Jump to content

Ateist ailenin çocuğuna din dersini zorunlu hale getirdiler


Recommended Posts

Az önce bir haber okudum. Bir aile var. Çocuğunun din kültürü ve ahlak bilgisi dersine girmemesi için mahkemeye dava açıyor ve davayı kaybediyor. Varmı böyle bişey? Hem seçmeli ders derler, hem mecbur okuyacaksın derler. Nasıl özgür bir ülkede yaşıyoruz. Bu mu özgürlük? Ailenin avukatı davayı AİHM e taşımaya hazırlanıyormuş.

Haber İçin Tıkla

Link to post
Sitelerde Paylaş

Cübbeli koş tam senlik bir haber ,müdahaleci olarak karşı tarafı suçlamıştın da ,oysa eskiden bir zamanlar ,bu akpli nurcu liboşlar için münafık olabilirler dediğini hatırlıyorum

Peygamberin eğlence ve spor hayatı ne demek yahu ,dinle taşak geçenler sizin sapık nurcular ,aç gözünü ,islamcı birine yakışır mı bu gavur sevici ve peygamberi soytarıya çeviricileri desteklemek ?

:huh: :huh:

Bu Allahı da dini de yerlere saçan soytarı münafıklardan allah bizi kurtarsın di mi şekerim :))

http://www.aksam.com...k--135731h.html

İLK DERS TEMİZLİK: Peygamberin Hayatı derslerinde Hz. Muhammed'in hayat hikayesi, doğumu, çocukluğu, gençliği, peygamberliği ve vefatına ilişkin bilgiler verilecek. 5. sınıfta Hz. Muhammed'in temizlik anlayışı işlenecek. Temizliği, inancın bir gereği olarak gördüğü vurgulanacak. Ağız ve diş sağlığına, beden temizliğine, kılık kıyafet temizliğine verdiği önem çocuklara anlatılacak. Yıkanma, saç bakımı, tıraş olma, tırnak kesme, tuvalet adabı, el, yüz temizliğine ilişkin söz ve uygulamaları öğrencilere açıklanacak.

İKRAM ALIŞKANLIĞI: 6. sınıfta ise öğrencilere Hz. Muhammed'in beslenme alışkanlıkları, beslenmede ölçülü davrandığı, yiyecekleri israf etmediği ve yiyecek içecek ikramı davranışları aktarılacak.

SPOR VE EĞLENCE: Dersin 7. sınıfında ise Hz. Muhammed'in neler giydiği, peygamberin insanları güzel ve temiz giymeye teşvik ettiği, kişisel bakımına dikkat ettiği konusunda bilgiler aktarılacak. Derste, Peygamberin 'Özel bir kıyafeti olmadığı, iklim ve şartlara göre giyindiği' vurgulanacak. Son sınıfta ise Hz. Muhammed'in eğlence, spor ve müzik konusundaki anlayışı ele alınacak. Peygamberin çeşitli spor dallarında yarışmalar düzenlediği, hayatında oyun ve sporun yer aldığı, zaman zaman şakalar yaptığı, müzik ve eğlence ile ilgili ölçüleri aktarılacak.

HEP BİR AĞIZDAN SÜPHANEKE

Seçmeli Kuran dersinin başlanacağı 5. sınıflarda öğrenciler 'Kuran-ı Kerim'i niçin okumalıyız' sorusuna yanıt arayacak. Dersin ikinci ünitesinde ise Kuran okumayı öğrenecekler. Bu sınıfta harfler, harflerin okunuşu öğrencilere tek tek öğretilecek. Öğrenmelerini kolaylaştırmak için koro halinde seslendirmeleri sağlanacak. Öğrenciler Kuran okumayı öğrendikleri zaman Bakara suresini okuyacak, Sübhaneke, İhlas, Kevser gibi duaları ezberleyecekler. 7. sınıftaki öğrencilere Kur'an-ı Kerim'in İslam dinindeki yeri ve mesajı öğretilecek. Kur'an okurken harfleri uzatma, harflere vurgu yapma gibi bilgiler verilecek. ANKARA

Yani koskoca Türk halkı ,misafirperverliği falan sözde peygamberin hayatı adı altındaki saçmalıklardan öğrenecek......

Sanki gözleriyler gördüler o dönemi ,sefil sapıklar.

Allah gözlerini doyursun ,ülkeyi soyup soğana çevirdiler ama hala din sömürüsüne devam..

Bu hem müslümanlık hem türklük düşmanı arap ırkçısı sünni sapıklardan allah bizi kurtarsın amin :D

tarihinde Mahidevran tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 10 months later...

Zorunlu eğtim saçmalığına bir tepkiniz olmadı da buna mı tepki gösteriyorsunuz?

Yaw siz anarşikler ne garip adamlarsınız ya. Devlet iyi bir şey yapar hemen isyan edersiniz. Köprü istemeyiz nükleer santral istemeyiz havaalanı istemeyiz. Ne istiyorsunuz o zaman?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Zaten bir ömrümüz olduğunu ve isteyenlerin ömrünün bir kısmını eğitime harcayıp harcamayacaklarına karar verebileceklerini mi söylüyorsun?

Hayır. ''hayat kısa boşver dersi filan sadece s.k.şelim'' demiyorum.

Ne kadar düz mantıksınız.

Zorunlu devlet eğitimi demek ''benim topraklarımda doğan her çocuk ben ne aşılamak istiyorsam onu almak zorundadır'' demektir.

Bunun alternatifleri olmalı, isteyen devlet müfredatından bağımsız olarak çocuğunu yetiştirebilmeli.

Homeschooling diye bişey duymadın mı mesela?

tarihinde ad hominem tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Yaw siz anarşikler ne garip adamlarsınız ya. Devlet iyi bir şey yapar hemen isyan edersiniz. Köprü istemeyiz nükleer santral istemeyiz havaalanı istemeyiz. Ne istiyorsunuz o zaman?

ben anarşist değil monarşistim. Müslüman olduğun için at gözlüklerin dünyayı çok kısıtlı görmene neden oluyor ''birsi ya müslüman akplidir yada anarşiktir'' gibi.

Devletin çocuklara zorla din pompalaması sana göre iyilik olabilir, ama bize göre değil.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...