Jump to content

Din Dersi Yoksa Karne de Yok


Recommended Posts

Kızının beynine tecavüz edilmesine izin vermeyen babayı kutluyorum kendi adıma.Din dersi hanesinin doldurulması çok gerekli idiyse ateist felsefeyi anlatacak bir felsefe öğretmeni eğitim vermeliydi çocuğa ancak dersin ismi de Antidin Kültürü ve Ahlak Bilgisi olmalıydı :)

Link to post
Sitelerde Paylaş

Durumun trajikligi karsisinda milli egitim mudurunun sozleri komedi unsurunu eklemis. Adam, bir dine inanilmayacagini aklinin ucuna getiremiyor. Onun bakis acisindan bir insan mutlak suretle bir tanriya inanmali, daha dogrusu inaniyor. Bunun aksi bir durumu hayal dahi edemiyor. Ateistin ne demek oldugunuda muhtemelen habersiz.

Bu iste bir art niyet olabilir tabiki ancak benim ilk gozlemim, olayin bundan daha vahim oldugu yonunde. Art niyet dusunebilme yetisi gerektirir. Art niyetten once burada kara bir cehalet var. Bir insan, bir kavram hakkinda dusunebilmek icin, once o kavrami kelime olara kafasina oturtmak durumundadir. Yani dusunmek, bilmek ile baslar. Ama bu oyle bir kara cehalettir ki, dusunmeyi birakin, daha bilmek asamasina gecmemis. Vahim...

Link to post
Sitelerde Paylaş

O babanın bende alnından öperim, çeşke benim ailemde zamanında böyle aklıma tecavüz edilmesine izin vermeseydi...

BU DERSİN ADI VE İÇERİĞİ YANLIŞ BİR KERE!

DİN KÜLTÜRÜ İLE AHLAK BİLGİSİ AYRILSIN.

DİN KÜLTÜRÜ, DİNLER TARİHİ ŞEKLİNDE OBJEKTİF VE SEÇMELİ OLARAK ANLATILSIN.

AHLAK BİLGİSİ İNSAN HAKLARI EVRENSEL BİLDİRGESİ BAZ ALINARAK HAZIRLANSIN VE ZORUNLU OLSUN, MODERN BİYOLOJİ DERSLERİNDEN BİR SONRAKİ SAATE KONULSUN.

AHLAK DİNDEN FİLAN ALINMAZ!!!

Link to post
Sitelerde Paylaş

Hala şu çocukların kafalarını "zorunlu" din dersi ile yıkıyorlar ya, ne diyeceğimi şaşırıyorum.

İnsan hakları mahkemesinden tersi karar çıkmış, hala devam.

Darbeyle gelen şeyleri kaldırıyoruz diyorlar, ama darbeyle gelen zorunlu din dersini kaldırmıyorlar. Ne de olsa onların ideolojisine yarıyor...

Bu yıl bir de "seçmeli" kuran dersleri, muhammedin hayatı da derslere ekleniyor ki evlere şenlik...

(ki muhammedin hayatına, meclis dahil "hz. peygamberimizin hayatı" olarak prosedürde yer veriliyor... Kimin peygamberi? Meclisin peygamberi kim? gibi sorular soruluyor)

http://www.cnnturk.com/2012/guncel/06/06/meclise.laiklik.sorusu.peygamberin.kim/663906.0/index.html

Şu çocukları harcıyorlar. Nefret ediyorum...

tarihinde ozgur_dusun tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Nefes borusunun mutasyon sonucu lağım borusuna dönüşmesinden dolayı olabilir belki, ne dersin?

Evet mi,

Hayır mı,

Şer mi

Hıyar mı?

Bu yaptığın insanlığa sığar mı?

Sizin sorununuz ne biliyormusun? Kufur edilip tekme tokat kapidan atildiginiz halde yillanmis kasar gibi gerisin geriye bacadan tekrar girmeniz. Yuzsuzsunuz yani. Bunun muslumanlikla, budistlikle, samanlikla alakasi yok. Sizler, psikilojisi yerinde insanlar degilsiniz. Bundan zevk aliyorsunuz. Burada birisi size aile boyu giydirince, oturdugunuz koltukta iciniz kipir kipir ediyor. Birer zavallisiniz. Asagilanmaktan, hakarete ugramaktan ve ezilmekten zevk alan birer zavalli. Sadece aciyorum sizlere, ne biraz daha fazlasi, nede azi.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 1 year later...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...