Jump to content

Greener Nautilus videoları


Recommended Posts

Aydan gibi kabuğunu kıran, cesur özgür düşünceliler ateizmin bir suç; ateistlerin de öcü olmadığını, sadece doğaüstü önermelerin reddi anlamına gelen bir duruş olduğunu anlatıyorlar.

Savunduğu görüşü korkmadan ve yılmadan dile getiren insanların yokluğu ya da azlığı belki de dinin günümüz toplumunda bir baskı unsuru olarak kullanılmasına sebep oluyor. Bunu aşmak için her birimiz gerektiğinde ayağa kalmalı ve çekinmeden doğrularımızı dile getirmeliyiz.

http://www.youtube.com/watch?v=4Zti9Cyt8YM

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 11 months later...
  • İleti 61
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Son yıllarda sık sık gündeme telen teolojik tartışmalardan birisi de ahlakın ya da ahlaklılığın sadece tanrı inancından geçip geçmediği meselesi.

Bazıları sadece tanrıya inanarak gerçek ahlaka ulaşılabileceğini düşünüyor, bazıları da ahlaklı olmanın sadece tanrıya inanmaktan geçmediği görüşünde. Yanıtlamamız gereken sorular: Ahlak nasıl ortaya çıktı? Nesnel ve öznel ahlak nedir? Nesnel ahlak mümkün müdür? Öznel ahlak sorunlara yol açabilir mi?

Prof. Dr. Örsan K. Öymen ile bu soruların yanıtını aradığımız bir röportaj gerçekleştirdik. Umarız siz de izlerken en az bizim yapım esnasında aldığımız kadar keyif alırsınız

tarihinde Greener Nautilus tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...