Sith'ari 0 Oluşturuldu: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Oluşturuldu: Ağustos 8, 2012 Konuyu başlatan kişi olarak ilk paylaşım benden; Pyotr Ilyıch Tchaikovsky-Swan Lake Bu eser bence John Towner Williams'ı en çok etkileyen ve örnek aldığı eserdir. Kendisinin film müziklerini dinleyen kişi Tchaıkovsky'nin Kuğu Gölü'nün bazı bölümlerinin örneklerini dinliyor gibi hisseder. Link to post Sitelerde Paylaş
Mahidevran 0 Ağustos 8, 2012 gönderildi Raporla Share Ağustos 8, 2012 gönderildi Mozart'dan requiem'i yolayacaktım ama yapamadım Link to post Sitelerde Paylaş
Sith'ari 0 Ağustos 8, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Ağustos 8, 2012 gönderildi url'yi kopyala ve link olarak yapıştır; video ekleniyor... Link to post Sitelerde Paylaş
Mahidevran 0 Ağustos 8, 2012 gönderildi Raporla Share Ağustos 8, 2012 gönderildi Link to post Sitelerde Paylaş
Mahidevran 0 Ağustos 8, 2012 gönderildi Raporla Share Ağustos 8, 2012 gönderildi Link to post Sitelerde Paylaş
Mahidevran 0 Ağustos 8, 2012 gönderildi Raporla Share Ağustos 8, 2012 gönderildi url'yi kopyala ve link olarak yapıştır; video ekleniyor... mersi Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Ağustos 8, 2012 gönderildi Raporla Share Ağustos 8, 2012 gönderildi Bir saattir beğendiğim bir parça var onu arıyorum bulamadım, ingilizce bilmemenin zararı işte, bayan bir bestecinindi galiba,hatta futbol reklamımızda reklam müziği olarak kullanıldı, anımsayan arkadaşlar varsa asabilirseler çok sevinirim Link to post Sitelerde Paylaş
Sith'ari 0 Ağustos 8, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Ağustos 8, 2012 gönderildi Bir saattir beğendiğim bir parça var onu arıyorum bulamadım, ingilizce bilmemenin zararı işte, bayan bir bestecinindi galiba,hatta futbol reklamımızda reklam müziği olarak kullanıldı, anımsayan arkadaşlar varsa asabilirseler çok sevinirim hangi futbol reklamımız, pardon? Link to post Sitelerde Paylaş
equus 0 Ağustos 8, 2012 gönderildi Raporla Share Ağustos 8, 2012 gönderildi Link to post Sitelerde Paylaş
equus 0 Ağustos 8, 2012 gönderildi Raporla Share Ağustos 8, 2012 gönderildi (düzenlendi) Ağustos 8, 2012 tarihinde equus tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Ağustos 8, 2012 gönderildi Raporla Share Ağustos 8, 2012 gönderildi Ben futboldan anlamam ama galiba galatasarayın uefa mıydı yoksa a mili futbol takımının başarısından sonramı çıktı bilmiyorum öyle birşeydi galiba, gurur reklamı gibi birşeydi, neyse uğraştırmayayım sizi, en sonunda bulup asacağım inat ettim, çünkü o parça bende çok özel bir yere ait. Link to post Sitelerde Paylaş
Çatlak Profesör 0 Ağustos 8, 2012 gönderildi Raporla Share Ağustos 8, 2012 gönderildi Link to post Sitelerde Paylaş
kitsonga 0 Ağustos 8, 2012 gönderildi Raporla Share Ağustos 8, 2012 gönderildi Link to post Sitelerde Paylaş
kitsonga 0 Ağustos 8, 2012 gönderildi Raporla Share Ağustos 8, 2012 gönderildi Link to post Sitelerde Paylaş
latimer 0 Ağustos 8, 2012 gönderildi Raporla Share Ağustos 8, 2012 gönderildi ben beethoven hayranıyım. fakat bu beste klasik müzikle ilgisi olmayanların bile ruhunu sarmalayıp büyüler. senfoni 7, ikinci movement. http://www.youtube.com/watch?v=4uOxOgm5jQ4 Link to post Sitelerde Paylaş
bakifani 0 Ağustos 8, 2012 gönderildi Raporla Share Ağustos 8, 2012 gönderildi (düzenlendi) Ağustos 8, 2012 tarihinde bakifani tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
A.Artaud 0 Ağustos 8, 2012 gönderildi Raporla Share Ağustos 8, 2012 gönderildi Gustav Mahler - Piano quartet for string in a minor Link to post Sitelerde Paylaş
A.Artaud 0 Ağustos 8, 2012 gönderildi Raporla Share Ağustos 8, 2012 gönderildi Mozart - Clarinet quintet in a minor allegro Link to post Sitelerde Paylaş
A.Artaud 0 Ağustos 8, 2012 gönderildi Raporla Share Ağustos 8, 2012 gönderildi Albinoni - Oboe Concerto in d minor Op.9 Link to post Sitelerde Paylaş
Sith'ari 0 Ağustos 8, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Ağustos 8, 2012 gönderildi Johann Strauss-Blue Danube Waltz forum yöneticilerinden ricam ilgisiz, alakasız paylaşımları silmeleri; şimdiden teşekkür ederim... Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts