Hiçlik 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi Ramazan geldi iyi oldu... Bizim bu sahil kasabası her gün tıka basa dolar, gürültü ve pislikten geçilmezdi. Ramazan geldi, hepsi yok oldu. Burası bir güzelleşti, bir sakinleşti bir ferahladı ki sormayın.. Her yer bizim oldu... Sizi bilmem ya, ben ramazandan son derece memnunum.. (Haa bira diyorsanız, bu saatte olmaz.. Akşama allahın izniyle ramazanın gelişini buz gibi biralarla kutlayacağım..) Ben de ramazanı bekledim gitmek için, gerçi benim gittiğim yer her zaman tenha ama daha boş olur. Link to post Sitelerde Paylaş
Hiçlik 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi (düzenlendi) off be öyle deme ben de kizim sonuçta... olsun bu ay içkinin dibine vurcaz kardeşim, içkinin adi sani önemli değilll Bilmiyordum kadın olduğunu ama gerçekten kadınların resmi birası gibi oldu miller. Arada içerim tadı fena değil ama koyu kahverengi Alaman biralarının yanında bira denemez. Temmuz 20, 2012 tarihinde Hiçlik tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
kitsonga 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi Miller kız birası. Biranın rengi ne kadar koyu ise o kadar iyi ve kalitelidir. O ne demek öyle yahu. Siz önce lager nedir, ale nedir ona bir bakın derim. Efese en iyi bira dersiniz siz şimdi. Link to post Sitelerde Paylaş
Hiçlik 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi (düzenlendi) O ne demek öyle yahu. Siz önce lager nedir, ale nedir ona bir bakın derim. Efese en iyi bira dersiniz siz şimdi. Efes mi? 3 yıldır içtiğim efes 10 şişeyi geçmez. Favorim koyu kahverengi dark denilen Alaman biraları ama temini zor olduğu ve fiyatı tuzlu olduğu için , Tuborg gold içerim genellikle. Carlsberg'de fena değildir, daha ekşimsi bir mayası var diğerlerine göre. Temmuz 20, 2012 tarihinde Hiçlik tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
hatac 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi Dinde zorlama yok diyorlar ama babam gece bana saldırdı, kapımı tekmeledi, "Ya otuç tutarsın ya da siktirolur gidersin bu evden" dedi. Link to post Sitelerde Paylaş
IFeelGood 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi Dinde zorlama yok diyorlar ama babam gece bana saldırdı, kapımı tekmeledi, "Ya otuç tutarsın ya da siktirolur gidersin bu evden" dedi. Şimdi birlik olur hep beraber babana küfürlerimizi sıralar, içkilerimizi yudumlarız. O zaman gerçek ateistler oluruz işte. ... Dayanamayacağım, soracağım. Sen bunu için rahat yazdın mı gerçekten? Ne bekliyorsun forumdan? Sana nasihat etmelerini mi, el birliğiyle yobaz olan babana küfretmelerini mi, sana acımalarını mı? Dinde zorlama vardır. Babalar, oruç tutmayan çocuklarına saldırır, kapılarını tekmeler ve küfür ederek evden atmakla tehdit ederler. Tecrübeyle de sabittir bu, daha bu gece bir forumdaşımız yaşamış ve kendisi bizzat yazmıştır. Link to post Sitelerde Paylaş
abidik gubidik 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi Dinde zorlama yok diyorlar ama babam gece bana saldırdı, kapımı tekmeledi, "Ya otuç tutarsın ya da siktirolur gidersin bu evden" dedi. Link to post Sitelerde Paylaş
Hiçlik 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi Dinde zorlama yok diyorlar ama babam gece bana saldırdı, kapımı tekmeledi, "Ya otuç tutarsın ya da siktirolur gidersin bu evden" dedi. Bir daha odamın kapısını tekmelersen, baba filan dinlemem ağzını burnunu dağıtırım de. Link to post Sitelerde Paylaş
kitsonga 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi Efes mi? 3 yıldır efes içmiyorum. Favorim koyu kahverengi dark denilen Alaman biraları ama temini zor olduğu ve fiyatı tuzlu olduğu için , Tuborg gold içerim genellikle. Carlsberg'de fena değildir, daha ekşimsi bir mayası var diğerlerine göre. Klasik efes ve tuborg tad olarak acı ve lezzetsiz geliyor bana. Ben yerli lager biraladan şu aralar Beck's i seviyorum. Birde Çek Budweiser Budvar var ama onun fiyatı yüksek her yerde yok. Birde buğday birası olarakta Gusta tadını yenilemiş. Daha önceden akasya gamı vardı içinde onu çıkaraınca güzel olmuş. Şu panel sonuçlarından Klasik Türk Biralarının kalite düzeyi anlaşılıyor zaten. Bira Paneli - 2011 http://www.vedatmilor.com/Paneller/2011/BirBiraPaneli.aspx Bira Paneli - 2010 http://www.vedatmilor.com/Paneller/2010/EkimBiraPaneli.aspx Link to post Sitelerde Paylaş
nihilistik 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi Dinde zorlama yok diyorlar ama babam gece bana saldırdı, kapımı tekmeledi, "Ya otuç tutarsın ya da siktirolur gidersin bu evden" dedi. Sen de evden git. Bir parkta yat. Yalnız kalabalık bir park olsun. Geceleri polislerin gezindiği bir yer olsun. Sonra git bir iş bul. Sonrasında pansiyon, apart tarzı bir yerde kalırsın.. Evden çıkmadan önce de babana bir ton dayak at.. Tabi yazdıklarının doğru olduğunu varsayarak bunları yazdım.. Link to post Sitelerde Paylaş
