tyur 0 Temmuz 19, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 19, 2012 gönderildi gizli gizli su icecez yemek yiyecez hadi milleti salla da annenin babanin yaninda bunu acikca yapip annesi uzulmeyecek varsa ne ala ama annam ben oruc tutmuyorum diye uzulecekse varsin tutyo bilsin (inanmadigim gercegini soylemiyorum bile) Link to post Sitelerde Paylaş
analiz 0 Temmuz 19, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 19, 2012 gönderildi Link to post Sitelerde Paylaş
Hiçlik 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi Soğuk su ne güzel gidiyor ama şu sıcaklarda. Link to post Sitelerde Paylaş
nihilistik 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi Soğuk su ne güzel gidiyor ama şu sıcaklarda. Evet yav. Bardağın içine buz koyuyorsun. İçine su dolduruyorsun. Buzlar tamamen eriyinceye kadar suyu yeniliyorsun. Yudum yudum içiyorsun. Ohhhh. Link to post Sitelerde Paylaş
analiz 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi Arkadaşlar bu tavırlar bize önyargılarla dolu müslümanları haklı çıkartır. Link to post Sitelerde Paylaş
Hiçlik 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi Öğlene bir beyti iyi gider: Link to post Sitelerde Paylaş
Tanrıbilir.... 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi Arkadaşlar bu tavırlar bize önyargılarla dolu müslümanları haklı çıkartır. Ramazan'da bu forumda işleri ne. Link to post Sitelerde Paylaş
abidik gubidik 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi Bence burgerking'ten bi double wooper menü daha iyi giderl Ohh bu gece çilingir sofrasi kuralim bence. Mezeler, rakilar..... Link to post Sitelerde Paylaş
analiz 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi Ramazan'da bu forumda işleri ne. Sanıyorum siz isveç te falan yaşıyorsunuz. Tanımıyormusunuz müslümanları. Gelirler Link to post Sitelerde Paylaş
abidik gubidik 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi Sanıyorum siz isveç te falan yaşıyorsunuz. Tanımıyormusunuz müslümanları. Gelirler acaba şu anda oruç tutan müslüman napiyordur? Eminim sinirden köpürmüş, susuzluktan ağzi, böbreği kurumuş zamanin geçmesini bekliyordur. :D bu ay onlar bu foruma pek uğramaz Link to post Sitelerde Paylaş
Hiçlik 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi (düzenlendi) Bence burgerking'ten bi double wooper menü daha iyi giderl Ohh bu gece çilingir sofrasi kuralim bence. Mezeler, rakilar..... Serin bira gibisi olmaz bu sıcakta. Kopurta kopurta müthiş gidiyo meret. Temmuz 20, 2012 tarihinde Hiçlik tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
serasker 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi aynen ben de öyle düşünyorum ama ben kendimi marmara sularina birakicam.. Keyfimiz keyif yani ölüm seni yakalayınca ne yapacan ölüm senden ne ister.niçin geldin nerden geldin nereye gidiyorsun.her an ölüm gerçeği tepende duruyorken sen nasıl hayattan lezzet alabilirsin. senin o bedenini yaratn allah bir gün o bedeni alacak gücün yetiyorsa o ruhunu bedenden ayırma. Link to post Sitelerde Paylaş
abidik gubidik 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi Serin bira gibisi olmaz bu sıcakta. Kopurta kopurta müthiş gidiyo meret. miller daha iyi bee... Bu ne lan! bu ay boyunca 7 ölümcül günahlari işleyelim bence.... Link to post Sitelerde Paylaş
Khalkedon 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi Ramazan geldi iyi oldu... Bizim bu sahil kasabası her gün tıka basa dolar, gürültü ve pislikten geçilmezdi. Ramazan geldi, hepsi yok oldu. Burası bir güzelleşti, bir sakinleşti bir ferahladı ki sormayın.. Her yer bizim oldu... Sizi bilmem ya, ben ramazandan son derece memnunum.. (Haa bira diyorsanız, bu saatte olmaz.. Akşama allahın izniyle ramazanın gelişini buz gibi biralarla kutlayacağım..) Link to post Sitelerde Paylaş
serasker 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi Gidip kutuplarda penguenlerin, alglerin yaşamını inceleyecek bir müslüman olmayacağı için sorun olmaz. Biliminsanı yazacaktım da biliminsanı müslüman olur mu ki? İmsak ve akşam vaktini neye göre belirlediklerini gören birinin biliminsanı olması düşünülemez. Müslümanlar ancak mezhep çatışması ile uğraşırlar. Bir de ağız dolusu kusmak orucu bozar mı bozmaz mı? Bu sıcakta bayıldın sana iğneyi sapladılar içeriğinde ne var ne yok kaç cc onun hesabını yapar bu aveller. tarih şahittir ki ne zaman müslüman gencliği islama ve kurana sarıldı o zaman o millet terakki ve teali etti. Link to post Sitelerde Paylaş
B Side 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi Ramazan geldi iyi oldu... Bizm bu sahil kasabası her gün tıka basa dolar, gürültü ve pislikten geçilmezdi. Ramazan geldi, hepsi yok oldu. Burası bir güzelleşti, bir sakinleşti bir ferahladı ki sormayın.. Her yer bizim oldu... Siz bilmem ya, ben ramazandan son derece memnunum.. Link to post Sitelerde Paylaş
abidik gubidik 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi Onu bunu bilmem arkadaş ramazanin en iyi yani, nihat hoca gibi kendini kaybeden hocalar. Adam anlatirken, gülüyo, ağliyo, şaşiriyo, kiziyo.... Şizofren gibi yüzü şekilden şekle giriyor. Bence siz de izleyin çok komik oluyorr :D Link to post Sitelerde Paylaş
Hiçlik 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi (düzenlendi) miller daha iyi bee... Bu ne lan! bu ay boyunca 7 ölümcül günahlari işleyelim bence.... Miller kız birası. Biranın rengi ne kadar koyu ise o kadar iyi ve kalitelidir. Temmuz 20, 2012 tarihinde Hiçlik tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
abidik gubidik 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi Mıller kız birası. Biranın rengi ne kadar koyu ise o kadar iyi ve kalitelidir. off be öyle deme ben de kizim sonuçta... olsun bu ay içkinin dibine vurcaz kardeşim, içkinin adi sani önemli değilll Link to post Sitelerde Paylaş
abidik gubidik 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi Miller kız birası. Biranın rengi ne kadar koyu ise o kadar iyi ve kalitelidir. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts