Jump to content

Bizler uysal koyunlarmıyız yoksa treni seyreden öküzler ?


Recommended Posts

Bildiğiniz gibi 2012 girdiğinden beri AKP ve baş imamı Tayyip ipini koparmış köpekler gibi sağa sola saldırarak ülkenin ve bizlerin yaşamlarının içine ediyorlar. Oysa Aynı yavşak Tayyip biz kimsenin yaşam tarzına karışmayacağız türü yuvarlak laflar edip o günkü muhalefeti susturmuş bugün ise elindeki gücü kulanarak zaten o muhalefeti toptan yok etmiştir. Yine kendi işlerine gelmeyen uygulamalar ve tepkiler ortaya çıktığında şöyle cevap vermiştir “Ancak bir yanağımıza vurana öbür yanağımızı uzatanlardan değiliz. Biz uysal koyun değiliz” Peki biz uysal koyunmuyuzki bu kadar açık bir şekilde en temel haklarımıza ve özel hayatlarımıza yapılan saldırılar karşısında olayları öküzün trene baktığı gibi izliyoruz ?

* Din dersi ilkokullarda mecburi hale getirildi

* Her mahalleye her hasteneye ve her okula bir imam atandı

* THY çalışanlarının en temel grev hakkını ellerinden almak için özel kanun çıkartıldı

* İmamlara asgari ücretin 4 katı maaş ödenirken öğretmenlerin maaşlarına göz dikildi.

* Ateistim demek bile suç haline geldi. Hapis cezaları öngörüldü

* İslamı kitabını ve şerefsiz lideri muhammedi eleştirmek en büyük suç oldu

* İşlerine gelmeyen her kanunu değiştirmek için sanki çok matah bir şeymiş gibi islamın uydurma kitabını örnek göstererek kuran mı ki bu değiştirlmesin diyerek tartışmayı kendilerince! çözdüler.

* Son olarak daha da azgınlaşarak Tc de yaşayan bizlerin ne yiyeceğine içeceğine giyeceğine ve hatta nasıl kaç tane çocuk sahibi olacağımız hakkında ahkam kesmeye başladılar.

* Karşılarına çıkan her türlü muhalif tepkiyi mezheplerine uygun olarak her türlü şerefsizliği yaparak susturma yoluna gittiler.

* Ve daha kimbilir sinirimden benim eklıma gelmeyen bin bir türlü oyun peşindeler ve bunları hayat geçirme derdindeler.

Peki tüm bu olanlar karşısında yapacak bir şeyimiz yok mu ?

tarihinde b213hs5fn2skx-m3 tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

formülü bilinir ama, tek başına uygulandığında sonuç vermez. hatta öyle durumlarda tam tersi etki yaratabilir:

bira ya da rakı şişesinin içine süper benzin, gazyağı, isteğe göre çivi, sakız gibi etki artırıcılar ve şişenin ağzına güzelce yerleştirilmiş bez. bir de ateş...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Yakında İran'a rahmet okutturacaklar:

Sesinin berraklığı ve sakinliğiyle Bülent Ortaçgil'e benzetilen Lübnan asıllı şarkıcı Jehan Barbur'a şok! Ali Vatansever'in yönettiği 'El Yazısı' adlı filmde 'Aşk Bitti' isimli şarkıyı seslendiren ve Özen Yula'nın sahnelediği 'Şems Unutma'da rol alan Barbur; TRT'deki bir programda kendisine kıyafetiyle ilgili bir yaptırım uygulanmaya kalkışınca öfkesini Twitter'da dile getirdi. Barbur, "TRT kanallarından birine konuk olarak çağrıldım. Lakin kıyafetime dikkat etmem uyarısı geldiği için vazgeçtim. Kime hükmediyorsunuz acaba?" yazdı.

MASA ÖRTÜLÜ ÖNLEM

Konuyla ilgili konuştuğumuz Barbur'un basın danışmanı Eda Bilgin, yaşanan olayı şu sözlerle anlattı: "TRT'nin Arapça yayın yapan kanalından bir program için teklif geldi. Programın sunucusu, 'Kusura bakmayın. Arap yayını yapan bir kanalız. Birazcık kılık kıyafete dikkat edilirse, falan' dedi. Ben de bunun mümkün olmadığını, kılık kıyafete karışıldığı takdirde gitmeyeceğimizi söyledim. Gitarist Kemal Evrim Aslan'ın vokal arkadaşlarının omzuna da açık diye masa örtüsü örttüler. Biz de bunun uygun olamayacağını söyledik ve yayına çıkmadık. Kaldı ki, Jehan'ınki normal bir kıyafetti ve açık değildi. Daha ne giyeceğini bile görmemişlerdi."

Kaynak: SABAH

kaldı ki lübnan da arap değilmi yaa???

araplardan çok arapçı oldular valla. anayasaya, "türkiyede yaşayanlara arap denir" ibaresi koyarlarsa şaşırmayacağım.

bunlar enjeksiyonun dediği gibi, yolda küfür yazan arap yazısı görseler çerçevelettirip duvara asarlar.

tayyip filistinli araplara gösterdiği ilgiyi nedense çeçenlere ve uygurlara göstermez.

türklüğü yok etmek için biçilmiş kaftan...

tarihinde mucize tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

formülü bilinir ama, tek başına uygulandığında sonuç vermez. hatta öyle durumlarda tam tersi etki yaratabilir:

bira ya da rakı şişesinin içine süper benzin, gazyağı, isteğe göre çivi, sakız gibi etki artırıcılar ve şişenin ağzına güzelce yerleştirilmiş bez. bir de ateş...

Onları yapıyoruz zaten geç :) Başka daha etkili bir formül söyle

Link to post
Sitelerde Paylaş

bugün akp gider, yerine ekp gelir. yeter ki sağ seçmeni mutlu etmesini bilmeli.

öyle ya; müslüman adam olmalı. muhafazakar olmalı. din demeli, cami demeli, kuran demeli, özbe öz türk demeli, bayrak demeli. köküne kadar hamaset kokmalı. asla ve asla eşitlikten, insan haklarından, dürüstlükten, haktan, hukuktan, sosyal adaletten bahsetmemeli.

çorum'daki bakkal hacı ismail'in umurunda mı sanıyorsun insan hakları, eşitlik vs?

velhasılı kelam nedir gerçekler? çok partili döneme geçtikten beridir ebemizi belledi sağ partiler (buna elbette chp de dahil). dile kolay 65 senedir girip çıkıyor bir yerlerimize. seviyoruz ya, kazıkları sokmalarını, bizlere çobanlık yapmalarını, sınırlarımızı çizmelerini, haklarımızı devlet eli ile çay kaşığı ile damla damla vermelerini, sonra onları kepçe ile geri almalarını, soyup soğana çevirmelerini seviyoruz.

sevmesek bu kadar tecavüze katlanır mıyız?

Yani dostum Akp = Türkiye'dir , özüdür . İç anadolu'ya , Ege'ye Karadeniz'e Akdeniz'e bir bak Ben, sen , b213hs5fn2skx-m3 ,Mucize vs gibi kaç tane adam var Türkiye'de ? O yüzden ben ne yapılacağını bilemiyorum artık Akhenaton'un dediği gibi zevk almaya bakıcaz :D

tarihinde Sova tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Peki tüm bu olanlar karşısında yapacak bir şeyimiz yok mu ?

Var.

Allah’ın Teala ( C.C.) hazretlerinin yüce padişahımız I. Recep Tayyip’in günahlarını affedip ondan razı olması için Taksim ve Çamlıca Camii’nde namaz kılıp dua etmek.

Diğer alternatifler 'ileri demokrasi' yaptırımlarına uğruyor çünkü.

‘Yetmez ama evet’ diyorum.

http://www.haberturk.com/polemik/haber/742912-iste-taksim-camii-galeri

http://haber.gazetevatan.com/tum-istanbul-gorecek/454449/7/Yasam

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...