Hiçlik 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi (düzenlendi) Klasik efes ve tuborg tad olarak acı ve lezzetsiz geliyor bana. Ben yerli lager biraladan şu aralar Beck's i seviyorum. Birde Çek Budweiser Budvar var ama onun fiyatı yüksek her yerde yok. Birde buğday birası olarakta Gusta tadını yenilemiş. Daha önceden akasya gamı vardı içinde onu çıkaraınca güzel olmuş. Şu panel sonuçlarından Klasik Türk Biralarının kalite düzeyi anlaşılıyor zaten. Bira Paneli - 2011 http://www.vedatmilor.com/Paneller/2011/BirBiraPaneli.aspx Bira Paneli - 2010 http://www.vedatmilor.com/Paneller/2010/EkimBiraPaneli.aspx Benim favorim koyu dark biralar, sonra Paulaner. Normal marketlerde bulunanlardan ise Tuborg Gold ve Carlsberg Kuzucu Vedatın sitesinden: Tuborg Gold %100 maltBir süredir ailecek bira tüketimimiz sıfır denecek seviyelerde dolaşırken ve yurtdışına gittiğimizde gördüğümüz her biraya saldırmaktan kendimizi alamazken artık kısıtlı da olsa bira keyfini memleket dahilinde yaşayabilmeye başladık. Tuborg Gold %100 malt diğer firmaların üretimi gibi baş ağrısı hazımsızlık, milde sorunları yaşatmayan içinde şeker vs gibi katkı maddesi olmayan dürüst bir bira. Havaların ısınmaya başladığı şu günlerde sıkça canımız bira çekmeye başladığından evde ciddi bir tüketim oluşmaya başladı. Ev halkının hem fikir olduğu üzere Tuborg Gold %100 malt hafif ve tüketimi keyifli bir bira. Tabi her güzelin bir kusuru oluyor. Canınız evde tüketmek istediğinde genelde Tekel bayilerinde bulmakta zorlanmayacağınız (gerçi en büyük ulusal zincirlerde yoklar)Tuborg Gold ne yazık ki bar, birahane,restaurant tarzı yerlerde neredeyse hiç bulunmuyor. Peki biz ne mi yapıyoruz? Tuborg yoksa ve içinde katkı olmadığını bildiğimiz diğer ithal biralardan da yoksa bira içmiyoruz. Evde bu yazıyı yazarken ve buz gibi biramı yudumlarken tek umudum bundan sonra bu ürünün daha yaygın şekilde bulunması ve akşamüstü gün batımı eşliğinde en zararlısından bir kızarmış patates eşliğinde istediğim işletmede bu birayı bulup içebilmek. Temmuz 20, 2012 tarihinde Hiçlik tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
nihilistik 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi Ben şahsen efes extra dışındaki hiçbir birayı diğerlerinden ayıramıyorum. Xtranın biraz daha metalimsi tadı var. Diğerleri aynı. Bir de tuborg gold aç-tok karna her şekilde içiliyor. Kusturmuyo.. Link to post Sitelerde Paylaş
kitapsiz 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi Dinde zorlama yok diyorlar ama babam gece bana saldırdı, kapımı tekmeledi, "Ya otuç tutarsın ya da siktirolur gidersin bu evden" dedi. ben olsam giderim. yerimide asla ona bir daha söylemem. ama önce ona " benden istedikleri yazili olarak ver" derim. sonra beni her arayisinda, yazisini kopyalar ona yollarim. Link to post Sitelerde Paylaş
Hiçlik 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi Ben şahsen efes extra dışındaki hiçbir birayı diğerlerinden ayıramıyorum. Xtranın biraz daha metalimsi tadı var. Diğerleri aynı. Bir de tuborg gold aç-tok karna her şekilde içiliyor. Kusturmuyo.. Türkiye'de bira çeşitleri kısıtlı olduğu için. Yurt dışında onlarca meyve, baharat aromalı biralar var. Efes bira kategorisine bile sokulmaz aslında, biraz ısınınca sidik gibi olur tadı. Gerçek bira biraz ısınsa bile tadı o kadar bozulmaz. Carlsberg'in diğerlerine göre daha ekşimsi bir mayası var farklılık olarak. Link to post Sitelerde Paylaş
hatac 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi Ben kız başımla gidemem ki? Adama gücüm de yetmez Link to post Sitelerde Paylaş
DataC 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi Dinde zorlama yok diyorlar ama babam gece bana saldırdı, kapımı tekmeledi, "Ya otuç tutarsın ya da siktirolur gidersin bu evden" dedi. Sen ne yaptın peki? Link to post Sitelerde Paylaş
kitapsiz 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi Ben kız başımla gidemem ki? Adama gücüm de yetmez pekala gidersin! siddet uygulayan aileye varsa, devletin korumasida var! Link to post Sitelerde Paylaş
Hiçlik 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi Ben kız başımla gidemem ki? Adama gücüm de yetmez Trol sıkmaya başladın lan. Kendine, babana sövdürmeden önce yol al. Link to post Sitelerde Paylaş
cehane27 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi Ben kız başımla gidemem ki? Adama gücüm de yetmez şu yaşa kadar nasıl idare ettin.bu şiddete eğilimli küfürbaz imanlı ile.. çünkü oruç daha küçükken başlar. 8-10 yaşında bile tutulur türkiye'de Link to post Sitelerde Paylaş
kitapsiz 0 Temmuz 20, 2012 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2012 gönderildi (düzenlendi) Trol sıkmaya başladın lan. Kendine, babana sövdürmeden önce yol al. senin tedevine bakirköy akil hastenesi bakar. saldirgan yaratik. kimi, nereden kovuyorsun? haddini bilmez. Temmuz 20, 2012 tarihinde kitapsiz tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts