Jump to content

Ürdün-Suriye sınırında çatışma


Recommended Posts

Bu arada konumuz Türkçe ve forumlardaki yazım yanlışı değil, o yüzden bu tarz özel ders vermek isteyenler konunun gidişatına uymayan şeyler yazacaklarına ve gereksiz dikkat dağıtacaklarına ayrı konu açıp derslerini orada vermeliler ki konuyu tartışanlara saygısızlık olmasın.

Konuya gelelim ;

1 çocuk ölmüş çok sayıda yaralı var.

yakında halepe saldırı olma ihtimali var.

Bence müdahale yakındır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Büyük Kıroland kurulmak üzere ,siz hala geyiktesiniz.Çok pis günler bekiyor bizi ,yalnız içsavaş çıkarsa ,burada hayatı cehenneme çeviren çapulcuların burdan kovulduğunu görmeyi isterim.Zaten pkk sempatizanı kürtler nasılsa kardeşleriyle bir olur ,eliniz armut toplamaz sanırım.Böyle konuşunca aa kaka faşist diye saldırıcak aynı tayfa ama doğruyu söylen zaten dokuz köyden kovulur.Keşke ben yanılsam.Zamanında "Apo'yu çıkartıp resmiyet kazandıracaklar dedim diye bir solcu kılıklı kürtçü çıkıp poposuyla güldüğünü söylemişti.Ama terörist Leyla da aynı şeyi söylüyor ,Mitçiler de aynı şeyi söylüyor.

Ülkenin en önmeli kurumlarından biri Mit bile,Eşbaşkanın emriyle bu pisliklere sayın diye hitap ediyorsa ,gerçekten bir şeylerin zamanı gelmiştir.

tarihinde Mahidevran tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

batsın bu suriye...

batsa tc için de iyi olur.

demokrasi, daha çok özgürlük, daha çok piyasa ekonomisi, daha çok zenginlik vs..

İleri demokrasi! diyorsun yani. Çok beklersin, bütün devletler çok daha fazla otoriterleşecektir. Daha çok özgürlük, zenginlik dönemleri çoktan geride kaldı artık çok daha otoriterlik, daha fazla fakirlik devri.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Başlık konusunu dağıtmayalım.. 19 ileti var, ancak 3-4 tanesi başlıkla ilgili.. Gerisi çöp...

Temizleyeceğim...

Sağolun admin bey kusura bakmayın lütfen...

Arkadaşlar ürdünlü yetkililer çatışmayı yalanlamış ilginç, uluslararası haber ajanslarıda doğrulamamış sadece bir iddia olarak kaldı.

Esadın Halep'e saldırması iddialırıda var..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Suriyede olan şey bir festivaldir, ''terrorfest'' ...

Çeçenlerde orda, el-kaide de orda pkk da orda, ve diğer birçok amatör terör örgütü. Hepsi suriyede bir yaz festivali düzenlemeye karar vermişler hepsi bu. savaş bağımlısı çapulcu ortadoğulu terörsitlerle kaynıyan bir ülke. Artık olaylar anlaşılabiliecek seviyede değil, kimin kimi öldürdüğü belli değil.

Bütün bu ayaktakımı hazır bir araya gelmişken oraya gökten yağmur gibi atom bombası yağdırmalıdır santimetrekareye 1000 megatonla vurmalı..Ondan sonra dünya nasıl cennete dönüyor hepberaber görürüz.

Ortadoğunun sorunu mu biter.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Esad yönetimi kahramanca teröristlerle çarpışıyor.Avrupa merkezli Çokuluslu şirketlere boyun eğmiyor diye batı bloğunun güdümündeki bütün dobermanlar suriyeye havlıyor.İstedikleri kadar havlasınlar , Bu işin sonunda Atlantiğin mi yoksa Avrasyanınmı testisleri daha kocaman göreceğiz.Eğer Esad ve Baasçılar iktidardan indirilemezse bu Atlantiğe doğru bir domino etkisi yapacaktır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Mahidevran, Kıroland kurulsa ne olacak ki kendilerini şeker kavanozunda gören sineklere kim egemenlik verecek Britanya ve Sam amcanın köpeği olmaktan öte geçemeyecekler asla..Bu kadar ayan beyan görünen bir realite karşısında USTA mız olan santrançcı vezirin karşısına halen daha piyon sürmekte ısrar ediyorsa ve yediği şamarlardan sonra bir türlü uslanmayıp Yalancı Pehlivanlığa devam ediyorsa ve malesef tüm bunları kendi lehine çeviriyorsa perde arkasındaki kuklacıya takdirlerimizi ve alkışlarımızı sunmalıyız..Seyirciyi boş ver onlar önüne ne koyulursa alkışlar zaten. Olay bitmiştir Türkiye geri dönülmez yola girmiştir bir kere bu süreçte tartışmamız gereken artık kaça bölünürüz olmalı..

70 li yıllarda andımızı ve hitabeyi okurken okadar enindik ki bu ülkenin bütünlüğünden ama içimizdedeki Araplar ABDulahıyla, İyisiyle hoşuyla malesef bu noktaya getirdi.

tarihinde ziobelle tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...