Q.N. 0 Haziran 15, 2012 gönderildi Raporla Share Haziran 15, 2012 gönderildi Bunu paylaşmalıyım yoksa çok şey kaybedersiniz Cünüp iken traş olmak, tırnak kesmek, kasıkları traş etmek veya kan aldırmak veya bedenin herhangi bir parçasını koparıp atmak uygun değildir. Zira bütün bu parçalar âhirette bedene geri döneceklerdir. Eğer bedenden cünüp olarak ayrılmışlarsa, cünüp olarak döneceklerdir. Deniliyor ki, cünüp iken kesilen her kıl, kıyâmet gününde ´Neden beni cünüp iken kestin ´ diye adamın yakasına yapışır ve dâvacı olur. Link to post Sitelerde Paylaş
katalan 0 Haziran 15, 2012 gönderildi Raporla Share Haziran 15, 2012 gönderildi Kesilmeyip de dökülen kıllar hakkında bilgi var mı? Link to post Sitelerde Paylaş
Q.N. 0 Haziran 15, 2012 gönderildi Raporla Share Haziran 15, 2012 gönderildi Kesilmeyip de dökülen kıllar hakkında bilgi var mı? Kendisi dökülürse bişey yokmuş cenabetken kesersen ayvayı yiyosun Link to post Sitelerde Paylaş
Serenity 0 Haziran 15, 2012 gönderildi Raporla Share Haziran 15, 2012 gönderildi Akrabamız olan hacca giden bir amca vardı.''Allah kendine yarattığı eşini henüz görmemiş.Kıyametten sonra görecekmiş ,''demişti.Bu da değişik bir bakış açısı sonuçta Link to post Sitelerde Paylaş
ate2012 0 Haziran 15, 2012 gönderildi Raporla Share Haziran 15, 2012 gönderildi Onun bir derdi vardır ya ondan ağlıyordur, türbeye dileğe falan gitmiştir. Duyduğum değil de hep gördüğümüz bir şey beni de şaşırtan: Her türlü gıda bolca telef edilir ama ekmeğin kurusu, küflüsü, kırıntısı bile özel bir muamele görür atmak günah diye. Bildiğin un, su. Aynı una kakao, şeker karıştırıp kek yapsan o kadar el üstünde tutulmaz. Ne bileyim keki ya da domatesi öpüp başına koysan gülerler, ama söz konusu bir ekmeğin yere düşmesiyse allah bütün işini gücünü bırakmış da o ekmeği izliyormuş gibi sofrada bir sessizlik ve utanç hüküm sürer öpme ritüeli tamamlanana kadar. Sümerlerden kalma bir inanış olduğunu biliyorum ama ayrıntılarını unuttum. İstersen biraz araştır. Link to post Sitelerde Paylaş
ate2012 0 Haziran 15, 2012 gönderildi Raporla Share Haziran 15, 2012 gönderildi Gece tırnak kesilmez, günahtır! Link to post Sitelerde Paylaş
ate2012 0 Haziran 15, 2012 gönderildi Raporla Share Haziran 15, 2012 gönderildi Helaya sol ayağınızla giriniz ve sağ ayağınızla da çıkınız. (Çocuk yüzünü kapatır, gizlendiğini sanır! Ceee... Aslında, ne de tatlı bir saklambaç oyunudur!..) Link to post Sitelerde Paylaş
nihilistik 0 Haziran 15, 2012 gönderildi Raporla Share Haziran 15, 2012 gönderildi allahın 333 tane ismi varmış. normalde 100 tane. onların arapça versiyonlarını duvara asınca evi kazadan beladan koruyup eve bereket getiriyormuş. bu isimler son versiyon. pokemon da her nesilde yeni yeni pokemonlar eklendiği gibi bunlar da yeni yeni isimler ekliyorlar. Link to post Sitelerde Paylaş
