Jump to content

Türkiye ve Şeriat


Recommended Posts

6 saat önce, Engse Hohol yazdı:

konferansında toplanan 5 bin kişi hilafet istedi.  

Sayın Engse Hohol; Bugun  tvde 1970ler iranini gördum, gayet modern insanlar falan, şaşırdım. Bugünkü iran ise ortada, berbat bir durumda. Aynı şey Türkiyenin başına gelebilir mi sizce ? 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 44
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Değerli Tatarka, malesef gelecekteki siyasi akıbetimiz AKP seçmeninin insafına kalmış durumda. AKP seçmeninin 80 milyonluk Türkiye nufusa oranı Fifty-fifty. Suriyelilere önümüzdeki başkanlık seçimlerinde veya referandumunda oy kullanma hakkı verirlerse %60 çoğunluğa erişecekler. O aşamadan sonra neye dönüşeceğimizi kimse tahmin edemez.  

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 4 weeks later...

Bundan sonra muhafazakar kesim belirleyici olacak. muhafazakarlar yani şeriatçılar yıllardır arapların bozuk dinindeki yanlışları "gerçek olmayan islam" etiketi altında savunmaya kalkan insanlar değil mi? Yürümesi bedbah islami bir başkanlık sistemi için mazeret bulmakta zorlanacaklarını düşünüyor musunuz? Gerçek problem her zaman islam dinidir ve islama inanan muhafazakar halktır. Bunu görmezden gelerek ne tür değişiklik yaparsanız yapın derman olmayacaktır. Derman islamı yasaklamaktır.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 1 month later...

55 müslüman ülke arasında 22 ülke islami şeriat yaslarıyla yönetilirken ve hepsi Batı Hegemonyası altında siyasetlerini biçimlendirirken, Türkiye'de Atatürk düşmanları, islamla yönetilen ülkeler arasına Türkiye'yi de sokunca, her sıkıntıdan kurtulacaklarını sanıyorlar. Oysa islam ülkelerinde sıkıntıların kaynağı bizatihi islam dininin kendisidir. Ne kadar islama bulanırsanız, müslümanlıkta ne kadar derinleşirseniz, gelişmiş uygarlık düzeyinden o kadar da uzaklaşırsınız ve o zaman, artan sıkıntılarla o derece yüzleşirsiniz. 


Image

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...