Jump to content

Uzaylılara söylemek istediğin bir şey varsa işte fırsat!


Recommended Posts

ijLLu.jpg

National Geographic 1977 yılında uzaydan alınan WOW sinyaline karşılık cevap niteliğinde bir sinyal göndermeyi planlıyor uzaya gönderilecek bu sinyale sen de katkıda bulunabilirsin söylemek istediğin şeyi 29 Haziran'da yapılacak canlı yayında yada tweetle yollayabilirsin uzaylılardan gelip gelmediği bilinmese de WOW sinyali oldukça yankı uyandırmıştı. Toplanan tweetler daha sonra ağustos ayında yani WOW sinyalinin alınmasından 35 yıl sonra sinyal ile uzaya yollanacak.

WOW'a Cevap

Not: Uzaylıların çoktan bizimle iletişime geçmiş olduklarını düşünen biri olarak bu oyunlardan pek hoşlanmıyorum ama tweetimi gönderdim siz de daha yaratıcı olabilirsiniz belki uzaylılar bizi duyar. Bu arada yine dünya dışında yaşamın bulunmasının dinleri etkilemeyceğinden bahseden bir yazı okudum sinirlerim gerildi neyse.Tabi bir değişiklik olmaz bizimkiler her şeye bir kulp bulur tanrının diğer çocukları falan diye ne de olsa fantazi çok.

Benim tweetim şöyleydi:

Why do you guys ignore us!!! I know you are out there somewhere and some of you have already made contact with us you are smart and malicious, you are just watching continue to watching...

tarihinde fishéyé tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bizim kadar aç gözlü, bencil ve kopuk musunuz? Sizlerinde hayatlarınız -kendi gezegeninize en ufak bir fayda yapmadan- birbirinizle didişip, kavga etmekle mi geçiyor?

Eğer öyleyseniz hiç gelmeyin, sizlerden burada milyarlarca var. Gerçi öyleyseniz bu lafıma pek aldırış etmeyeceksinizdir.

Eğer öyle değilseniz üzgünüm ama şunu söylemeliyim;

Bu dünya size göre değil, sizi kullanır, böler ve tüketiriz. Oldukça vahşi bir toplum olduğumuzu söylemeliyim zaten doğayı katledip, yaşamamızı sağlayacak oksijen üreten ağaçları yok edip yerlerine devasa beton şehirleri kurmamızdan, hayvanları kendimize köle edinip, yok edip kendimizi mümkün olduğunca çoğaltıp sonra da birbirimizle savaşmamızdan bunları anlamışsınızdır diye düşünüyorum. Ama şunu unutmayın ki burada geceleri gökyüzündeki binlerce müthiş parıldayan yıldıza bakıp sizi sevgiyle selamlayan ve hayaller kuran binlerce insan da yaşıyor. Siz de gökyüzüne bakarken bizi unutmayın.

Sevgiyle kalın.

Kendini Dünya'ya ait hissetmeyen bir garip Dünyalı yuceego.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...