e-teist 0 Oluşturuldu: Haziran 21, 2012 Raporla Share Oluşturuldu: Haziran 21, 2012 (düzenlendi) Kuran ateistlere yönelik hiç bir ayet içermez. Nedenide muhammedin yaşadığı dönem ve çevrede herkesin bir inanca sahip olmasından kaynaklı, mutlaka bir dine, tanrıya tapıldığını sanmaları. Tümüyle inançsız kişilerden bi haber bir kitap ile karşı karşıyayız. Bu nedenle bazı kişiler özellikle ateizminde bir inanç olduğunu, din olduğunu ispatlamak derdindedir. Bu hata bile muhammedin nasıl bir dünyada yaşadığını, dünyayı ve insanları dar bir kültüre hapsedip çağındaki bilgilerden oluşan bir din derlediğini ve tanrısal bir yönü olmadığını kanıtlar.Ateistleri bilmeyen tanrı kavramı ve her şeyi bilirlik iddiası. Biliyor diyen var ise ayetlerini lütfedip sunsun. Saygılar... Haziran 21, 2012 tarihinde e-teist tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
ANTIDeccal 0 Haziran 21, 2012 gönderildi Raporla Share Haziran 21, 2012 gönderildi "Çünkü o, yüce Allah'a inanmıyordu." Link to post Sitelerde Paylaş
katalan 0 Haziran 21, 2012 gönderildi Raporla Share Haziran 21, 2012 gönderildi Geleceği görememiş Link to post Sitelerde Paylaş
enjeksiyon 0 Haziran 21, 2012 gönderildi Raporla Share Haziran 21, 2012 gönderildi "Çünkü o, yüce Allah'a inanmıyordu." "Allaha inanmıyordu" suya, taşa, toprağa, kebeleye, zeusa veya diğer binlerce tanrıdan birine değil. Ateistin inancı yoktur. Bu durumdan kuran'da bahsedilmiyor. Link to post Sitelerde Paylaş
e-teist 0 Haziran 21, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Haziran 21, 2012 gönderildi "Çünkü o, yüce Allah'a inanmıyordu." Hiç bir inancı olmayanlara yönelik ayet var mı? Varsa sun. Çünkü kuran herkesin bir dinsel inancı var sanıyor?Bir şeye taptığını sanıyor.Anladın mı? Link to post Sitelerde Paylaş
e-teist 0 Haziran 21, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Haziran 21, 2012 gönderildi (düzenlendi) Geleceği görememiş nasıl görememiş? Levhi mahfuzu o yazmamış mı?Yazmadı ise okumamış mı? Vardır bi açıklaması, yoksa yok mudur? Sen putperestsin, yandın . Haziran 21, 2012 tarihinde e-teist tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
ANTIDeccal 0 Haziran 21, 2012 gönderildi Raporla Share Haziran 21, 2012 gönderildi "Ben, Allah'a inanmayan ve âhireti de tamamen inkâr eden bir toplumun milletini terk ettim." Link to post Sitelerde Paylaş
enjeksiyon 0 Haziran 21, 2012 gönderildi Raporla Share Haziran 21, 2012 gönderildi "Ben, Allah'a inanmayan ve âhireti de tamamen inkâr eden bir toplumun milletini terk ettim." Yahu bak hala aynı kafadasın ... Allaha inanmayan ve ahireti de tamamen inkar eden diyorsun Bu durum, ilahi dinlerden birisini kapsamıyor mu? Budistleri düşün. Allah'a da inanmazlar, ahirete de. Ama ateist değiller bir inançları var. Ateist'in ne demek olduğunu biliyor musun sen? Ya durumu anlamıyorsun ya da anlıyor ama anlamamazlığa veriyorsun Komiksin Deccal. Link to post Sitelerde Paylaş
Hizip 0 Haziran 21, 2012 gönderildi Raporla Share Haziran 21, 2012 gönderildi "Ben, Allah'a inanmayan ve âhireti de tamamen inkâr eden bir toplumun milletini terk ettim." Allah'a inanmayan diyor "Allah" burada özel isim. Ne oldu hani Tanrı'ya Allah denmezdi işinize gelince kıvırma mı var Allah sadece islam inancının yaratıcısı olarak görülür. Bir yaratıcıya inanmayan demiyor Allah diyor. Allah kim? İslam tanrısı. Link to post Sitelerde Paylaş
e-teist 0 Haziran 21, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Haziran 21, 2012 gönderildi (düzenlendi) 1. kâle : dedi 2. lâ ye'tikumâ : size (ikinize) gelmez 3. taâmun : bir yemek 4. turzekâni-hi : onunla rızıklandırılacağınız 5. illâ : ...den başka, ancak 6. nebbe'tu-kumâ : size (ikinize) haber verdim 7. bi te'vîli-hi : onun yorumunu, açıklamasını 8. kable : önce 9. en ye'tiye-kumâ : size (ikinize) gelmesi 10. zâlikumâ : işte bu ikisi 11. mimmâ (min mâ) : şeylerden 12. alleme-ni : bana öğretti 13. rabbî : benim Rabbim 14. innî : gerçekten ben, muhakkak ben 15. terektu : terkettim 16. millete kavmin : bir kavmin dîni 17. lâ yu'minûne : inanmayan 18. billâhi (bi allâhi) : Allah'a 19. ve hum : ve onlar 20. bi el âhireti-hum : kendi ahiretlerini 21. kâfirûne : inkâr edenler. Yusuf (A.S) şöyle dedi: “Size, rızıklandırılacağınız bir yemek gelmez ki; o, size gelmeden önce ben, size onun tevîlini (yorumunu) yapmış, size haber vermiş olmayayım. İşte bu ikisi, Rabbimin öğrettiklerindendir. Gerçekten ben, Allah'a îmân etmeyen ve ahiretlerini (Allah'a ruhlarını ulaştırmayı) inkâr eden bir kavmin dînini terkettim.” Haziran 21, 2012 tarihinde e-teist tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
ANTIDeccal 0 Haziran 21, 2012 gönderildi Raporla Share Haziran 21, 2012 gönderildi Dinsiz ve inançsız insan (neredeyse hiç) yoktur ancak Allah'a (yaratıcıya) inanmayan ve O'nun dinine (felsefesine/ideolojisine/kanunlarına/yasalarına) uymayan insanlar vardır. Yaratıcıya inanmayanlar, tesadüfe inanırlar ve Allah'ın dinine uymayanlar, idollerin dinlerine uyarlar. Link to post Sitelerde Paylaş
ANTIDeccal 0 Haziran 21, 2012 gönderildi Raporla Share Haziran 21, 2012 gönderildi Allah sadece islam inancının yaratıcısı olarak görülür. Bir yaratıcıya inanmayan demiyor Allah diyor. Allah kim? İslam tanrısı. "Onlar da dediler ki, 'Evet, bize bir uyarıcı gelmişti, ama biz yalanladık ve, 'ALLAH hiçbir şey indirmemiştir. Siz tümüyle sapıtmışsınız' dedik." Link to post Sitelerde Paylaş
enjeksiyon 0 Haziran 21, 2012 gönderildi Raporla Share Haziran 21, 2012 gönderildi Deccal beni bi cevaplasana mübarek Link to post Sitelerde Paylaş
albastı 0 Haziran 21, 2012 gönderildi Raporla Share Haziran 21, 2012 gönderildi Dinsiz ve inançsız insan (neredeyse hiç) yoktur ancak Allah'a (yaratıcıya) inanmayan ve O'nun dinine (felsefesine/ideolojisine/kanunlarına/yasalarına) uymayan insanlar vardır. Yaratıcıya inanmayanlar, tesadüfe inanırlar ve Allah'ın dinine uymayanlar, idollerin dinlerine uyarlar. Tabi ya, biz doğaya tapıyoruz. Ulu ağaçların üstündeki saksağanlar bizi takip ediyor. Öte dünyada defterimize göre ya kızılcıklar bizi ele alacak ya da meşe ağaçları bize salıncak kuracak. Link to post Sitelerde Paylaş
