Jump to content

Recommended Posts

  • İleti 88
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Münafık, Allah'ın sözünü inkar eden imanlı, ayetler aşağıda iyi oku ve gör bakalım mucize vermiş mi vermemiş mi? HAYATINIZ YALAN.

Not:Daha bol bol var. İnsanlar Muhammed'den mucize istedikçe, 50 takla atmış ve sonunda ben de beşerim demiş. Bu Kuran'da bu kadar açıkken nasıl da yalana başvuruyorsunuz.

Rad 7 -İnkâr edenler, "Ona Rabbinden bir mucize indirilseydi ya!" diyorlar. Sen ancak bir uyarıcısın. Her kavim için de bir yol gösteren vardır.

Rad 27 -İnkar edenler diyorlar ki: "Ona (Muhammed'e) Rabbinden bir mucize indirilseydi ya!" De ki: "Şüphesiz Allah dilediğini saptırır, kendisine yöneleni de doğru yola eriştirir."

Ankebut 50 -Dediler ki: "Ona Rabbinden mucizeler indirilseydi ya!" De ki: "Mucizeler ancak Allah katındadır ve ben ancak apaçık bir uyarıcıyım."

İsra 59 - Bizi mucizelerle peygamber göndermekten alıkoyan şey, ancak önceki milletlerin onları yalanlamış olmalarıdır. Semud'a gözleri göre göre mucize olmak üzere o dişi deveyi verdik de onunla kendilerine zulmettiler; oysa Biz o mucizeleri, ancak korkutmak için göndeririz.

Taha 133- “Rabbinden bize bir mucize getirseydi ya” derler. Onlara, önceki Kitablarda bulunan belgeler gelmedi mi?

Enam 109-Kendilerine bir mucize gösterilirse, mutlaka ona inanacaklarına dair bütün güçleriyle Allah'a yemin ederler. De ki: 'Mucizeler, ancak Allah katındadır'; onların, mucize geldiği zaman da inanmayacaklarını anlamıyor musunuz?

Enam 37 - Dediler ki: “Ona Rabbinden bir mucize indirilse ya!” (Ey Muhammed!) De ki: “Şüphesiz Allah’ın, bir mucize indirmeğe gücü yeter. Fakat onların çoğu bilmiyor.”

Rum 58-And olsun ki bu Kuran'da insanlar için her türlü misali vermişizdir. Bununla beraber, eğer sen onlara bir mucize getirmiş olsan, inkar edenler: 'Siz ancak batıl şeyler ortaya atanlarsınız' derler.

Saçmalayanlar bu ayetleri iyi okusunlar. İtirazı olan varsa da Muhammed'in ne mucizesi olduğunu net olarak yazsın tabii kafir olmayı göze alarak?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Saçmalayanlar bu ayetleri iyi okusunlar. İtirazı olan varsa da Muhammed'in ne mucizesi olduğunu net olarak yazsın tabii kafir olmayı göze alarak?

Peygamberin mucizesi kurandır. Mucize peygamberlere ,insanların onun peygamber olduğuna inanmaları için verilir.Peygambere verilen mucize ,çağımızın en geçerli olan şeyi, yani kitaptır.
Link to post
Sitelerde Paylaş

Peygamberin mucizesi kurandır. Mucize peygamberlere ,insanların onun peygamber olduğuna inanmaları için verilir.Peygambere verilen mucize ,çağımızın en geçerli olan şeyi, yani kitaptır.

En dandik mucize de Muhammed'e verilmiş, başkaları gökten yiyecek yağdırıyor, denizleri ikiye ayırıyor, ölüleri diriltiyor, Muhammed de laf salatası yapıyor.

Kitap kitap diyorlar ya, ortada kitap falan da yok, sadece Muhammed'in lafları. Kitap dedikleri ellerine geçirdikleri paçavralara yazılan boş laflardan ibaret. Daha put kitap nedir, onu bilmiyor.

Mekkeliler Muhammed'e inanmak için Allah katından kitap göstermesini istiyorlar. Muhammed hemen ayetle cevap veriyor:

En'âm/7: (Ey Muhammed!) Eğer sana kağıda yazılı bir kitap indirseydik, onlar da elleriyle ona dokunsalardı, yine o inkar edenler, "Bu apaçık büyüden başka bir şey değildir” diyeceklerdi.

Allah'ın neden kitap indirmediği anlaşıldı, kitap indirseymiş bile adamlar bu büyüdür deyip yine inanmazlarmış.

Mekkelilerin kitap isteriz tezahüratları devam edince Muhammed kitap indirmek zorunda kalıyor ve niye indirdiğini de açıklıyor.

En'âm/155: Bu (Kur'an) da bizim indirdiğimiz bereket kaynağı bir kitaptır. Artık ona uyun ve Allah'a karşı gelmekten sakının ki size merhamet edilsin.

