Jump to content

Kitabım "Ateizmi Anlamak" çıktı


Recommended Posts

android telefonumda e-kitap formatında okumak istiyorum. ancak indirme seçeneklerinde öyle bir format yok sanırım. pdf formatında indirdim ama okuması zor oluyor. okuyabilmek için yazıyı büyütünce her satır için sağ-sol, ileri geri yapmak zorunda olmak kitabı okumanın tadını vermiyor malesef. :(

belki ben beceremiyorum, yardımcı olursunuz umuyorum.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 182
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

sevgili mantik. merak ettiğim bir noktayı dile getirmek istiyorum. bu başlık altında buna hiç değinilmemiş. evet forumun en zekisi benim :p öyle zannediyorum ki kitabınıza yazar adı olarak bir ''pen name'' koydunuz. propaganda yayınları editörü can başkent ismi de bana öyle geldi. türk yazın dünyasında bu tür birtakım çekincelerden doğan uygulamalara rast geliniyor doğru. özellikle ''hassas'' ve ya ''dokunulmaz'' alanlarda yazan birisi için gayet doğal karşılıyorum. ayrıca tebrik ederim tabiri caizse cuk oturan bir isim seçmişsiniz. tabi sizi tebrik edecek konu bununla sınırlı olamaz. ciddi bir emek ve mesai sarfettiğiniz aşikar. ateizm hakkında dağınık bilgileri biraraya toplamışsınız. bu da adeta bir referans ve başucu eseri olma değeri kazandırıyor kitabınıza. bence kendine ateist sıfatını yakıştıran herkes kitabınızı sindirerek okumalı, hatta hatmetmeli.

Link to post
Sitelerde Paylaş

dawkins-richard,

Bu tür bir çalışma çok fazla araştırma ve vakit gerektiriyor. Bu çalışmada uzun yıllardır internette, çoğu Ateistforum'da olmak üzere çeşitli ortamlarda yazdığım yazılarımı, makalelerimi topladım ve yeni bazı bölümler de ekleyerek bu kitabı oluşturdum.

Bir süredir eskisi kadar aktif yazmadığım için, yeni bir kitap yazsam bile benzer bir süreçle olmayacaktır. Zaten yoğun bir şekilde bu konularla ilgilenmeyi de bıraktım son dönemde. Başka bazı projelerime odaklandım. Bu yüzden, yeni bir kitap yazsam bile yakın zaman içinde olmayacaktır.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 3 weeks later...

Playstore'da var:

https://play.google....XZnY2tqdk1DIl0.

Androidde epub okuyacak bircok app mevcut, birini indirebilirsiniz. Sonra da kitabı Propaganda Yayınlarının sitesinden ya da google playden indirip okuyabilirsiniz.

Yayınevinin sayfasında istediğiniz her bilgi ve gerekli linkler mevcut. (Direk link de mevcut. Zaten direk link bu başlıkta da verilmiş durumda).

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • 5 weeks later...

Mantıkla olan tanışmamız sanırım 2000 yıllarının sonuydu o zaman bu kadar güzel bir forumumuz yoktu,yeşil sarı görselli basit bir forumda yazardık,o zamanlarda ki tartışmaları çok özlediğim zaman gelir gider bakarım foruma yanlış anlaşılmasın o zaman ki forumu özlememin nedeni şu an yapılan tartışmaların hepsinin yıllar önce benim için ilk defa yapılmasıydı,o yüzden cazip gelirdi yıllar geçtikçe çok spesifik durumlar olmadıkça olay kısır döngüye döndü he hakkını vermek lazım anibal ve hacı bu kısır döngüyü zaman zaman güzel konularla kırdılar hatta izleyici olarak çok da yararlandığımı söyleyebilirim,

Bilmiyorum okuyarlar mı ama eğer okuyorlasa buradan eski admin ve user arkadaşlarıma selam etmek isterim ;

Deha,Deicide,Oguz,Vlad,dreimalali,met1969,darwinist,ali oktay,rochader,zork,kizi,trajito vs.

aklıma gelmeyen bir sürü kişi umarım her şey yolundadır.

Selamlar

Requiem

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kitabınızı baştan sona keyifle okudum ve içinde şimdiye kadar okuduğum ateizm kitaplarının neredeyse hepsinden bir şeyler barındırdığı gibi, çok bilimsel bir dil kullanılmadığı için de okuması gayet rahat ve keyifliydi.

Değerli bilgiler içerseler de fazla bilimsel terim taşıdıkları için beni bazen bayıltan Dawkins makaleleri gibi zor veya İlhan Arsel'in bazen aşırıya kaçan alaycı ve agresif cümleleri gibi sivri bir tavır görmediğimden çok keyif aldım, tam arşivlik çalışma olmuş tebrik ederim.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 1 month later...
  • Jen unpinned this Başlık
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...