Jump to content

namaz vaktini aksatmanın cezası


Recommended Posts

iSlam ne kadar sadist olabilir ? islama göre namaz vakitlerini aksatmanın cezası ne olabilir ? şimdi elinizi 30 snye boyunca köz ateşin içine soktuğunuzu ve çektiğiniz acıyı hayal edin sonra aşağıdaki ayet ve hadisleri okuyun

Kur'an-ı Kerim tefsirinde (Ruhül Furkan) bir vakit namazı özürsüz kazaya ">(özür: ölü,deli yada kılıç kılıca harb esnasında olmak v.s. gibi) bırakmanın cezasının, 80 sene cehennem ateşi olduğu beyan edilmiştir.

"Sonra onların arkasından namazı savsaklayan ve nefislerinin azgın arzularına ">uyan bir nesil geldi. Onlar ileride cehennemin en derin yerini boylayacaklar" ">(Meryem/59)

;(Bu ayet, İbn'i Mesud Tefsirinde şöyle alınmış: "Namazı büsbütün terk ettiler değil, VAKTİNDE KILMADILAR

muhammedin namaz vaktini hafife alanların dünyada ölürken kabirde ve ahirette göreceği işkenceler hakkında söylediği hadisi insanlığa saygım açısından yazmak istemiyorum

ama merak etmeyin cehennem diye insanların cayır cayır yakıldığı sapıkça sadist işkencelerin yapıldığı bir yer tabiki yok .

muhammed kuranı o dönemin ilkel ve vahşi arap toplumunu uydurduğu dinine itaat ettirebilmek ve devamlılığını sağlamak içi bu kadar sadistce ve sapıkça yazdırmıştır

tarihinde FREE MAN tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

tamamen yobaz uydurmasıdır.. namaz kılmayanın cehennemde olacağı..

burada içinizde en kuvvetli müslümanım Böyle bir şey dinimizde yoktur..

eğer varsa burada ki bütün namaz kılmayanların vebali boynumda olsun.. bak bu kadar salahiyetli konuşuyorum...

tarihinde Jack_Carter tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bir sonraki ayet

Meryem 60 Ancak tevbe edip, iman eden ve iyi davranışta bulunan kimseler hariçtir. Bunlar, cennete, girecekler. Ve hiç bir haksığlağa uğratılmayacaklardır.

Bu ayette namaz geciyormu

tarihinde Jack_Carter tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Meryem/59: Bundan sonra onların arkasından gelen nesil, namazı ihmal (zayi) ettiler. Ve şehvetlere (nefsin arzularına) tâbî oldular. Artık yakında gayy (cehennemde en alt bölüm) ile karşılaşacaklar.

Ne yaptın FREE MAN? Adamlar bu ayeti bilmediği için namaz falan iplemiyorlardı. Şimdi bu ayeti görenler 5 vakit namaz kılmak zorunda. Yok, ben bilmiyordum, görmedim falan yok. Mazeret yok artık.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Vakit namazı özürsüz kazaya bırakmanın cezasının, 80 sene cehennem ateşi olduğu beyan edilmiştir.

Doğrudur. Cübbeli'nin bir sahur programında bunu söylediğinden adım gibi eminim. Hatta beni izleyeceğinize gidip namazınızı kılın hemen falan dediydi. Bir namaz yüzünden 80 yıl yanmak istemiyorsanız hemen gidip kılın demişti.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Hani şu Cüppesini Cinlerin Aşırdığı Cübbeci mi kasteddiğin? Allah, Elinde hesap makinesi Namaz hesabı mı yapıyormuş? :)

Yok be, o öyle ayak işleri ile uğraşmıyor, meleklere yaptırıyor. Onun daha önemli işleri vardı bir zamanlar, mesela Muhammed'e göklerde nikah, kıymak, karılarıyla yatma sırasını düzenlemek, diklenen karılarını tehdit etmek, korkutmak gibi. Ama bu işler bitince dinlenmeye çekildi, bir nevi emekli oldu yani.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...