Jump to content

"üzüm üzüme bakarak karardıysa, ilk üzüm nasıl karardı?" sorunsalı


Recommended Posts

Evet sayın seyirciler, son günlerde bilim camiasında büyük bir sorunsal mevcut. Yüzyılın en büyük teist argümanı olarak görülen kara üzüm, "the black grape", argümanı bir çok bilim adamını şah mat ediyor.

Argüman şu şekilde, "üzüm üzüme bakarak karardıysa, ilk üzüm nasıl karardı?"

Atayis evrimoloğ jinekoloğ gibi konuyla yakından alakalı kesimlerden ardı adına

Alıntı:

"sorunsalı çözemedik, o halde bir tanrı var, topluca imana geldik, hep beraber allaha d*malıyoruz"

mesajı yağıyor.

Heyecana gerek yok!

VraeL burada.

VraeL sizi kurtaracak,

o, sorunsalı çözecek,

sizleri tekrar aydınlaşmış atayis yapacak.

VraeL işini bilir!

Şimdi, argümanla ilgili facedeki en popüler resmi paylaşalım:

574711_338055622942957_1603962219_n.jpg

Efenim ilk üzüm şöyle kararmıştır. şimdi üzümün biri güneşte çok kalır, kararır. Fazla güneş ışığı yüzünden kafaya güneş geçince sevgili üzümümüzün huyu suyu değişir, çirkinleşir. Sağda solda pis hareketler yapar, kafayı bulmuştur, cool olmuştur, dolayısı ile kara üzümün pis hareketlerine özenen diğer üzümler ona bakarken dalar giderler. O sırada o salaklarında başına güneş geçer ve onlarda kararır. Bu şekilde bir kararma kısır döngüsü oluşur. kısacası tanrı falan yok, inanmayın öyle şeylere, belinize yazık.

saygılar sevgiler efenim.

Link to post
Sitelerde Paylaş

yorumlar için teşekkürler,

herkes insansız hava aracına takmış, hemen açıklayalım.

başka bir atayis formunda da sordular bugün insansız hava araçlarını, orada yanıtlamıştım, aynısı buraya kopiipaste yapayım:

şimcik başımızda bir insansız hava aracı belası var ki düşman başına...

biri der onları melekler uçuruyor,

biri der onlar aslında hristiyanlıktaki düşmüş meleklerdir (yani demonlar) ama uçak kılığındadırlar,

biri der ki onları tanrı uçuruyor.

oha, ben iblis olacam, demon olacam, uçak kılığına girecem he.

Yav yok öyle bir şey, bir defa uçak yok, onlar hep hologramdır, hayalet uçak-insansız uçak falan illuminatinin kandırmacasıdır hep. hologram cihazı ile uçak uçuyormuş havası yaratıyorlar, sonra elin arabını korkutuyorlar. zaten 11 eylülde de wtc'ye "giren" uçak değil füzeydi, hologram ile uçak şekli verdiler füzeye. Hep şeytanist illuminatinin oyunları bunlar. o yüzden kendilerine yehovanın herşeyi gören gözünü amblem olarak seçmişler. Hani "yaradanı sevdik yaradılandan dolayı" mantığı ile, taptıkları şeytanı tanrı yarattığından dolayı tanrıya karşı bir sempati kurmuş bizim çocuklar...

bir defa pkklıların söylediklerin belli öyle uçan bir şey olmadığı. "o uçakların sesi çok tiz, sinek gibi, zor duyuyoruz en kötü yanları bu, duyunca hemen saklanıyoruz" diyor iranlı bir pkklı.

salak, heralde sinek gibi sesi olur, nasadaki en güçlü pc'nin fanı bile elektrik süpürgesi gibi ses çıkartıyor, koca uçak mı çıkartmayacak ses. O tiz dediğin ses, hologram cihazının lazer sesi. te allam ya... bak git kırtasiyeden lazer al kendine, hani şu küçükken geceleri pencere arkasına saklanıp dışardaki insanların üzerine tutup onları kedi gibi oynattığımız lazerlerden. Onu al, sessiz bir odaya gir, kulağına tut, bak gör aynı ses... İlluminatideki daha büyük olduğu için daha çok ses çıkartıyor o kadar.

Geçen haberlerde gördüm, suriyedeki isyancılar insansız hava aracı düşürdü diye, kameralar çekmiş elemanların elinde bir takım aletler parçalar var, ekranın altında uçağın parçaları yazıyor. Aynı cem yılmazın "cem yılmaz uçak aldı" espirisi gibi. yuuutupa yazın "cem yılmaz uçak" diye çıkar.

Yav heriflerin elinde bildiğin tofaş eski kasa parçaları vardı yanmış, parçalanmış falan. suriye sınırında bizim ülkedeki mhplilerden almışlar, cnn muhabirini kekliyorlar hehehe = D

Link to post
Sitelerde Paylaş

İşte embeleee,

İlk uçah embele uçurulmuştur.

Göriysiz ne motoru var nede dümeni.

Sıhıysa teknikte ileri olan biri uçsun baham embele halıynan:-))))).

uçan halı ile ilgili görseller- Görseller hakkında kötüye kullanım bildirinGeribildirim için teşekkür ederiz. Başka bir görseli rapor etLütfen rahatsız edici görseli rapor edin. İptalBitti






Link to post
Sitelerde Paylaş

İşte böyleee,

Almanyada gerçekten uçtuyduh:-)))))

Ucan HALI ingolstadt - YouTube

► 2:04

► 2:04

www.youtube.com/watch?v=ADEXk3CNpyM27 Eyl 2010 - 2 dakika - golpazari11 tarafından yüklendi Tüm www.youtube.com sonuçlarını engelle

ucan haliby guelanneliese405 views; Akıllara zarar Lunapark Treni 0:59 ... Uçan Halıby slnszr566

Tolon

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...