Jump to content

Adnan Oktar ile müthiş dans


Recommended Posts

Bu herif çok karanlık bir adam ve insanlar bunun din adamı olduğuna inanıyorlar. Bir kere yüzlerce kızı nerden buluyor da programa çıkarıyor? Neden hep kızlar, neden hiç erkek yok? Din elden giderse artık kızlarla alem yapamam diye mi korkuyor>? Onun için mi sürekli Darwinistlerle uğraşıyor?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kadınları dini imanı değil, parası bol olanın kaptığının somut kanıtı adam :D . Helal olsun adnan hocam devam et, boş ver darwinle uğraşmayı o erkek.

Bir bayan olarak bu da kabul etmek zorunda kaldığım bir gerçek çevremdeki bütün kadınlar, kızlar erkekleri değil, onların parasını severler, yani o kadar belli ki, o kadar açık ki kadınların neredeyse %90'ı böyledir, parası olmayan adamla işleri de olmaz. Mesela evlilik olayı bizim çevrede sevgiye dayanmıyor, sevdiğini söyleyen de yalan söylüyor. Çünkü kadının hakeretlerinden belli, yok şöyle ev isterim, yok şu kadar altın isterim yok bilmem ne isterim, ona istediği şeyleri kim verebiliyorsa onunla evleniyor kadın. Mesela adam dese ki ya annemle beraber oturalım, madem seviyorsun beni, bak daire alacak param da yok, tamam adamın işi bitti çünkü kabul etmezler, kim kadına daire alacak durumdaysa, kim de para varsa ona giderler.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 4 weeks later...

Bu kadınların suratları neden bukadar korkunç her gördüğümde bunu merak ediyorum, ne yapmışlar o suratlara. Neden hepsi ısrarla ''güzel olaya çalışırken sıçmış'' kadın imajında? Bilinçli olarak mı gerçek güzellik koymuyorlar acaba?

O suratlar maske mi yoksa? Altaında karaçarşaf mı var? Üniverstelerdeki türban yasağında görmüştük böyle bişey çünki. Etrafta korkunç saçlı kızlar dolaşıyordu, meğer türbanın üstüne takılmış perukmuş...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu kadınların suratları neden bukadar korkunç her gördüğümde bunu merak ediyorum, ne yapmışlar o suratlara.

Neresi çirkin kadınların yav, on numara hatunlar, Adriana Lima'yı falan mı bekliyorsun islama geçmek için :D .

Hele şu videodaki pembe tişörtlü, küt saçlı hatuna bittim, sadece o yeter yani, bırak islamı hangi dini isterse oraya geçerim :D ;

Adnan hocam biraz da oynamayı öğrensen, tam kıvıracan bu işi.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Neresi çirkin kadınların yav, on numara hatunlar,

O kadınların duştan çıkmış hallerini hayal et. Eğer hala etkileniyorsan iki olasılık var: 1.hayal güçün çok zayıf kadınları yine güzel olarak görüyorsun. 2.sex hayatın o kadar kısırki eşek bulsan selam verecek haldesin.

Link to post
Sitelerde Paylaş

O kadınların duştan çıkmış hallerini hayal et. Eğer hala etkileniyorsan iki olasılık var: 1.hayal güçün çok zayıf kadınları yine güzel olarak görüyorsun.

Ne yani, makyaj olmadan hatunların bir halta benzemeyeceğini mi söylüyorsun? Olabilir de. Bu görüşe göre, bütün ünlü hatunlar bir halta benzemiyor o zaman. Ama ben senin gibi makyajsız hallerini hayal edip soğuyacağıma, makyajlı hallerini görerek ısınmayı tercih ederim :) . Ayrıca duştan çıkan hatunun yüzüne bakılmaz, daha çok başka yerlerine bakılır :D . Sen yüzüne bakıyorsan bilemem yani. Bazen hayal gücünü fazla çalıştırmamak en iyisidir. Gözüne güzel görünen bir kızın, hatta doğal güzelliği bile olsa, tuvaletteki halini hayal edip, yine soğuyabilirsin. Bu mantıklı mı?

2.sex hayatın o kadar kısırki eşek bulsan selam verecek haldesin.

Belki de tam tersidir. Yani sen o haldesindir ve bu içgüdünü bastırıp, o güzelim hatunlara, kedinin ulaşamadığı ciğere pis demesi gibi pis diyorsundur. Buda mümkün.

Bir rus ata sözü; çirkin kadın yoktur, az votka vardır :D . Bu sözü de severim.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Artaud azını topla. Okadınlar ''hoca'', allhaın sevgili kulları nasıl böyle müstehcen konuşabilirsin onlar hakkında.-Ve eşekler hakkında tabii- .Senin sonun Adnan O. larla dolu bir cehennem olacak bu aziz kadınlara saygısızlık ettiğin için.

Ne diyorum ben ya, konu neydi? Yine alakasızlaştım.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Dikkatimi cekerek hepsinin oturdugu yerden oynamasi bir aciklamasi var mi bunun? Ayaklarinda bir sorun mu var?

Aceleden sacmalamisim, dikkatimi ceken neden ayakta oynamiyorlar, Adnan'in bir sorunu mu varda onlarda ona saygisizlik olmasin diyemi ayaga kalkmiyorlar.

Bizzat Adil Serdar Saçan'in agzindan universitede ders verdigi yillarda yuzlerce kisi duymustur Adnan Hocaya jop ile ne tür iskenceler yaptigini acaba o zamanlardan kalma kalici sorunlari mi var cidden meraktan soruyorum resimler disinda ayakta gören var mi?

Kizlarla ilgili ise en azindan bu sitede seviyeyi düsürmeyin arkadaslar dünya kadar baska yerde dilediginiz yorumu yapabileceginiz platformlar var.

tarihinde AteTürk tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...