Jump to content

Recommended Posts

Benim bu mk salağını engellemeyi nasıl yapabileceğimi biri göstersin bu sikimsonik üyeyi görmemek için forumdaki engelle tuşuna ulaşmam gerek. Bir de pişkin pişkin ilk o engellemiş gibi konuşmuyor mu ulan mk öküzü sana iki gündür siktir çekiyorum hala mesajlarında beni anıyorsun anma lan nickimi öküz.

tarihinde Tanah tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 182
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Iste böyleee,

                   Islamci VAHSI,dinciligini gösteriyür diger pek cok dinciler gibi.Suc isleyenleri Allahlari cazalandiracakmis.ATEiSTLERiDE YAKACAK,KAZANLARDA  KAYNATACAK,NAR  GIBI  SACLARIN  ÜSTÜNE  OTURTTURACAKMIS VS.Bunlarin EL-ilahlari(Allahlari)ne aciyan ne esirgeyenmis.Aynan kendileri gibi.Gecenlerde bir yazi okudum Ilahiyatci iki genc kisi bir aciklama yapmislar,CEHENNEM bizim din adamlarinin dedigi gibi insanlari yakip kavurmamakta kaynar sularda kaynatmayan cennet disi bir yerdir diye.

Cok dogru söylemisler ama yarim.Gelecekte cennetinde cehenneminde  olmadigini mutlaka soyliyeceklerdir.Ama birez daha zaman gecmesi gerek.Bu PUTCULAR insanlari cehennemde yakmaya cok marahlilar.Ama asil cehennemde yakilmasi gerekenler kendileridir.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Bunlar,herseyi nasil var ettigi HENÜZ bilinemeyen bu güce IFTIRELER  etmektedirler agizlar ,kitaplar dolusu.Bunlardan uzak durmak bunlara inanmamak gerekmektedir.

               Bunlar Allah dedikleri seyden korksalardi,ona iftira etdemezlerdi.Ettiklerine göre putperest TAAAA kendileridir baskalari degil.

              KUREYSiN EL-iLAN ALLAH  PUTUNUN  HALA KABADE  SAKLI  TUTULDUGUNU ADINI sÖYLEMEYEN BiR  KABE  SORUMLUSU  ACIKLAMIS.

Bir müslüman ciksin yazsin,Allah adinin bizim bilmedigimiz kaynagini.Bekliyürüm.

Dedeniz

Dedeniz

Link to post
Sitelerde Paylaş

Iste böyleee,

                   Bir Amarikali papaz Afrikada kilimanjora dagi eteklerindeki bir KABILEDE arastirma yapar.Kabilenin nufusu 250,000 civarindaymis.Yaptigi arastirmada sunu görmüs.COCUKLUK  CAGINI  atlatipda genclik cagina giren gencleri KABILEDEN  SECiLEN güclü,kuvvetli,boylu poslu,saglikli erkeklere 16 yasina kadar DÜZDÜRÜYÜRLERLERMIS.Papaz sormus bunun nedeni nedir?Bu GENCLER aynan düzenler gibi oldugu icin biz bu isi yaptiriyoruz demis.

                 Simdi düsünelim bu isde AHLAK varmi?Yok deyeceniz.Cünkü sikilmenin erkek insana TIPPEN faydasi yok zarari vardir.Biliminde KABUL etmedigi zararli gördügü hesey AHLAKSIZLIKTIR.

               Cocugum Erzincanin bir köyünde ilk okula gidiyorum.Ilk okulun karsisindaki iki evin kapisinin önünde iki kadin konusuyordu.Derken bizim basi örtülü ama dudagi boyali ögretmenimiz öteden gelmeye basladi.Bunun önce gören köylü kadin digerine dediki GEEEEEZZZZ,bahsene köyü orospiler doldurmaya basladi.Insanlari bu dinci yobazlar ne hallara sokuyorlar.Öldürülen insanlarin karilarini alip onabuna satmak GAVATLIK,hediye etmek PEZEVENKLiK olmuyorda dudaga sürülen boyadan OROSPU olunuyor.

               Gelin bunlari AHLAK tartisinda tartalim.Hankisi AHLATSIZLIKTIR.Bunlar hayvanlardan qanlamazlar,bunlar hayvanlarin KOYUN  cinsindendir.Öndeki ATASA atlasa arkadakilerde atlar.

Sülüman Atasin gazatada gördügüm yazisinda söyle diyür.Ayatin FAYDALI  ZARARLI  oldugu düsünülmeden ayatin dedigi yapilir.Arkadaslar siz bunlarla neyi tartisabilirsiniz?Bunlarin ayrani KAPKARADIR.IFeeel good okadar derine daliyorki bunlar o derinlige dalsalar bir daha cikamazlar.

Dedeniz

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Jen unpinned this Başlık
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...