nihilistik 0 Haziran 15, 2012 gönderildi Raporla Share Haziran 15, 2012 gönderildi Akrabamız olan hacca giden bir amca vardı.''Allah kendine yarattığı eşini henüz görmemiş.Kıyametten sonra görecekmiş ,''demişti.Bu da değişik bir bakış açısı sonuçta kendine meşgale arıyo. naapsın. ezelden beri bekleye bekleye canı sıkılmış heralde. bi eş yapiyim demiş heralde. (en doğrusunu o bilir.) kıyamete kadar bekleterek de heyecan yapıyo. sezon finali.. kıyametten sonra... Link to post Sitelerde Paylaş
yahya 0 Haziran 15, 2012 gönderildi Raporla Share Haziran 15, 2012 gönderildi Biliyormusun, islam koleligi kaldirdi. Islamdan once insanlar kiz cocuklarini gomuyormus. Islam kadina deger verir. Islam devrim yapmistir. Jak Kusto iki denizin karismadigini gorunce musluman olmus. Nil Armstrong ayda bir ses duymus, sonra musluman bir ulkede gezerken ezani duyunca sormus, "bu nedir?". Ezan demisler. "Ben bunu ayda duymustum." demis ve hemen secdeye kapanip musluman olmus. Savasta olen erkeklerin hanimlari bosta kalip millet rahatsiz etmesin diye muslumanlara 4 es alma serbesti getirildi. Insaniyet namina. Sebepsiz yere gidip katlettikleri memleketlerdeki kadinlari cocuklari getirip kendilerine sex kolesi ve hizmetci yapmalari tamamen insaniyetten dolayi. Biraksalardida kuda kusa yem mi olsalardi? Ve daha niceleri. Bunlari iddia edebilmek icin insanin baya baya beyinsiz olmasi lazim. Link to post Sitelerde Paylaş
Mike650 0 Haziran 16, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Haziran 16, 2012 gönderildi Bunu paylaşmalıyım yoksa çok şey kaybedersiniz Cünüp iken traş olmak, tırnak kesmek, kasıkları traş etmek veya kan aldırmak veya bedenin herhangi bir parçasını koparıp atmak uygun değildir. Zira bütün bu parçalar âhirette bedene geri döneceklerdir. Eğer bedenden cünüp olarak ayrılmışlarsa, cünüp olarak döneceklerdir. Deniliyor ki, cünüp iken kesilen her kıl, kıyâmet gününde ´Neden beni cünüp iken kestin ´ diye adamın yakasına yapışır ve dâvacı olur. coktan beri gusül abdesti almadigima göre her an cünübüm......desene ben yandim...... Link to post Sitelerde Paylaş
demirefe 0 Haziran 16, 2012 gönderildi Raporla Share Haziran 16, 2012 gönderildi en baba geyik çevireni İHYA-U ULUMİDDİN kitaplarıdır İhya felaket komik bir kitaptır ama gülmekten yarılmak için "Seadet-i Edediyye" okuyacaksın! Gördüğüm en makara kitap! Oku oku, bir insanın beyni bu kadar hurafe ve saçmayı nasıl barındırır diye gülmekten kırıl! Dili dersen iyice bir komik! "İdüb, gidüb" şeklinde tam komedi biçimi yazılmış. Asıl trajikomik olan, bu ülkede en büyük sorumluluk makamına oturtulan bir askeri bürokratın bu komedi kitabını tercüme ederek halkımıza kazandıran!!! H. H. Işık adlı şahsın müridi olması! Bu ülke niye manyadı, anlaşılıyor. Bunlar nasıl bukalemunlar, benim aklım almıyor. Örneğin bu F. Gülen denen şahsın hiç S. Nursi adını ağzına aldığını duydunuz mu? Mertlik, dürüstlük, harbilik, bu dinci tayfasının semtinden geçmez. Rüzgarı bile dokunmaz. Bunlar kadar karanlık şahısları tarih yazmamıştır. İnsanlık tarihi din kadar korkunç bir canavar daha yaratmayı başaramamıştır... Link to post Sitelerde Paylaş
demirefe 0 Haziran 16, 2012 gönderildi Raporla Share Haziran 16, 2012 gönderildi Cünüp iken traş olmak, tırnak kesmek... Cünüp iken ölen hücreler ne olacakmış? Vücudumuzda her saniyede 8 milyon hücre ölüyormuş. Bırak cünüpkenki vehameti, daha cünüp olurken milyonlarca hücre öldü! Bunca hücre öte dünyada yakalarına yapıştığında bu müslü keklerin hali nice olacak? Garibim sabah bir kalkıyor, koştur koştur banyoya! Bir yandan elde hesap makinesi: "Anaaam, rüyamda Eva Herzigova şeytanını töbe töbe allahümme ecirna min şerri şeytani nisa, saat üçte görmüş olsam, saat beş olmuş, sabah namazı kaçtı kaçacak. 8 milyon çarpı 60, çarpı 60 daha, şarpı 2, anaaaam!!! Bu kadar hücre öte dünyada beni maffeder laaan! :lol: Link to post Sitelerde Paylaş
Q.N. 0 Haziran 16, 2012 gönderildi Raporla Share Haziran 16, 2012 gönderildi "Seadet-i Edediyye" Sözlüklerden birinde bununla ilgili yorumlara baktım kalıcı beyin ..cıklaması yapıyomuş Link to post Sitelerde Paylaş
ate2012 0 Haziran 16, 2012 gönderildi Raporla Share Haziran 16, 2012 gönderildi (düzenlendi) Hurafeler Boyunlarına muska takmak da neyin nesi. Haziran 16, 2012 tarihinde ate2012 tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
joseph72 0 Haziran 16, 2012 gönderildi Raporla Share Haziran 16, 2012 gönderildi Ekmekle ilgili bir sey duymustum. kuranla kiyaslandiginda ekmek ustun geliyor demisti bir tanesi.soyle bir ornek vermisti. Ekmegin uzerine cikip kurani alamazsin ama kuranin uzerine cikip ekmegi alabilirsin. Allah boyle buyurmus.Hiyerarsik yapi mevcut. Link to post Sitelerde Paylaş
ate2012 0 Haziran 16, 2012 gönderildi Raporla Share Haziran 16, 2012 gönderildi Ekmekle ilgili bir sey duymustum. kuranla kiyaslandiginda ekmek ustun geliyor demisti bir tanesi.soyle bir ornek vermisti. Ekmegin uzerine cikip kurani alamazsin ama kuranin uzerine cikip ekmegi alabilirsin. Allah boyle buyurmus.Hiyerarsik yapi mevcut. Ekmek / Ekmeğin Kutsallığı Link to post Sitelerde Paylaş
ozgur_dusun 0 Haziran 16, 2012 gönderildi Raporla Share Haziran 16, 2012 gönderildi Bir hadis. "İçinde resim bulunan eve melekler girmez".( Müslim c. 4, s. 90) Bu durumda evimi insan, canlı vs. resimleriyle donatırsam sonsuza kadar yaşar mıyım? Hani, azrail de bir melek ya, o bakımdan...) Link to post Sitelerde Paylaş
ate2012 0 Haziran 16, 2012 gönderildi Raporla Share Haziran 16, 2012 gönderildi Bir hadis. "İçinde resim bulunan eve melekler girmez".( Müslim c. 4, s. 90) Bu durumda evimi insan, canlı vs. resimleriyle donatırsam sonsuza kadar yaşar mıyım? Hani, azrail de bir melek ya, o bakımdan...) Evden çıkmamayı göze alıyor musun? Link to post Sitelerde Paylaş
ozgur_dusun 0 Haziran 16, 2012 gönderildi Raporla Share Haziran 16, 2012 gönderildi Evden çıkmamayı göze alıyor musun? Durumun yanlışlığını kanıtlamak için ömrümü evde harcayamam. Ancak bu deneyi en basit şekilde, ölmek üzere olan birini resimlerle donatılmış bir odaya alarak yapabilir ve gözlemleyebiliriz. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts