Ateist.Bakış 0 Nisan 9, 2012 gönderildi Raporla Share Nisan 9, 2012 gönderildi E bee kardeşim ne diye ateistsin o zaman? Yalanın, yanlışın, hastalığın daniskası ateizmdir zaten... Hayır, Ateizm dürüstlük, iyilik, gerçekliktir. En basitinden sendne örnek verelim. Senin uğruna cennetten vazgeçip de sonsuza kadar cehennemde yanabileceğin bir kişi veya kavram var mı? Yok. İşte sen kendini kutsal ve iyi sanan bir kötülüğün içindesin. Link to post Sitelerde Paylaş
Cervantes 0 Nisan 9, 2012 gönderildi Raporla Share Nisan 9, 2012 gönderildi Senin uğruna cennetten vazgeçip de sonsuza kadar cehennemde yanabileceğin bir kişi veya kavram var mı? senin uğrunda bu dünyada cehennem gibi yaşamayı göze alabileceğin birileri var mı? Link to post Sitelerde Paylaş
Cervantes 0 Nisan 9, 2012 gönderildi Raporla Share Nisan 9, 2012 gönderildi Senin uğruna cennetten vazgeçip de sonsuza kadar cehennemde yanabileceğin bir kişi veya kavram var mı? senin uğruna bu dünyada cehennem gibi yaşamayı dahi göze alabileceğin bir kişi veya kavram var mı? Link to post Sitelerde Paylaş
Cervantes 0 Nisan 9, 2012 gönderildi Raporla Share Nisan 9, 2012 gönderildi Senin uğruna cennetten vazgeçip de sonsuza kadar cehennemde yanabileceğin bir kişi veya kavram var mı? senin uğruna bu dünyada cehennem gibi yaşamayı dahi göze alabileceğin bir kişi veya kavram var mı? Link to post Sitelerde Paylaş
Ateist.Bakış 0 Nisan 9, 2012 gönderildi Raporla Share Nisan 9, 2012 gönderildi senin uğruna bu dünyada cehennem gibi yaşamayı dahi göze alabileceğin bir kişi veya kavram var mı? Bunlardan çok olduğu için ateistim zaten. Sondaki hiçliği bilerek ve kaldırarak yaşıyorum. Sevdiğim, uğruna ölebileceğim insanların yokoluşunu görüyorum. Sen kimsin ki bana böyle soru sorasın? Ne cüretle? Adi dallama. Sevgini bile allah diye uydurduğun görünmez karaktere bırakmış, ondan dengeleyici hamle ve medet uman biri olarak sen ne cüretle bana iyiliğe, kötülüğe ilişkin cümle kurabilirsin? Link to post Sitelerde Paylaş
Doğrucu 0 Nisan 9, 2012 gönderildi Raporla Share Nisan 9, 2012 gönderildi Ateist Bakış beni yanıltmadığın için sağol. Sen içi pislik saçan, millete hakaret edip kendini avutan bir aşağılık komplekli herifsin... Link to post Sitelerde Paylaş
Ateist.Bakış 0 Nisan 9, 2012 gönderildi Raporla Share Nisan 9, 2012 gönderildi Herşeyinizi allah dediğiniz hayali kahramana bırakmışsınız. Sevmeyi beceremediniz mi, allah dengeler ilahi adaletiyle Onuru beceremediniz mi, allah dengeler ilahi adaletiyle, Nefreti beceremediniz mi, allah dengeler ilahi adaletiyle, Babalığı, evlatlığı, kardeşliği beceremediniz mi, allah dengeler ilahi adaletiyle, İyiliği, güzelliği beceremediniz mi, allah dengeler ilahi adaletiyle. Siz nesiniz, kimsiniz be? Kişiliksiz pislik yaratıklar. Bana ne cüretle iyiliği, güzelliği, onuru, şerefi söyleyebilirsiniz ki? Ulan daha ananızı, babanızı, evladınızı, kardeşinizi, eşinizi bile tam sevemiyorsunuz, sevginizin üstünü allaha tamamlatıyorsunuz. Siz neden bahsediyorsunuz? Arsız pislikler! Link to post Sitelerde Paylaş
Cervantes 0 Nisan 9, 2012 gönderildi Raporla Share Nisan 9, 2012 gönderildi Bunlardan çok olduğu için ateistim zaten. Sondaki hiçliği bilerek ve kaldırarak yaşıyorum. Sevdiğim, uğruna ölebileceğim insanların yokoluşunu görüyorum. Sen kimsin ki bana böyle soru sorasın? Ne cüretle? Adi dallama. Sevgini bile allah diye uydurduğun görünmez karaktere bırakmış, ondan dengeleyici hamle ve medet uman biri olarak sen ne cüretle bana iyiliğe, kötülüğe ilişkin cümle kurabilirsin? öncelikle ağzını toplamanı tavsiye ederim; kimin ne olduğunun da zerre önemi yoktur, bu herkes için böyledir. bunların hepsi beylik laflar,yok şunun için ölürüm yok şunun için herşeyimi göze alabilirim yok hiçlik yok yokoluş geç bunları ergen tribi bunlar. çoluk çocuğun sanalda vatan kurtarması gibi birşey işte seninki de Sen de hemen ateist olup nietzsce'ye merak salıp ardından da bu adamın süpersonikliğine iman edenlerden değil miydin zamanında itiraf et hepimiz geçtik o yollardan. Link to post Sitelerde Paylaş
Cervantes 0 Nisan 9, 2012 gönderildi Raporla Share Nisan 9, 2012 gönderildi materyalist adam gelmiş bize ahlak dersi veriyor Link to post Sitelerde Paylaş
Rochader 0 Nisan 9, 2012 gönderildi Raporla Share Nisan 9, 2012 gönderildi materyalist adam gelmiş bize ahlak dersi veriyor Ahlak dersi vermek icin müslüman olmakmi lazim? Sacmalama isinize gelmiyorsa baska konu okuyun yada tartisin. SAYGILAR Link to post Sitelerde Paylaş
kavak 0 Eylül 3, 2021 gönderildi Raporla Share Eylül 3, 2021 gönderildi Güncelleyelim... Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts