Jump to content

Ateist Evrime Mecburdur.


Recommended Posts

“Görünen o ki dünyanın yaşının milyarlarla değil binlerle ölçüldüğüne, insanların dinozorlarla aynı dönemde yaşadığına inanan evrim inkarcıları için ‘tarih-inkarcıları’ demekte de sakınca yok. Makul şüphenin ötesinde, ciddi şüphenin ötesinde, aklı başında, bilgili, makul şüphenin ötesinde, her türlü şüphenin ötesinde, evrim bir hakikattir. Şempanzelerle kuzen olduğumuz, maymunların biraz daha uzak kuzenleri olduğumuz, develerin ve eşeklerin daha da uzak kuzenleri olduğumuz, muzların ve lahanaların çok daha uzak kuzenleri olduğumuz yalın gerçektir.”

Dawkins amca ne laflar etmiş

Adam daha da ileri giderek, muz ve lahalardan geldiğini iddia ediyor. Çok ilginç ve iddialı bir açıklama)))))))))))

Biz de ne diyoruz

"God save the Queen"

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 220
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

maydanoz (IFeelGood) evrim varsa bir zamalar ot idin neyse bir güç olmadan evrim asla olmaz evrim sanırsam herşeyfen önce boyut değiştirmedir

Kapa çeneni lahana kafa. Sen evrimi kabul ediyor musun ki arkasında onu da yaptıran bir güçten bahsedesin?

Evet, evrimi başından sonuna dek kabul eden ama onun olmasının ardında bile bir güç bulunduğunu düşünen, öyle inanan milyonlarca insan var.

Onlar gelip senin gibi bir türün başka bir yaşayan türe dönüştüğünü iddia etmiyorlar. Evrimi olduğu gibi kabul ediyorlar. Ama sen onlardan da değilsin. O halde susacaksın, gidip camine namazını kılacak ve bileme bulaşmayacaksın. Kafan hala lahana çünkü.. Yoksa biz lahanadan mı evrildik?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Adam daha da ileri giderek, muz ve lahalardan geldiğini iddia ediyor. Çok ilginç ve iddialı bir açıklama)))))))))))

Kesinlikle böyle bir şey söylemiyor. Kuzenleriyiz diyor. Sen kuzeninden mi geliyorsun? Kuzenlerin senin atan mı? Dawkins bu sözlerinizi duysa ne biçim gülerdi. :)

Link to post
Sitelerde Paylaş

İnsanın kendi kuzenini yemesi nasıl bir duygu?)))))))))))))

Süper bir duygu. Hepimiz yamyamız. :) ))) Şunu kafanıza sokun, evrim bir ağacın dallanması gibidir. Şempanzeler asla insana dönüşemez. İnsan ve şempanze ortak atadan gelmiştir. İnsan şempanzeden falan gelmez.

Link to post
Sitelerde Paylaş

DEMEKK İİNSAN SON NOKTA DAHASI YOK EVRİM BURAYA KADARMIŞ İNSAN OLARAK KALDIK bizden önceki hayvanlar

da insan olamayacak

Hayır lahana kafa. Evrim sürüyor, sürecek. Hepimiz, her şey ara form.

Ama evrim sana hiç uğramayacak, hep böyle lahana kafa olarak kalacaksın.

Link to post
Sitelerde Paylaş

DEMEKK İİNSAN SON NOKTA DAHASI YOK EVRİM BURAYA KADARMIŞ İNSAN OLARAK KALDIK bizden önceki hayvanlar

da insan olamayacak

Off. Off. Evrimde canlıların birbirine göre üstülüğü yok. Maymunlar insana dönüşmeye çalışmıyor. İnsan en üstün canlı değil. Biz nasıl maymun olmayacaksak, maymunlar da insan olmayacak. Ama evrim devam edecek.

Bak. Balıklar insana dönüşmüyor. Kediler köpeklere, köpekler ineklere dönüşmüyor. Günümüzde yaşayan canlılar birbirinden gelmez, geçmişte yaşamış ortak atadan gelirler. Anlıyor musun?

TreeTime.jpg

Link to post
Sitelerde Paylaş

bence evrimin bilimsel olarak tam kanıt yok hatta yüzde 1 bile yok ancan dini yönden evrim bir güç yani yaratan tarafından uygulanmışsa vede evrime inanarak Yaratıcıyı inkar edmiyorsak evrim olabilir ancak lahanadan kedi kedi den insan gibi değilde DOĞUM YAŞAM VE ÖLÜM VEDE SONRASI

Link to post
Sitelerde Paylaş

bence evrimin bilimsel olarak tam kanıt yok hatta yüzde 1 bile yok

Kardeşim sen az önce hiçbir şey bilmiyorum demedin mi? Dedin. Peki sen kim oluyorsun da kanıtları değerlendirip hüküm veriyorsun? Yurtdışında evrimi kabul etmeyene gülüyorlar biliyor musun?

Telomer, sentromer, sitokrom-c, DNA hibridizasyonu, antikor-bağışıklık testi, homoloji, analoji, moleküler genetik, ontojeni falan biliyor musun? Bunlar evrimin kanıtı. Ama sen bilmiyorsun.

ancak lahanadan kedi kedi den insan gibi değilde

Zaten evrim teorisine göre lahanadan kedi, kediden insan olmadı yahu. Senin kafandaki evrim teorisinin gerçek evrim teorisiyle uzaktan yakından alakası yok.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu tür kişilerin abuk sabuk cümlelerini dikkate alıp cevaplamayın. Ancak genel olarak çoğunluğun düştüğü bir hatayı dile getiriyorlarsa, onu değil izleyenleri bilgilendirmek için açıklama yapın. Bu tür boş adamların yazdıklarına cevap vererek bu şahısları beslemeyin. Hatta raporlayın ki gelip bu anlamsız iletileri temizleyelim...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Lan dangalak haddini bil. Akıllı ol. Adam gibi yazacaksan yaz. Yazmamıyorsanda parazit yapma

işte bir müslüman...neden hristiyanlar ileride anlayabildiniz mi?

Bir ödüllü yazar anlattı şimdi..

Avrupanın harcadığı dondur ma parasıyla..Bu gerikalmış eğitimsiz ülkeler refaha kavuşabilirmiş..

Amerikanın yıllık kozmetik harcaması ise bu devletlerin toplamının bütçesinen fazlaymış..

:blink:<_<

Bugün darvini

Davinci learning kanalında anlatılacak

00,30 ile 01 arasında...

Seyretmek isteyen arkadaşlarıma...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Allah'ın ol demesiyle. Yaratması ile. Çünkü yaratma, Allah'a mahsustur. (bak bu da bir inançtır. ister inanırsın. ister inanmazsın.)

Herşey ilk yaratıldığı gibi. Bir milyon yıl önce nasılsa şimdi de öyle.

Tamam bu da inanç değil mi?O halde bilemeyeceğimiz birşeye inanmadığımız için bizi neden yakıyor Allah?Şahsen ben tekrar inançlı olacak olsam Pagan olurdum,en mantıklı inançtır Paganizm,nereden bilebilirim şöyle olmadığını;

Enki:İşte toprak!Önce çamur sonra heykel yaptım onu!Sevgili annem,şimdi sen can ver ona,sevgili Nammu,artık sen can ver ona!

Nammu:Nefesimle onu cana getirdim,şimdi git ve buyruklarını ver ona!

Kanıtla Enki'nin çamurdan şekil,Nammu'nun can vermediğini insana?

Sen şimdi cansız varlıktan canlı varlık türeyebilir mi diyorsun ? doğru mu anlıyorum ?

Önceki mesajlarda da arkadaşlar belirtmişler zaten,ben tekrar belirteyim,zira sizin asla anlamak istemediğiniz birşey bu;

Hayatın başlangıcıyla Abiyogenez teorisi ilgilenir,ki Miller deneyiyle de kanıtlanmıştır,inorganik maddelerden organik maddeler oluşabilir;

http://tr.wikipedia.org/wiki/Miller-Urey_Deneyi

Evrim teorisi vücut bulmuş canlıların,zamana vb. bağlı olarak değişimini inceler,hayatın başlangıcını değil.Hayatı isterse tanrı başlatmış olsun,hiç önemi yok,evrim hayata başlamış ve değişen canlılarla ilgilenir.Birçok kanıtı olduğu gibi yaşayan birçok da araform vardır mesela,evrim gerçektir.

Her ateist evrimci olmalıdır,yoksa ateist olamaz,ateist bilimden bağımsız olamaz,bilimi reddeden bir ateist olamaz,bilimde inanca,duyguya yer yoktur,keşfedilen ne ise varolan odur!

tarihinde Dark Prince tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...