Jump to content

Recommended Posts

Dünya'da ateizmin en yüksek olduğu yerler olan İskandinav ülkeleri aynı zamanda suç oranlarının en düşük ve milli gelirin en yüksek olduğu yerler.

iskandinav memleketleri kimsenin ilgisi dahilinde olmayan,kaynakları kıt nüfusu az,çevresiyle de ciddi çatışma yaratabilecek hiçbir olgu bulunmadığından bu ülkelerin böyle olması normal.

Tabiki açalım bir başlık yarın, daha önce defalarca açtık tekrar açalım.

bekliyorum

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 125
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

kaynakları kıt

İskandinav ülkeleri ileri derecede sanayileşmiştir. Dünyanın belli başlı telefon ve bilgisayar markalarına sahiptirler. Çok çalışkan ve dürüsttürler. Ekonomiye katma değer üretiminde bir İskandinav, bir milyon müslümana beş çeker...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Fahişeler neden örtünüyordu acaba bir düşünsekmi? Diğer kadınlar örtünmüyorda fahişeler işin özü zaten aslında gizli, her nekadar kutsal mabed fahişesi olsun ister skak fahişesi yapılan iş özünde kadına sıkıntı veren bir durumdur genel olarak..Kutsalı mutsalı farketmez fahişelik aynıdır.Çünkü fahişede olsa bir kalbi vardır bir erkeğe aşık olabilir ve aşık olan kadın isr sadece bie erkeğe ait olmak ister, ama yaptıkları işe gelince bu kadını yaralar ve toplum içindede örtünme ihtiyacı hisseder..Diğer kadınların böyle bir ihtiyacı olmadığından örtüye gereksinim duymaz..

Örtü deyince sadece gizlenme anlamında düşünüyoruz ama dünyada pek çok toplumda kadınların kendilerine özgü giyim tarzı giysi ve aksesuarları vardır..Afrika'daki Zulu kadınları yarı çıplak dolaşırken,erkekler de dahil tabiki bu onlar için normal karşılanıyor, giyinmeyi yada örtünmeyi iklimlere bağlayamayız elbette ama çöl deki kadınla daha ılıman bölgelerdeki arasında folklorik bir giyim farkı elbette olacaktır.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 weeks later...

Herodot'un "Tapınak Fahişeleri" ile ilgili anlatımı..

Herodot, "1. Kitap: KLIO"

199. -Bunlara karşılık Babilliler'in en yüz kızartıcı adetleri de şusur: Her kadın ömründe bir kez, Afrodit (Aphrodite) Tapınağı'nda oturmalı ve kendisini yabancı birisine vermelidir. Parasına güvenen ve kalabalığa karışmak istemeyen kadınlar, tapınağın yanına kadar araba ile giderler ve peşlerinde bir sürü hizmetçi bulunduğu halde beklerler. Ama çoğunluk için şöyle olur: Afrodit duvarları içerisinde, başları kurdele ile çatılmış birçok kadın oturur; kimileri gider, yenileri gelir; yerler gerili iplerle bölünmüştür. Yabancılar önlerinde dolaşır, istediklerini seçerler. Bu duvarlar içierisine girip oturan kadın, bir yabancı gelip de, tapınağın dışında onunla çiftleşmek için dizleri üzerine bir para atmadıkça evine dönemez. Parayı atarken aynen şunları söylemek zorundadır: "Senin şahsında Tanrıça Mylitta'yı çağırıyorum." Mylitta, Aphrodite'nin Asurcası'dır. Kaç para verdiği önemli değildir; kadının kabul etmemesi korkusu yoktur. Din bunu yasak etmiştir, çünkü bu para kutsal olur. Kadın, kendisine ilk para atanın peşinden gider ve kim olursa olsun geri çevirmez. Birleşmeden sonra, kadın, Tanrıça'nın gönlünü yapmış olarak evine geri döner ve bundan sonra, ona ne ad verirseniz verin artık bir daha baştan çıkarmazsınız. Yaradılışın güzel bir yüz ve güzel bir endam vermiş olduğu kızlar çabuk dönerler evlerine; ama öyle olmayanlar, yasanın gereğini yerine getiremedikleri için, tapınakta uzun süre beklerler. 3-4 yıl bekleyenleri olur.- Kıbrıs adasında kimi yerlerinde de buna benzer bir adet vardır.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 weeks later...

Üstelik Kuran'a göre de cariyelerden sahiplerinden izin alınıp mehir ödenip faydalanılabiliyor. Kuran parası az olanlara ve hür kadınlara gücü mehir ödemeye yetmeyenlere bu yolu öneriyor. Boşanma ise adamın "boş ol" demesine bağlı. Yani işini bitir, boş ol de, çek git.

Hayır, hür kadın da olsa az mehir isterse yine aynı şey. Cariyenin boşanmadan sonra iddeti kısa tutulmuş ama bununla da yetinilmemiş. Cariye bir çocuk doğurursa efendisi bu çocuk bendendir demedikçe çocuk köle statüsünde, o yüzden iddete filan kim dikkat edecek?

Zaren cariyeye zorla bile fuhuş yaptırsan, allah biraz kızar gibi rol kestikten sonra "neyse neyse, hadi ben çok affediciyim" deyip geçiştiriyor.

Şimdi tapınak fahişeliği Babil'de kaldı, devamı gelmedi diye bir şey söylenebilir mi?

Kaldı ki İran'da mollalar hâla mut'a nikahı kıyıyor. Bu İran'a özgü de değil. Türkiye'de hangi hocaya gitsen, başı örtülü bir kız götürsen, nikahını kıyar. Yalnız Türkiye'de bu işin suyunun çıkmamasının sebebi, medeni yasa olması! Yasanın kadın haklarını güvenceye alması. Bu beni iğfal etti dedi mi kız, iş kötüye gidiyor. Bir de hamile kalmayı başarırsa, adamı var ya öttürür o kız, düdük yapar öttürür!

Garibim Türk müslümanları da şeriat hakları!!! laik düzen tarafından gaspedildiği, kızları istedikleri gibi alıp alıp boşayamadıkları, yetinmeyip cariye edinemedikleri için isyanlardalar! :lol:

Şeriat olacak, kapatacaksın kızı üç yaşında, oh keykah! Kuran'da yaş sınırı da yok! Ne okula gönder, ne kafasına bir bilgi, bilinç girmesine izin ver ne bir şey! Bu son cümleye bir cümle daha eklerdim ama, bu ahlaksızlar için terbiyemi bozmayayım...

tarihinde demirefe tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...