Jump to content

Ramazan kapida...

Recommended Posts

• İleti 235
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Dinde zorlama yok diyorlar ama babam gece bana saldırdı, kapımı tekmeledi, "Ya otuç tutarsın ya da siktirolur gidersin bu evden" dedi.

enayi olma. takiye yap, oruçlu gibi görün. evdeyken tuvalete banyayo girdiğinde suyunu rahatça içersin zaten. katı yiyecek olarak da saksıyı çalıştırıp bir yolunu bul, zula yap kendine.

iş bulup para kazanana kadar evden ayrılmaya kalkayım deme. en geç bir hafta içinde fuhuş mafyasının eline düşersin. köprüyü geçene kadar ayıya dayı demesini öğren :)

Sitelerde Paylaş

Adamın ömrü annemi dövmekle geçti, ben hastayım, tekerlekli sandalyedeyim maalesef

Babanla seni tekerlekli sandalyeye zincirleyip denize atmak lazım trol. Şurada keyifle bir sohbet ediyorduk illa edecen içine.

tarihinde Hiçlik tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

Ak Partililer gelip beni kapıdan alıp felsefe sınavlarına götürüyorlar. CHP de aynı şeyi yapacak mı acaba?

ak parti senden caldiginin 1000%1 ini sana sadaka olarak veriyor. senin gibi vatandas ve insanlik bilincinden yoksun koyunumsular cogunlukta oldugu sürece, bu durum devam eder. sende ekmegini verir kalan kirintilarla idare edersin.

icinde bulundugun durum senin karakterine yakisiyor aslinda.

Sitelerde Paylaş

Ak Partililer gelip beni kapıdan alıp felsefe sınavlarına götürüyorlar.

CHP de aynı şeyi yapacak mı acaba?

ilahiyat fakültesinde mi okuyorsun.

Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü varmış orada.

chp'liler tabii götürür. :)

kazanılmış hak kalıcıdır.

Sitelerde Paylaş

ak parti senden caldiginin 1000%1 ini sana sadaka olarak veriyor. senin gibi vatandas ve insanlik bilincinden yoksun koyunumsular cogunlukta oldugu sürece, bu durum devam eder. sende ekmegini verir kalan kirintilarla idare edersin.

icinde bulundugun durum senin karakterine yakisiyor aslinda.

Zaten ben bunu fark etmiş bir insanım adamların bir rehabilitasyon merkezleri var oraya sürekli beni çağırıyorlar, ben gitmek istemiyorum,çünkü ordaki engelli insanları sadece kullanıyorlar,iş vermiyorlar,para vermiyorlar, ben de uzak duruyorum sadece sadece sınav zamanı arıyorum

Sitelerde Paylaş

Zaten ben bunu fark etmiş bir insanım adamların bir rehabilitasyon merkezleri var oraya sürekli beni çağırıyorlar, ben gitmek istemiyorum,çünkü ordaki engelli insanları sadece kullanıyorlar,iş vermiyorlar,para vermiyorlar, ben de uzak duruyorum sadece sadece sınav zamanı arıyorum

eee? bu ne perhiz, bu ne lahana tursusu?

Ak Partililer gelip beni kapıdan alıp felsefe sınavlarına götürüyorlar.

CHP de aynı şeyi yapacak mı acaba?

tarihinde kitapsiz tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

Hatac, bizi kekleyip durma lütfen :D . Evden gayet rahat foruma bağlanıyorsun, birde forum sitesi kuruyorsun, kitap yazıp bastırtıyorsun, bütün bunlara engel olmayan baban, sadece oruç tutmuyorsun diye seni evden kovmaz. Ayrıca el gün ne der zihniyetiyle, sana o kadar kötü davranabileceğini de sanmıyorum, sakat olman durumundan dolayı. Hayal gücüne saygı duyuyorum fakat biraz ayakları yere basan hayaller kur lüten :D . Yada bizimle paylaşırken hayallerini daha iyi düzenle ki inandırıcı olsun :D

tarihinde A.Artaud tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

enayi olma. takiye yap, oruçlu gibi görün. evdeyken tuvalete banyayo girdiğinde suyunu rahatça içersin zaten. katı yiyecek olarak da saksıyı çalıştırıp bir yolunu bul, zula yap kendine.

iş bulup para kazanana kadar evden ayrılmaya kalkayım deme. en geç bir hafta içinde fuhuş mafyasının eline düşersin. köprüyü geçene kadar ayıya dayı demesini öğren :)

Fuhuş dediğin olayı asıl yapanlar müslümanlardır, her metre kareye bir türbanlı kız getirmişler, beceriyorlar, zaten ben bunlardan nefret edince başımı açtım, ateist olmaya karar verdim, yani onlar beni gibi asla bilim makaleleri okumaz lar

Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7

• Yeni Oluştur...