Jump to content

''Serap'ı Siz Mi Yaktınız?''


Recommended Posts

Selahattin Demirtaş söyle dedi: ''Halen MİT operasyonları adı altında Kürt sorununun barışçıl çözüm yolları hükümetin eliyle engellenmeye çalışılıyor. Kimse devlet kendi içinde çatışıyor demesin. Başbakan Yardımcısı çıkıp itiraf ediyor, diyor ki; “biz MİT ajanlarını sızdırdık ve suç işlettik.” O zaman buradan soruyorum İstanbul’da halk otobüsündeki Serap’ı siz mi yaktınız? Cizre’de öğrenci yurdunu siz mi yaktınız? Van’da seçim öncesi bankayı siz mi yaktınız? Bütün bu provokatif eylemleri AKP’nin onayıyla kontrolünde sizler mi yaptınız? Çünkü bütün bu provokatif eylemler bizimle hiç alakalı olmamasına rağmen bize mal edilmeye çalışılmıştır. Şimdi anlatılıyor ki, bütün bu provokasyonlar AKP eliyle yapılmış, ondan sonra KCK operasyonlarına zemin hazırlanmıştır. Bu tür provokasyonlarla BDP’yi çökertme, BDP’nin kitlesine yönelme hedeflenmiştir. Başbakan Yardımcısı bunu açık açık televizyonda itiraf etmiştir. Suç işleyen kendileridir. Biz demokratik kitle eylemlerimizi yaptığımız zamanlarda provokasyon yapanlar bunlardır işte. İstanbul’da camı çerçeveyi indirenler demek ki bunların adamlarıdır. Bu provokasyonlar asla bizi sokağa çıkmaktan alıkoyamaz.''

Kaynak: http://www.birgun.net/politics_index.php?news_code=1329137869&year=2012&month=02&day=13

Devletin, çeşitli örgütlere adam sızdırarak halkı hedef alan terör eylemleri düzenlettiği ve böylece hem halkın örgüte tepkisini sağladığı hem de örgütü halkın gözünden düşürüp sıkıştırdığı doğru mudur?

Serap'ı bizim devletimiz mi yaktı?

Tarihte onca katliam var. Birinci dünya savaşındaki ermeni çetelerinin katliamlarında, sonrasında uygulanacak tehcirin bahanesi olsun diye de devletin parmağı olabilir mi?

6, 7 Eylül olayları, Sivas katliamı vs de de devlet parmağı, Mit parmağı olabilir mi?

Devlete güvenim sarsıldı.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Devlet refleksi genelde şöyledir ;

Limandan istemediğiniz bir yere giden bir gemi kalkmışsa, ya o gemiyi durdurursunuz, yada içine atlar rotasını değiştirirsiniz. Bizim devlet 1. yi yapamayacınca genelde 2. yöntemi deniyor.

Bunu geçmişte epey yaptılar. Bu gün tek tek hangi olayda kimin parmağı var bilinmez. Ama bildiğim bir şey var bunu bütün devletler yapar.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...