylemler vardır kelimeler değil hareketler konuşur. sizler gibi ne tarihi çarpıtıyor ne tarihi yalanlıyor nede geçmişe küfür edip değeryargılara sövüyor.

belki birgün sende bu erdeme kavuşursun.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 134
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Berşhan islamın şartlarının ayetlerini yazabilirmisin buraya...

Bak ben çevrendekiler gibi değilim sana soru soruyor Adam yerine koyuyorum..

adam yerine koymana gerek yok, istersen küfür dahi edebilirsin, ben ne alçalır ne yükselirim. soruna yanıt vermek istemiyorum. Nedeni ise seninle bu forumda çok önceleri karşılıklı sohbetlerimiz oldu, saatlerimi ayırıp senin sorularına cevap verip zaman ayırıyordum. extra sadece senin için zahmete giriyordum. neticesinde ne oldu, amacının birşeyler öğrenmek yada sorgulamak olmadığını gördüm. bu da önemli değil, anlattıklarımı kabul et demedim en azından saygı duyabilirdin.

kalkıp her iletiyi kopyalayıp alay malzemesi gibi sunmaya çalıştın, bunlarda senin eksikliğin kardeş, ne yapabilirim senide böyle kabul ediyorum.

sonuç olarak senin soru olarak yönelttiklerin aslında soru değil....

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 weeks later...

Birinin, sayın Taslaman'ı www.mucizeyalanlari.com diye bir sitenin varlığından haberdar etmesi gerekiyor. Zira her çıktığı programda, istisnasız hepsinde, tamamen aynı sözlerle "mucize" iddialarını tekrarlıyor ve bunun karşılığında kendisine tek kelime söyleyen olmuyor. Ne zaman izlesem "Bakın ne kadar büyük bir mucize! Kur'an "Yerle gök bitişkti biz ayırdık" diyor! Ne kadar büyük bir mucize, iştesize Big Bang! başka da hiçbir dinde yok böyle" demesi feci sinir bozuyor artık. En azından biri de çıksa karşısına "Sayın Taslaman Sümer'de 'Göklerle yer bitişikti diyor ayırdık diyor. Babiller de şöyle şöyle diyor. Hint'te şöyle böyle diyor. Bu bitişikken ayırma konusu nerdeyse her dinde var. Bu tabletler de bilmem kaç yılına Kur'an'dan yüzyıllar binyıllar öncesine tarihleniyor. Şimdi o halde nerde kaldı sizin mucizeniz?" dese de içimizin yağları erise.

tarihinde Firatb1984 tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Yıldızlar söndürülüp dağılacakmış. Niye çarpıtıyorsun ki?

Yıldızlar sönüp yere düşecekler.

Yıldızların sönmesi 100-200 yıl sürer. Neden? Söndüğü bize 100-200 yıl sonra ulaşır.

Güneş dürüldüğü zaman zaten dünyada sıcaklık 2.7 Kelvine düşer.

Off offf. Taslaman, sen bilim adamı mısın filim adamı mı?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Nuh Tufanı Lokalmış. Cudi dağına kadar yükselen su tüm dünyayı da su altında bırakır.

Offf off.

Ayrica niye her bir hayvan turunden birer cift aliyor lokalse? Soz gelimi İstanbul'da yasayan bir hayvan turu diger sehirlerde de yasamiyor mu? Mantiksiz.

tarihinde Tasvir-i Efkar tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Ayrica niye her bir hayvan turunden birer cift aliyor lokalse? Soz gelimi İstanbul'da yasayan bir hayvan turu diger sehirlerde de yasamiyor mu? Mantiksiz.

Televizyondaki bilim, CERN, Uzay, zaman konulu programlarının vazgeçilmez konuğu büyük felsefecimiz Taslaman, Nuh Tufanı'nı dahi çözümleyememiş.

Beyin Bedava programında nuh tufanı lokal dedi. Sen felsefeyi nerde öğrendin diye sormak gerek.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 years later...

Merhaba..Caner Taslaman hakkinda yazilanlari okudum.acikcasi Pante gibi aydin bir insanin caner taslamani ballandira ballandira anlatip da bitirememesi bir garip geldi.Caner Taslamanin bugune kadar televizyon karsisinda tek bir mantikli cumle kurudugunu bile iddia eden kishilerle iddiaya bile girerim.

sozde filozof olan sarlatan canet taslamanin yaptigi sey karsisindaki insani susturmak icin devamli sozunu kesmesi devamli laf ebeligi yapmasi ve bazen ahlak kavraminda "hitlerin nazi kampi" ornegini verebilmesidir..

Ayse Hur ile tartismasindaki gibi.zaten kadin da zaten caneri pek tinlamadi,lafini devamli kestikleri icin.ayrica Ayse Nurun "kopernik ornegi gunes sabittir gibi dusunen kuran kitabi" cumlesini bitirmesine izin vermeden hemen "gunes sabit degildir demek ki Ayse hanim da gunesin sabit oldugunu dusunuyor bunu duzeltelim oncelikle" tarzinda konusan kendisini ve devamli laf cambazligi yapip da insanlarin dusuncesini keserek yarim yamalak sonuclar cikarip karsidaki insani sozde maglup etdigini dusunen biridir...

bir iki makalesini okudum.Hristian yaratiliscilardan oldukca fazla alinti yapmis.bu adamin yaptigi biraz Zakir Naikin yaptigina benziyor.ama zakir naiki tercih ederim.adam komik ingilizce konusuyor :D

Link to post
Sitelerde Paylaş

Taslaman'ı TV'de dinlediğim zaman üzerine 4 saat Nat Geo izliyorum ki izlediğim zırvaları hazmedebileyim.

ben izleyemiyorum....en fazla1-2 dk dayanabiliyorum.......sen program boyunca nasıl katlanabiliyorsun yaw ?...bunun sırrı nedir ? :D

tarihinde Zavallı tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Ne demek kardeşim benim yardımım dokunsa yeter 19 kere maşallah.

:D

bu arada keşke gelse bu foruma caner taslaman.....iki laflardık....ama gelemez o buraya....YEMEZ !!.....

o anca tek taraflı yanlı TV kanallarında laf ebeliği yapar durur....

sorsan ŞERİAT gelsin mi ? - hırsızın eli kesilsin mi ? - zina edenleri sokak ortasında KIRBAÇLASINLAR mı ? islama inanmayanlardan KELLE HARACI alınsın mı ? vermeyenlerin kellesi kesilsin mi ?

kuranda bunlar yok der....belki de ŞERİAT kuranda yok der ...şaftı kayar...saçmalamaya başlar....en sonunda da devreleri yakar.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...