En'âm/156,157: Kitap, yalnız bizden önceki iki topluluğa (yahudilere ve hıristiyanlara) indirildi. Biz onların okumalarından habersiz idik” demeyesiniz, yahut, "Eğer bize kitap indirilseydi biz onlardan daha çok doğru yolda olurduk” demeyesiniz, diye bu Kur'an'ı indirdik.(...)

Nisâ/136: Ey iman edenler! Allah'a, Peygamberine, Peygamberine indirdiği kitaba ve daha önce indirdiği kitaba iman edin. Kim Allah'ı, meleklerini, kitaplarını, peygamberlerini ve ahiret gününü inkar ederse derin bir sapıklığa düşmüş olur.

Muhammed'e bir kitap indirilmiş ama daha ortalarda o kitaptan eser yokken bir de daha önce indirilen bir kitaptan da bahsediliyor. O kitaba da iman edilecekmiş. Yahu ortalarda kitap mitap yok, bu adamlar neyi okuyup da iman edecekler? Hani nerede bu kitaplar?

Önce kitap indirseydik bu apaçık büyüdür deyip yine inanmazlardı diyen Allah bir anda fikir değiştirip Muhammed'e kitap indiriyor ama ortalıkta kitap mitap yok. Sadece kemik parçaları, taşlar, hayvan derilerine yazılmış bir takım sözler var.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Peygamberin mucizesi kurandır. Mucize peygamberlere ,insanların onun peygamber olduğuna inanmaları için verilir.

Dişimi kıracağım :) İlk defa doğrusunu söyledin. O ayetleri, Muhammed'in üzerinde bulut dolaşıyordu, yerden su fışkırtıyordu benzeri saçmalıkları yazanlar için yazmıştım.

O kadar kafirler ki Kuran'ın sözlerine karşı rahatlıkla küfre düşüyorlar.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 3 years later...

Allahın adaletli olmasının olanağı yoktur.Düzenin kendisi,din olgusunun yapısal olarak adaletsizliğe neden olması ve Allahın hükümleri buna engeldir.

Allah ne diyor;Benim katımda tek din İslamdır.Kim İslamdan başka din ararsa,cehennemliktir.

İnsanların çoğu atalarının dinini kabul ederler.

Atalarının dinini kabul edip,hristiyan olan,haçlı ordusuna katılıp ölen biri cehennemlik,atalarının dinini kabul edip,müslüman olan bir asker ölürse ise cennetlik.(Dinin yapısal olarak adaletsizliğe neden olması)

Atalarının dinini kabul eden müslümanların,müslüman olmayan Türklerle savaşması,binlerce Türkün ölmesi.Bu savaşlar sırasında,ölen Türkler cehenneme gidecekken,atalarının dinini kabul eden emeviler cennete gidecek.

Yer değiştirme:Bugün müslüman olan,müslüman olarak yaşayan ve müslüman olarak ölecek kişiler,kurmaca bir evrende hristiyanlığın veya başka bir dinin egemen olduğu toplumda doğmuş olsaydı,çoğu müslüman olmadan ölecekti ve cehenneme gideceklerdi.İçine doğduğun toplumun egemen dini senin nereye gidip,gitmeyeceğini belirliyor.(Dinin yapısından kaynaklanan adaletsizliğe bir örnek daha )

Bunu dinin yapısından kaynaklanan adaletsizlik,atalarının dinini kabul eden müslümanlarla,atalarının dinini kabul eden,ama müslüman olmayanlar arasında ki tüm savaşlarda ortaya çıkar.Bu adaletsizlik,atalarının dinini kabul eden,atalarının dinine inanarak ölen kişilerin son soluklarında da ortaya çıkar.Atası musevi,kendisi de musevi,musevi olarak ölmüş.Atası budist,kendisi de budist,budist olarak ölmüş,atası hristiyan kendisi de hristiyan,hristiyan olarak ölmüş,atası hindu,kendi de hindu olmuş,hindu olarak ölmüş,atası müslüman,kendisi de müslüman olarak ölmüş.Bunların içinden cennete gidecek tek kişi kim.Atası müslüman olup,kendisi de müslüman olan,müslüman olarak ölen kişi.

Peki dinin yapısından dolayı böyle bir adaletsizlik ortaya çıkarken, Allah putu ne diyor?Kim İslamdan başka din ararsa cehennemliktir,Allah katında tek din islamdır.

Din olgusunun kendisi yapısal olarak adaletsizliğe neden olurken,din gibi adaletsizlik yaratan bir kavram üzerinden insanları sınadığını,sınav yaptığını söyleyen bir Tanrının adaletli olması olanaksızdır.

tarihinde Buzul tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 3 months later...

-Din topluca kabul edilebilen, kuşaktan kuşağa aktarılan bir olgudur.

-Dinin bu yapısı nedeniyle,atalarının seçimleri nereye gidip gitmeyeceğini,sınav sonucunu belirler.

-Adaletsizlik yaratan din konusunda sınav yapan adaletli bir Tanrı da olamaz.

-Öyleyse din konusunda sınav yapan Allah adaletli olamaz.Bu da islamı temelden yıkar.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...