Jump to content

Ramazan kapida...

Recommended Posts

gizli gizli su icecez yemek yiyecez hadi milleti salla da annenin babanin yaninda bunu acikca yapip annesi uzulmeyecek varsa ne ala ama annam ben oruc tutmuyorum diye uzulecekse varsin tutyo bilsin (inanmadigim gercegini soylemiyorum bile)

Sitelerde Paylaş
  • İleti 235
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Bence burgerking'ten bi double wooper menü daha iyi giderl Ohh bu gece çilingir sofrasi kuralim bence. Mezeler, rakilar.....:D

Serin bira gibisi olmaz bu sıcakta.

Kopurta kopurta müthiş gidiyo meret.

bier.jpg

tarihinde Hiçlik tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

aynen ben de öyle düşünyorum ama ben kendimi marmara sularina birakicam.. Keyfimiz keyif yani :D

ölüm seni yakalayınca ne yapacan ölüm senden ne ister.niçin geldin nerden geldin nereye gidiyorsun.her an ölüm gerçeği tepende duruyorken sen nasıl hayattan lezzet alabilirsin.

senin o bedenini yaratn allah bir gün o bedeni alacak gücün yetiyorsa o ruhunu bedenden ayırma.

Sitelerde Paylaş

Ramazan geldi iyi oldu... Bizim bu sahil kasabası her gün tıka basa dolar, gürültü ve pislikten geçilmezdi. Ramazan geldi, hepsi yok oldu. Burası bir güzelleşti, bir sakinleşti bir ferahladı ki sormayın.. Her yer bizim oldu...

Sizi bilmem ya, ben ramazandan son derece memnunum..

(Haa bira diyorsanız, bu saatte olmaz.. Akşama allahın izniyle ramazanın gelişini buz gibi biralarla kutlayacağım..)

Sitelerde Paylaş

Gidip kutuplarda penguenlerin, alglerin yaşamını inceleyecek bir müslüman olmayacağı için sorun olmaz. Biliminsanı yazacaktım da biliminsanı müslüman olur mu ki? İmsak ve akşam vaktini neye göre belirlediklerini gören birinin biliminsanı olması düşünülemez. Müslümanlar ancak mezhep çatışması ile uğraşırlar. Bir de ağız dolusu kusmak orucu bozar mı bozmaz mı? Bu sıcakta bayıldın sana iğneyi sapladılar içeriğinde ne var ne yok kaç cc onun hesabını yapar bu aveller.

tarih şahittir ki ne zaman müslüman gencliği islama ve kurana sarıldı o zaman o millet terakki ve teali etti.

Sitelerde Paylaş

Ramazan geldi iyi oldu... Bizm bu sahil kasabası her gün tıka basa dolar, gürültü ve pislikten geçilmezdi. Ramazan geldi, hepsi yok oldu. Burası bir güzelleşti, bir sakinleşti bir ferahladı ki sormayın.. Her yer bizim oldu...

Siz bilmem ya, ben ramazandan son derece memnunum..

:)

Sitelerde Paylaş

miller daha iyi bee... Bu ne lan! bu ay boyunca 7 ölümcül günahlari işleyelim bence.... :D

Miller kız birası. :D Biranın rengi ne kadar koyu ise o kadar iyi ve kalitelidir.

tarihinde Hiçlik tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7

• Yeni Oluştur...