ANTIDeccal 0 Haziran 21, 2012 gönderildi Raporla Share Haziran 21, 2012 gönderildi Yahu bak hala aynı kafadasın ... Allaha inanmayan ve ahireti de tamamen inkar eden diyorsun Bu durum, ilahi dinlerden birisini kapsamıyor mu? Budistleri düşün. Allah'a da inanmazlar, ahirete de. Ama ateist değiller bir inançları var. Ateist'in ne demek olduğunu biliyor musun sen? Budizm'de ahiret (ölüm sonrası) inancı vardır: Reenkarnasyon Link to post Sitelerde Paylaş
enjeksiyon 0 Haziran 21, 2012 gönderildi Raporla Share Haziran 21, 2012 gönderildi Budizm'de ahiret (ölüm sonrası) inancı vardır: Reenkarnasyon İşte bu deediğin müslümana hiç yakışmadı Gerçi her zaman bu ayarda savunuyorsunuz savunduğunuz şeyleri. Şimdi sen Budizm'deki "yeniden doğma" olayını "Ahiret inancı" olarak mı değerlendiriyorsun? Hakkaten bu kadar kalitesiz ise daha fazla cevap vermeyeceğim sana. Bu kafadaki adamı muhattaba almak bile sağlığa zararlı olurdu. Link to post Sitelerde Paylaş
integral 0 Haziran 21, 2012 gönderildi Raporla Share Haziran 21, 2012 gönderildi "Onlar da dediler ki, 'Evet, bize bir uyarıcı gelmişti, ama biz yalanladık ve, 'ALLAH hiçbir şey indirmemiştir. Siz tümüyle sapıtmışsınız' dedik." allah yok dememişler. allah hiçbir şey indirmemiş demişler. acaba bu adamlar allah ı put mu sanıyor yoksa deist mi? Link to post Sitelerde Paylaş
Hizip 0 Haziran 21, 2012 gönderildi Raporla Share Haziran 21, 2012 gönderildi "Onlar da dediler ki, 'Evet, bize bir uyarıcı gelmişti, ama biz yalanladık ve, 'ALLAH hiçbir şey indirmemiştir. Siz tümüyle sapıtmışsınız' dedik." Allah indirmemiştir demiyoruz ki biz. Allah diye bir şey yoktur diyoruz. Türkçen mi gıt? Link to post Sitelerde Paylaş
e-teist 0 Haziran 21, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Haziran 21, 2012 gönderildi (düzenlendi) Dostlar siz o deccalın sözlerini yorumlamayın bile. Çünkü o ayet Yusuf suresinde yusuf hikayesinden alıntı.37.ayet. Bahsedilen kavim mısırlılar.Mısırlılar bırak inançsızlığı direk kendilerini tanrı ilan eden firavunlar üstüne kurulu inançtır.Ra yı falanda saymıyorum.Yeniden dirilişe inanırlar ki muhammed onu bile yalan yanlış biliyor Evet var mı cımbızlamadan kanıtlamak isteyen? Her fikir kabül, yeterki arsızca olmasın. İnkarcılar sarmış her yanı. Saygılar... Haziran 21, 2012 tarihinde e-teist tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
ANTIDeccal 0 Haziran 21, 2012 gönderildi Raporla Share Haziran 21, 2012 gönderildi allah yok dememişler. allah hiçbir şey indirmemiş demişler. acaba bu adamlar allah ı put mu sanıyor yoksa deist mi? "Onlara "Gökleri ve yeri kim yarattı, Güneş'i ve Ay'ı kim boyun eğdirdi?" diye sorarsan, mutlaka şöyle diyecekler: "Allah!" Peki nasıl döndürülüyorlar?" Allah = Yaratıcı, Allahsız = Yaratıcıya / yaratılışa inanmayan Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts