analiz 0 Oluşturuldu: Ağustos 9, 2012 Raporla Share Oluşturuldu: Ağustos 9, 2012 Link to post Sitelerde Paylaş
KaraCat 0 Ağustos 9, 2012 gönderildi Raporla Share Ağustos 9, 2012 gönderildi Denemekte fayda var,bilim onu söyler.cenifir lopez e yapayim ama uzaklik sorunu nasil cözülecek,artik onu da allah ayarlasin Link to post Sitelerde Paylaş
Hizip 0 Ağustos 9, 2012 gönderildi Raporla Share Ağustos 9, 2012 gönderildi ibretlik paylaşım Link to post Sitelerde Paylaş
IFeelGood 0 Ağustos 9, 2012 gönderildi Raporla Share Ağustos 9, 2012 gönderildi Görüyor musun sen şu sapıkları? Evli veya bekar bir kadını çırılçıplak görebilmek için iç çamaşırını çalacaklar, içine "inşallah maşallah Allah" filan yazacaklar, okuyup üfledikten sonra da görecekler. Bunları yapanlar vardır yeminle.. Bu kadar düşünüp uğraştıklarına göre... Link to post Sitelerde Paylaş
sebû 0 Ağustos 9, 2012 gönderildi Raporla Share Ağustos 9, 2012 gönderildi Adnan Oktar tarzında bir yazı. İnşallah, maşallah... O mu yazmış acaba? Link to post Sitelerde Paylaş
Sith'ari 0 Ağustos 9, 2012 gönderildi Raporla Share Ağustos 9, 2012 gönderildi sandalyede otursaydım okurken, şimdi ambulans ile boyun ve kafada muhtemel travma teşhisi ile hastaneye götürülüyor olurdum... Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Ağustos 9, 2012 gönderildi Raporla Share Ağustos 9, 2012 gönderildi 1400 yıl öncekiler daha az sapık geldi bak şimdi nolacak , resmen millet ben mal değil mal ötesiyim diyor ya, hoş islamı örnek alanın daha sapık düşünceler besleme olsılığı her daim vardır. Link to post Sitelerde Paylaş
NovembeR_ 0 Ağustos 9, 2012 gönderildi Raporla Share Ağustos 9, 2012 gönderildi Link to post Sitelerde Paylaş
enjeksiyon 0 Ağustos 9, 2012 gönderildi Raporla Share Ağustos 9, 2012 gönderildi Yarılmalardan yarılma beğen :D Şu an koptum, ölümsüzlük zikri çekiyorum Link to post Sitelerde Paylaş
NovembeR_ 0 Ağustos 9, 2012 gönderildi Raporla Share Ağustos 9, 2012 gönderildi Yarılmalardan yarılma beğen :D Şu an koptum, ölümsüzlük zikri çekiyorum Hamdolsun sağlam kafirim bulurum affetmem Muskayla tütsüyle uğraşmam duasını okur direkt parçalar soyarım. Sıçarkende duamı eksik etmeeem Link to post Sitelerde Paylaş
NovembeR_ 0 Ağustos 9, 2012 gönderildi Raporla Share Ağustos 9, 2012 gönderildi Yorumlarını özledik bu arada Link to post Sitelerde Paylaş
alavarez 0 Ağustos 9, 2012 gönderildi Raporla Share Ağustos 9, 2012 gönderildi Kadını bir sıcaklık basarmış.Uuu beybi. Link to post Sitelerde Paylaş
Hizip 0 Ağustos 9, 2012 gönderildi Raporla Share Ağustos 9, 2012 gönderildi Link to post Sitelerde Paylaş
jose antonio reyis 0 Ağustos 9, 2012 gönderildi Raporla Share Ağustos 9, 2012 gönderildi muhtemelen inci sözlükçünün biri fantezisini kitap sayfası süsü verip print etmiş. inşallah-maşallah göndermesi ile hy'ye de güzel selam çakmış 10 üzerinden 10 Link to post Sitelerde Paylaş
enjeksiyon 0 Ağustos 10, 2012 gönderildi Raporla Share Ağustos 10, 2012 gönderildi Yorumlarını özledik bu arada Arada bir bakabiliyorum November. Şu sıralar epey yoğunum ama yakında yine eskisi gibi sık gelebileceğim. Ben de özledim burada olmayı Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts