Jump to content

BİLİM İNSAN HAYATINDA NELERİ DEĞİŞTİRDİ.


Recommended Posts

Evet, hayal ile hakikatı birbirinden fark edememek...İnsanın inancında yaralanmalara sebep olmaktadır...Dolayısıyla bunu masaya yatırıp, bilimin nimetleri, hayatımızda neler değiştirdi...Önce oları bir sıralayalım......

1-Uçak 3000 km lik yolu, üç saate indirdi.

2-Çamaşır ve bulaşık işinde insanlar kurtuldu.

3-Cep telefonuyla dünya ile canlı bağlantı sağlandı...

4- Verem mikrobuna çare, bulundu..Kanser için çalışmalar devam ediyor...

5-Bilgisayarlarla online bağlantılarla dünya bir köy kadar küçüldü...

6-Toplum hayatındaki insanların bir işi, başarıyla yaptığında, bütün ihtiyaçlarını karşılar hale geldi....

Evet benim aklıma gelenler şimdilik bunlar..

Katkıda bulunacak arkadaşlara teşekkür ederim...

Bilim senin neyine şakirt. Daha düne kadar uçaklara binmeyin gevur icadıdır diyen hoca efendilerini ne çabuk unuttun. Bilimsel gelişmelerin çoğunu kullanmamanız lazım zaten. Neyinize sizin uçak, internet, bilgisayar şeytan icadı bunlar. Kalkmış bir de bilimin faydalarını bizimle konuşacak senin zihniyetin bilime karşı. Evrim teorisi ne olacak onu niye yazmadın işine mi gelmedi...

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 107
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

BU ÜLKELERİNİN İNSANLARI İSLAM SAYESİNDE İÇLER ACISI HALDEDİR.

Madem hak din islam neden Allah Müslümanlara yardım etmez.israile yardım eder?

Küçücük İsrail Arapları savaşlar da hep yener.

1-Tüm Müslüman ülkeleri bir araya getirseniz bir Çin yapmamaktadır.Nufus ,Ekonomi,Toprak bakımdan tamamen durum açıkça görülebilir.

2-Müslüman ülkelere Allahları çok cimri davranmış.Türkiyeyi tablodan çıkarsanız.Tarım arazisi yok denecek kadar az.Yeşillik ve ormanlık arazi ,Sulak alanlar yok denecek kadar az.

3-İşe yaramayan topraklar özellikle Müslümanlarda kalmış gibi genelde çöl ve boş araziler.

4-Yoksulluk ve açlık insanların demokrasiden uzak yaşamaları.hem sosyal hemde ekonomik açıdan yoksul halklar.iyi yaşayan beyler ağalar sınıfı diğerlerine pay yok.Demokrasiyi elde edenlerden de haklarını almak için sürekli gericilik pompalanarak yardım edilmektedir.

5-Eğitim düzeyi,okur yazarlık oldukça düşük.İnsanlar islam diniyle uyutulup kontrol altında tutularak ülkelerindeki sermaye sınıflarına zorluk çıkarmadan hizmet etmeleri sağlanıyor.

6-Nufus ve ülke büyüklükleri savaşlarda önemlide olmayabiliyor.Küçücük israilin Müslüman Arapların tümünün katıldığı üç savaştan galip ayrıldığını hatırlatalım.Kuran ayetlerinde savaşın ben arkanızdayım sizi galip getireceğim diyen Allahın sözünde durmadığı anlaşılmış oldu.

7-Müslüman ülkelerde Nufusun artış oranın yüksek olması tabi ki hala doğum kontrolü günah diyen çağdışı inançlara bağlı olmaları için sürekli insanlara probaganda yapılmasıdır.

8-Araçlarda yol bulmaya yarayan navigasyon cihazıyla tanıştınız mutlaka.Bu cihaz yukarda ki uydular sayesinde çalışmaktadır.Her arabayı üç Amerikan uydusu kesmektedir. Arabalarımız için geçerli olan evlerimiz için de geçerlidir.Bu sistem ABD ordusuna aitken Dünyanın kullanımına verilmiştir.Kimbilir ABD neleri kullanmaya başladı ki bunu hibe ettiler. Avrupa ülkeleri bu sistemi kendileride kurmak istiyor fakat ABD izin vermiyor.

Sayın Müslüman arkadaşlar gerçek bu.Bizi buhale getirip geri bırakan şeyi sanırım anladınız.

Durum bu iken birçokları hala viyana kapılarına dayanıp cariye ve köle kapabileceğini zannetmektedir.Hatta aman nüfusumuzu artıralım diyerek uygar ülkelere köle bulundurmanın heyecanını yaşamamızı isteyenler bile var.Neme lazım uygar ülke daha köle ve boğaz tokluğuna çalışacak insanlar lazım dediğinde.Elimizde mavcut Yok bizde demiyelim.

Hadi teknolojik olarak ileri ABD ye sömürülmemizi zorunluluk olarak görebilirim.Eh be kardeşim Bizden çok geri olan Araplara kültür olarak sömürülmeye devama ne diyelim.

Dinler işgalle yayılırlar.Bakın Dünya haritasına Müslümanların işgal ettiği topraklar Müslüman. Hristiyanların savaşı götürdükleri yerler Hristiyan.Hristiyanlar ve Müslümanlar Çin ve doğusuna geçemedikleri için orada yoklar.Dinler savaşla esir aldıkları halklara şırınga edilirler.Maalesef Araplara orta asyada yenildiğimiz için Müslümanız.Tarihimizi iyi okuyun gerçekleri anlayın.

Arapların kaç milyon Türk erkeğini köle kaç milyon Türk kadınını cariye yapıp dünyayı onlara zindan ettiğini unutmadan yaşayın.

Bir Türk nasıl Allah la arasında elçi diye bir Arabı kabul eder ve bir Arap a efendim peygamberim der.Bunu aklım almıyor ve utanıyorum.Türklere elçi olmak Araplara mı kalmış.Allah bir elçi gönderecek olsa Türkü göndermezmiydi.Niçin bize bir arabı göndersin.

Bu kadar da saf olmayalım.Madem ahmaksınız hiç olmaz sa Türküm demeyi bırakın!!!

MÜSLÜMAN ÜLKELERE TEK TEK BAKALIM..

Araplar kendilerini yoksulluk ve insanlık dışı koşullara zorlamakla kalmayıp işgal etmiş oldukları Afganistan.Pakistan.Türkiye,İran gibi ülkeleride kendileriyle beraber insanlık tarihinin karanlık çukurlarına asılıp düşürmüşlerdir.

AFGANİSTAN: Yıllardır iç savaş içerisinde,Ülke de yaşamı televizyone çeken İranlılar tarından tanıma şansımız oluyor.Bizim ülkemizdeki 500 yıl önceki şartlar bile oradan daha iyi.İnsanlar yıllardır mutsuz huzursuz.kadınlar evlerinden başını çıkaramaz durumdalar.Röportaj yapan sunucu bayana konuşurlarsa Müslümanlar tarafından öldürüleceğinden korkuyor.

IRAK: Mezhep kavgalarıyla ,ülkeler arası mezhep savaşlarıyla 30 yıldır insanların yaşadığı bile belli değil.hergün yüzlerce insan ölüyor.

İRAN:Ülkemizde yıllardır insanlar Kominizm gelecek ve kapalı şartlarda yaşayacağız diye korkuturlardı.İşte iranda 30 yıldır yaşanan komünizmden bile korkunç bir rejim.Dikta ülkelerinden kötü karşı çıkanıda öldürüyorlar.Cumhurbaşkanı bizim ülkemizde sokakta dolaşsa herkes sadaka vermek için çabalar.

SURİYE-ÜRDÜN: Arapların düzgün olan insanlarının mutlu olduğu iki ülke Dindar Müslüman ülkeler bu mutluluğu onlara çok görüyor ve karıştırmak için suud kıralı bara basıyor.

MISIR-YEMEN-LİBYAEllerinde silahlarla insanlar görüntülerde hep.Halklarına iyi yaşamı çok görüyorlar.Açlık yoksulluk ve sefalet.

AFRİKA MÜSLÜMANLARI: Ne soralım ne söyleyelim çocuklar açlık ve susuzlukla boğuşuyor.Açlıktan milyonlarca insan ölmek üzere.Müslüman ülkelerde kendi probagandasını yapmak için bedava gazete dağıtanlar parayı gazeteye basıyor..Açlıkla boğuşan ülkelere ABD ,Fransa ,İngiltere,Almanya yardıma koşuyor..

TÜRKİYE: 1980 den buyana İşte yukardaki islam ülkelerinin seviyesine indirebilmek için sürekli islam pompalanıyor ABD tarafından.ABD tarafından beslenip oradan fetva verenler var.

Yakında insan hakları ve demokrasiyi özlemle arayacak hale getirdiler. Halkın çoğu işbirlikçi.çoğu vurdumduymaz.çoğu korkak.Çocuklarını düşünmüyor bana ne olanlardan diye başına bir şey gelir diye zavallı durumunda yaşamayı gururuna yedirebiliyor.

İşte İslamınız bu..Hem insanlara hemde ülkelere hayatı zindan ediyor..

Allah neden cehennemle korkutup insanların yaşamlarını çekilmez yapsın ki..

Böyle olmak Allahın işine gelmez..Bu Halkı koyun gibi yöneten Ağa,şeyh,Kral ve sermaye sınıfının işine gelir.

Anlasana be adam!!!! Neden fıransa humeyniyi beslesin.Neden ABD suud kıralını korusun,Neden Fetullahı ABD beslesin!!!

Link to post
Sitelerde Paylaş

Hayaldi gerçek oldu diyorsun yani :)

Şimdi sana ateistlerden şu soru gelecek?

Bunları icad edenler cennetlik mi, cehennemlik mi?

Bunu şimdiden araştır derim...

Yok böyle bir soru gelmez..

İnsanları ve cinleri hepsini mutlaka cehenneme atacağına söz vermiş kuran da..

herkes cehennemlik..

Sadece ağız ve mide yanmadan bağırsaklara kadar kaynar suyu nasıl götürecek allah onun açıklaması olabilir :)

Link to post
Sitelerde Paylaş

DÜŞMAN OLDUKLARI BİLİMİN YUVARLAK DÜNYASINDA TEKNOLOJİLERİ KULLANIRLAR.

Nasıl bir iki yüzlülükse hem şeriat isteriz diye yırtınırlar.Muhammedin olduğu günlerdeki şartlarda yaşamak isteriz diye söylerler.Diğer yandan hepsi bilimin keşfettiği Arabaya,Trene ve Uçağa binerler.Sanki peygamberler icat etmiş gibi Radyo dinler,Televizyon seyreder, Telefonla konuşur,Elektiriği kullanırlar.Bu nasıl bir Şeriat istemektir.Adam Dinci.Şeriat istiyor. Hala Misfak ağacı kullanıyor diş Fırçası yerine.750 yılının şartlarında o günleri yaşamak istiyor.Herkesi de o şartlarda yaşatmak istiyor.Sanki kendi peygamberi icad etmiş gibi Tüm çağdaş teknolojiden yararlanıyor.Çağdaş insan gibi bilgisayar da kullanmaktan geri kalmıyor.Elinde cep telefonu Ankaradan çeviriyor numarayı istanbulda yolda yürüyen akrabası karşısındaAlo diyor.konuşuyor. Adam Muhafazakar Bilime düşman..

Adam muhafazakar.Bilime Düşman.Ankarada sütüdyoda haberler sunuluyor.Erzurumlu bir akrabası Çeçenistana çalışmaya gitmiş. Çocuğunu çeçenistanda ilkokula gönderiyor. Çeçenistanda çeçen İslamcı teröristler okulu basıp 350 küçücük çocuğu öldürüyor.Onun çocuğu da aralarında..canlı olarak bu haberi dinleyebiliyor.

Adam Muhafazakar.Bilime Düşman 1940 yılına kadar atlarla deveyle yolculuk yapmış ataları. Yaşlı adam biniyor otobüse 8 saat sonra İstanbul da oğlunun yanında.

Adam muhafazakar.Bilime Düşman.Adam ıspartanın Dağ köyünde yaşıyor.Oğlu Türkiyede iş bulamamış..Amerikaya yerleşmiş, Oğlunun işyeri ikiz kulelerde.Biniyor uçağa Amerika ya oğlunun yanına gidiyor.Yıllarca hocalar imamlar Televizyon Günah seyretme demişler.Adam yinede biniyor uçağa..Bindiği uçağı Müslüman teröristler ele geçiriyor..doğru ikiz kulelere çarptırıyorlar.Adam uçakta ölüyor.Oğlu İkiz kuleler de.

Adam Muhafazakar Bilime düşman Açmış önüne bilgisayarı canlı canlı Türkiyenin her yeriyle yazışabiliyor. Adem ve Havva Çinlimiydi..Zencimiydi..Türk müydüTürk ise eğer ..Çinliler neden var..Bitürlü çıkamıyor işin içinden IQ su düşük ve Robotlaştırılmış.bana ne yahu diyor sonunda düşünmeyi bırakıyor.Ne yükledilerse o var bilgi olarak. Kendisi bir şey merak etmemiş araştırmamış ve sorgulamamış.Acaba bana söylenenler doğrumu diye hiç düşünmemiş.Mantık çalışmadığı için bütün sorun.Mantık bir çalışa bazı şeyler mantıksız gelince ne oluyor diye soracak.Şüphelenecek.

Günah işliyorsunuz günah.Telefon kullanarak.Televizyon seyrederek.Arabaya binerek.İnterneti bilgisayarı kullanarakGünah işliyorsunuz.Bunlar gerekli olsaydı..Kuranda,Tevratta ve incilde yazılı olurlardı Hatta Muhammed ..,İbrahim,..Adem,..Nuh,..İsa ve Musa.Ebu Bekir. Ömer. Ali. Muaviye Bunları icad eder ve insanlığa verirlerdi.Her halde bu yüce kişilerin bunları icad edecek yada düşünecek zekaya sahip olmadıklarını söylemeyeceksiniz değilmi?..İsteseler ve gerekse Bal gibi yaparlardı diyeceksiniz ve demelisiniz..Eeee.onlar icad etmediğine göre demek ki gerekli değil,Açıkca ortada demek ki teknolojiyi kullanırsanız günaha girersiniz..

Derlerki sakın kuranın tercümesini okumayın anlamazsınız.Hani Allah herkes anlasın okusun diye indirmişti.Yahu ilkokula gitmemiş imam anlıyorda Üniversiteye giden ben neden anlamayayım.Sorun anlayıp anlamamak değil içindeki acayip şeyler görülürse Allahtan gelme olmadığının ve kutsal olmadığının anlaşılması.Madem bu kadar anlaşılmaz bir kitap öyleyse içinde yazıyor dediğin buluşları neden sen bulamıyorsun da O anlamayan yabancı bilim adamları buluyor?Bunca yıldır kuran okuyan Müslüman ileri gelenleri Telefonun Elektriğin televizyonun nasıl yapıldığını kurandan okur, 1000 yıl önce icat ederdi ve Dedemlerde Bilim ve teknolojiyi görebilirlerdi..Ama yok işte yok Toplu iğneyi bile yapamamışlar.Yıllarca yurt dışından aldık. Canlıları bizim hizmetimize vermedi mi Allah.Gerekseydi onlar yerine Uçak helikopter Otomobil verirdi.İslam dininde Kuran da tüm canlıların insan için yaratıldığı yazmaktadır.

Yine eskisi gibi deve ve eşekle seyahat edelim ama günaha girmeyelim.Bilgisayarı kullanıp internete girmeyelim.. yada telefon yerine yüz yüze konuşalım..Yoksa cennete gidemeyiz benden uyarmasıGünaha giriyorsunuz.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bilim senin neyine şakirt. Daha düne kadar uçaklara binmeyin gevur icadıdır diyen hoca efendilerini ne çabuk unuttun. Bilimsel gelişmelerin çoğunu kullanmamanız lazım zaten. Neyinize sizin uçak, internet, bilgisayar şeytan icadı bunlar. Kalkmış bir de bilimin faydalarını bizimle konuşacak senin zihniyetin bilime karşı. Evrim teorisi ne olacak onu niye yazmadın işine mi gelmedi...

Bilim bizim yitk malımız, Onun için Onu toplama çalışıyoruz...

Sen islamiyeti medyadan öğrenmişsin belli...

Yukarıda saati kim bulmuş bir soru sordumm..

Hepiniz altında ezildiniz.....ilim kimin miş, bilim kimin miş,,, İleride daha da iyi anlarsınız....

Akıl ve ilim y ada bilim, bilgileri toplar değerlendirir , kullanıma hazır hale getirir...İnsanlarda faydalanır.....

Burdaki hurdacılar, pordan ateistler diyecektim.....Sürekli dağıtıyorlar...dağıttıkça dağıtıyorlar,,,Artık ortak bir nokta kalmıyor.....İlim , bilim kalmıyor sonra oluyor film...

Halbuki akıl toplamak ve yukarıya gitmek içindir....Değerlendirmek içindir, değersizleştirmek için değil...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bilim, tek başına, tüm insanlık tarihi boyunca dinlerin açıklamaya çalıştığı olguları ilk defa doğru veya doğruya yakın olarak açıklama getirdi. Nereden geldik sorusunun uzun hikayesini açıkladı. Eski atalarımızın aslında maymunlar olduğunu gösterdi. HEm de fosilleriyle, kemikleriyle, taştan yapılmış aletleriyle.

Evrendeki konumumuzun çok ufak ve önemsiz olduğunu gösterdi. Bizlerin de aynı derecede çok önemsiz olduğumuzu gösterdi.

Bilim dini yendi.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Yunus Emre nasıl söylemiş ama yıllarca önce,,,

İlim ilim bilmektir,

İlim kendini bilmektir...

Sen kendini bilmez isen

Bu nice okumaktır...

İnsan insan olmaktır,

insan imanlı olmaktır...

Sen imansız olursan

Bu nice insanlıktır...

Bir izah edin bakalım....

Bak istiklal şairi ne demiş...

İmandır o cevher ki, ilâhî ne büyüktür,

İmansız olan paslı yürek sînede yüktür..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Yukarıda saati kim bulmuş bir soru sordumm..

Hepiniz altında ezildiniz.....ilim kimin miş, bilim kimin miş,,, İleride daha da iyi anlarsınız....

Tam kutsal kitap yazacak adamsın. Kendin çalıp kendin oynuyorsun.

Uludağ suresi

1-Bakmaz mısın o saate nasıl yaratılmış, şüphesizki o saatte inananlar için çok mucizeler vardır.

2-Nasıl da ezilirler o saatin altında,

3-Andolsun o ezene, ezip pestilini çıkarana,

4-Ezerken kulak patlatana

5-Patlatıp çatlatana

6-Yürek hoplatana

7-Sen nereden bileceksin saat nedir? Zemberek nedir?

8-Andolsun o zembereği boşaltana,

9-Boşaltıp da ortalığa salana,

10-O akıllara perde koyana,

11)Gördün mü sen o perdeyi,

12)O en iyi perdecidir, kimse O nun gibi perde dikemez

13)Hala mı inkar ediyorsunuz

14)Ne zavallı yaratıklarsınız

15)Görmez misiniz nasıl da ezildiniz Uludağ ın altında

16)İşte biz böyle herşeyi güzel güzel anlayasınız diye ayrıntılarıyla apaçık anlatırız

:D

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bilim dini yendi.

Az önce dedim ya dağıtıyorsunuz diye al bir örnek daha....

Bilgi zaten Allahın malıdır...

Kainat uygulamasıdır

Kader de projesidir....

Şimdi sabancı centerın nasıl olurda projeye muhalaefer eder.....

Bilim bilgi demektir....

Bilgi akıl demektir...

Akıl ise, hayatın alametidir.....

Evet tabiat, ya da sebepler, ya da kendi kendine akıl olmadan nasıl oluyor bu işler...,

Vicdanınızı bir ikna edin, sonra anlatırsınız olmaz mı?

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...