Jump to content

İSLAM’IN ORTAYA ÇIKIŞ NEDENLERİ


Recommended Posts

  • 1 month later...
  • İleti 157
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

islam hakaret edilecek kadar değerli bir din mi mi? bazı şeylere inanmıyor olabilirsin ama eğer insansan saygı duymak zorundasın !

Sen insan mısın?

Kendi ifadene göre ilkelerine inanmadığın Atatürk'e saygı duymuyorsan değilsin.

Duymuyorsan sen insan değilsin. Müslümansın.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 3 months later...

2000 SENE 1 milyon GÜN

jewz01.jpg?w=600&h=416

Musa peygamberin doğum tarihi ile ilgili en öne çıkan 2 tahmin şöyledir: Milattan Önce 1391 ya da Milattan Önce 1592. Her iki durumda da en az 3400 yıldan bahsediyoruz. Hazreti Muhammed’in doğum yılı Milattan Sonra 570 yılıdır. Yani bu iki peygamberin doğumları arasında neredeyse 2000 YIL vardır.

Musa Peygamberin kavmi İsrailoğullarının taş ve duvar ustaları, inşaat ustaları olduğunu biliyoruz. Parayı çok sevdiklerini ve çok tutumlu olduklarını biliyoruz. Bu özellikleri, sadece kendi içlerinde evlilikler yapmaları özelliği ile birleşince (ki halen devam etmektedir) fazlasıyla zenginleşme kaçınılmaz olmuştur. Mısır firavunu bu günümüzün tabiriyle “anarşist” ve zengin halkla hep uzlaşma yolunu seçmiştir. Onların Mısır’ı terk etmeleri büyük bir servetin kaybolması anlamına gelmekteydi.

Hazreti Muhammed zamanında Arap yarımadasının önemli bir nüfusunu da İsrailoğulları oluşturmaktaydı. Onların yanı sıra pek çok Hristiyan ve Vedik topluluk da yaşamını sürdürmekteydi. Hazreti Muhammed’den önceki zamanlara cahiliye dönemi denilmesi yanlıştır.

Hazreti Muhammed’in doğumuna kadar 2000 SENE içerisinde Yahudilerin* (İsrailoğulları) neler yaptığına bakacak olursak zenginliklerinin Hz. Süleyman ve Hz. Davut ile doruk noktasına çıktığını görürüz. Zenginliğin aptallıkla eşdeğer olmadığını, zenginleşebilmek için akıl gerektiğini Yahudiler çok iyi bilir. Bunun çok yıllar sonra ünlü filozof Hegel tarafından bir açıklaması özetle şöyledir; gücü ve zenginliği elinde tutanların, bunları korumak için ilk yapmaları gereken iş kendilerine yapay düşmanlar yaratmaktır, böylece kendilerine karşı oluşacak düşmanlığı yönlendirebilme imkanları olur. Bu karşıtlılık ilkesi halen büyük devletler tarafından özenle uygulanmaktadır.

Yahudiler yüzlerce sene Perslerle, Helenlerle ve Romalılarla bir savaşıp bir barıştılar. Ama onlar ders çıkartmayı çok iyi biliyorlardı; her şeyden önce tarihteki en eski okur-yazar toplum onlardı. Batı ile savaşacak güçlerinin yeterli olmadığını anlayınca, Güney halklarının bir lider etrafında toplanmasına yardımcı oldular. İslam’ın doğuşuna bizzat destek oldular. Baş alimlerine Kuran’ın temelini yazdırdılar ve bunu Hz. Muhammed’e anlatılar. Oluşmasına yardım ettikleri güç her şekilde onları korumaktaydı; Kuzeyde güçlenen Perslerle başa çıkabilecek Arap birlikleri yakında piyasaya çıkacaktı. Ayrıca çelişkili açıklamalar içeren Kuran ve onun Şeriası bu halkların asla tam olarak bir bütün olmasına engel olacak her zaman farklı görüşler ortaya çıkacak kavgalar hiç bitmeyecekti ve Yahudiler pis pis sırıtmaya devam edeceklerdi – ETMEKTEDİRLER

*-: Yahudiler derken tüm Yahudi toplumundan ziyade yöneticilerinden söz edilmektedir

tarihinde athura tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bende tam bununla alakalı bir yazı yazacaktım ! Bu nasıl bir tesadüf.

İlluminati denen hayali yapılanmanın neden bu kadar göz önüne serilmeye çalışıldığının asıl amacını açıklıyorum.

İlluminati yapılanması sandığımız örgüt aslında bir gurup elitin ortaya çıkardığı bir yapılanmadır. Evet geçmişte bu isimde bir örgüt vardır. Kendilerini eski mısırdan beri var olan çok mistik bir yapılanma, şeytana tapanlar olarak gösteriyorlar. Dünyayı kontrol ettiklerini de söylüyorlar ve bunu gözümüze sokuyorlar. Aslında böyle bir şey yok. Bu, düşman imgesini güçlendirmenin iyi bir yolu !

Dünyaya yön vermeye çalıştıkları ve buna güçleri olduğu aşikar ancak bu adamlar, bizim sanmamızı istedikleri gibi şeytana vs tapmıyorlar.

Amaçları, dinler için saf kötülükten oluşan bir düşman imgesi yaratmak. Bu adamlar sanıldığının aksine İslam'ın yada diğer dinlerin yok olmasını kesinlikle istemiyorlar ! Bilakis dinlerin var olması, istedikleri düzenin oluşmasını sağlıyor. İnsanların düşünmesini istemiyorlar ki "dinler" bunun için biçilmiş kaftan.

Güzel bir isim buluyorlar (İlluminati) ve şeytana taptıklarını, çok gizemli olduklarını, böyle tehlikeli ve şeytani bir güç ile mücadele etmek için insanları Kuran'a sarılmaları gerektiğine çok iyi ikna ediyorlar. kendilerini şeytanın askerleri, inananları da allahın askerleri olduklarına inandırıyorlar.

Bu elit gurubun nihai amacı dünyayı tek elden yönetmek olduğuna ve insanları köleleştirmeleri gerektiğine göre, dinler, özelliklede müslümanlık bunların en büyük yardımcılarıdır.

tarihinde BabyKnight tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 1 month later...
  • 4 months later...
  • 7 months later...
  • 4 months later...

Onurdan söz edenler var; şereflerinden namuslarından dem vuranlar; allahlarına her gün dua eder bunlar; kendileri için; ülkeleri için; askerleri için dua ederler; allahtan kendilerini korumasını ama diğer insancıkları öldürmesini isterler bu onurlu dindarlar. O allah ki bütün evreni ve kainatı yaratmış; o allah ki elbette yüce bir planı olduğu için tüm bu harikaları yaratmış. Ama kendisinden her dakika birşeyler isteyen milyonlarca insan var; kimisi daha çok para ister; kimisi bugün de karnım doysun allahım der; peki acaba yüce allahın o muhteşem planına uyuyor mu bu kadar çok şey istemek kendisinden. Yoksa kendisi daha binlerce yıl önce bu yarattığı insancıklardan sıkılıp galaksinin başka bir köşesinde allahcılık oynamaya gitmiş olabilir mi?


hangisi.jpg?w=300


Çünkü dünyayı açıkça söyleyeyim “bok götürüyor”; yani eğer bu allah mallah hala iş başındaysa gerçekten bir an önce istifa etmesi gerekir. Herşeyi eline yüzüne bulaştırmış durumda son birkaç yüzyıldır. Yani son zamanlarda adını koyunların sırtına ya da ağaçların üzerine yazmaktan başka bir şey yaptığı yok; he bi de karpuz kabuğuna yazmıştı adını galiba bravo valla. Kutsal safsata.


alllh.jpg?w=300


Çok da kıskanç üstüne üstelik; başka bir allaha tapmayacaksın diyor; hah nasıl oluyor da kendi yarattığı kainatta başka allahlar varki zaten. Bir de 1500 sene önce içkiyi yasaklıyor; kitaplara felan yazıyor. Keşke o zamanlar elçilerini amerika kıtasına gönderip inkalara müslümanlığı anlatmaya çalışsalarmış. Merak ediyorum içkinin ne demek olduğunu hiç bilmeyen bu halka nasıl anlatacaklardı durumu; dahası bu allahcık nasıl olmuş da bilememiş bu ufacık gezegende içki içmeyenlerin; ne olduğunu bilmeyenlerin var olduğunu.


Onurumuz ve şerefimiz, kendimizi bu allah bozuntusundan uzak tuttuğumuz sürece var olur ancak. Bu barbar allah bi de peygamberler seçmiş kendine tarih boyunca; ama nedense hep aynı bok çukurundan çıkmış bu peygamberler; şarlatanlar; insanların saflığını her zaman en kötü biçimde kullanmışlar; kıçlarından “ allahın buyruğu böyle “ diye sürüyle saçmalık çıkarmışlar. Götlerinden uydurdukları cenette gideceksiniz diye kaç milyon kişinin hakkı gasp edildi acaba tarih boyunca. Bu kıskanç; maço; uyduruk allah ve peygamberlerinin ortaya çıkardığı dinler sahtekarlığın ve yalandolanın en üst seviyesidir. Cehennemde yanacasınız; etleriniz teninizden diri diri kopartılacak; lavların içinde boğulacaksınız ama ölmeyeceksiniz; ve yeniden yanacaksınız; durmadan yanacak hiç bitmeyen bir ızdırap içinde kıvranacaksınız. Ama unutmayın allah sizi seviyor!!! Palavranın daniskası.


ceho.jpg?w=300


Bu allahın parayla da bi sorunu vardır zaten; onun adına iş yaptıklarını söyleyen dolandırıcıların her zaman paraya ihtiyaçları vardır; vergi de vermezler üstelik; bizim diyanete bakın mesela bilmem kaç trilyonluk bütçe “yetersizmiş”.


He sonra bu tatminsiz allahlar ; lar diyorum çünkü müslümanların yahudilerin ve hristiyanların en azından farklı allahları var ya; bi de hangisinin allahının siki daha büyük kavgası yapıp duruyorlar ya yüzyıllardır; bu allahlar aslında ölüm melekleri; kaç milyon kişi öldü acaba bu güne kadar bu sidik yarışı yüzünden. Ee “sik” demek zorunda kaldım çünkü gördüğüm kadarıyla bu allahların tümü erkek; kadın olsaydı zaten dünya bu halde olmazdı bence.


Artık hayal ürünü uydurma zırvalara tahammülümüz kalmadı. 200 bin yıllık dünya gezegeni üzerindeki maceramızda dönüm noktasına gelmeli ve bir an önce hertürlü allah zırvalığından kurtulmalıyız. Çünkü ölüp duruyoruz nesiller boyunca bu sahtekarlığın kurbanları olarak.



www.lycianmage.wordpress.com


Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 weeks later...
  • 1 year later...

islamın ortaya çıkış nedeni kuşkusuz ki toplumsal bir ihtiyaçtı. bütünü ile zamanın ruhu..

 

islamiyet, arapların kendi arasında siyasi birliklerini sağlayarak onları kabileler halinde olmaktan çıkarıp  milletleştirme sürecinin katalizörüdür.

 

muhammed, farklı tanrılara inanan dağınık halde yaşayan arap kabilelerini ancak tek tanrı ile vucut bulmuş bir din ile "MİLLET" haline getireceğini fark ettiğinde yahudilerin tek tanrılı sistemi dikkatini çekti.

 

böylece yahudilerin yahova'sı araplaşarak allah ismini aldı.. yahudilerin tevrat'ı araplaşarak kur'an ismini aldı.. muhammed bununla da yetinmeyerek islam'ı  o coğrafyanın diğer bir çok motifi ile de donattı zenginleştirdi.

 

meselenin özü bu.. 

 

tarihinde Agnostik Ludingirra tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

İslam'ın ortaya cikis nedeni Muhammed'in Arabistan'a hakim olmak istemesi herseye sahip olmak istemesi falan degildir .

 

Muhammed kendi toplumunu adam etmek istemistir . Bunun icin bu dini uydurmustur ..... Ki pek de adam olduklari soylenemez . Amacindan sapmis bir pagan dini .

tarihinde Manifold tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
 

abicim ateist forumuna neden dindar adam alınıyor :) bakın müslüman alınmasın demiyorum, dindar alınmasın. Ateizm felsefesini benimsemeyen adamın burada işi ne ?

soyleyeceklerimi demissin tercuman olmussun :)

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 5 months later...

Kanımca çıkış nedeni, daha çok bu işin (peygamberlik) hami-sami insanlarında gelenek olmasıdır. Kendisini akıllı zanneden biri ortaya çıkıp fikirlerini bedevilere dikte etmeye çalışıyor, bakıyor ki etrafında fazla adam yok, az biraz eski kitapları kurcalıyor, sağdan soldan halk hikayeleri dinliyor ve kafasında aniden şimşek çakıyor "ben tanrıyla konuştum" deyip halka kendi fikirlerini tanrının emriymiş gibi lanse etmeye başlıyor. İhtiyaçlarını, ihtiraslarını din haline getiriyor. Sonradan iş şirazesinden çıkıyor, zaman geliyor kendisi bile dini kontrol edemez hale geliyor, öldükten sonra dahi efsaneler geometrik olarak artarak üretilmeye devam ediyor. Çünkü birileri din üzerinden para ve güç kazanmaya başlıyor. Sonra bir bakıyorsunuz ki bir buçuk milyar insan bu palavralara inanmış !
Tabi bu teorinin ilk kısmına dahi gerek olmayabilir. Yani bir bedevi kralı asla varolmamış olabilir, emevi-abbasi-osmanlı tiranları bu efsaneleri, baştan aşağı uydurmuş da olabilir.  

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 3 years later...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...