Jump to content

Pislik Dizboyu


Recommended Posts

Futbolda mesela barcelona kırk yılda bir hata yapar yenilir, olabilir der geçersiniz. Çünkü bilirsiniz barcelonanın kolay kolay bu hatayı yapmayacağını.

Birde bizim beşiktaş vardır mesela. Artık göz aşinalığı gelmiştir. 8-0 lar 5-0 lar havada uçuşuyordur avrupada.

Anlatmak istediğim müslümanların durumu bizim beşiktaş gibi. Neresinden tutsan orası yamuk. Binde bir es kaza galip gelsede inandırmaz artık kimseyi. Saf çarşı gurubu hariç. Sizlerde saf çarşı gurubu oluyorsunuz burda.

Link to post
Sitelerde Paylaş

kendini müslüman zanneden müslüman lardan dolayı diğer müslümanlarıda eleştirmek ve aynı kefeye koymak ne kadar doğru olur?

Onlar yanlis yorumluyor, aslinda islam baris, sevgi, kus ,kelebek dinidir. Bunlar müslümansa ben degilim, dinimizde böyle seyler yok

Bunlari eklemeyi unutmussun.

Link to post
Sitelerde Paylaş

bu olaylar acaba neden hep çağdaşlaşamamış veya uzun yıllar somurge gormüş veya cahil müslüman topluluklar da oluyor .hiç türkiyede olduğunu grdün mü :?

hangi müslüman topluluk çağdaşlaşmış? türkiye hariç bir örnek ver.

kuveyt, katar... vs deme sakın. petrol bitince görürler günlerini.

Türkiye'de o sevmediğiniz, eleştirdiğiniz Atatürk sayesinde diğerlerine bakarak biraz çağdaş sayılır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

ben sadece türkiyeyi misal gsterdim çünkü biz osmanlı torunuyuz işte bu yüzden hiç kimse birliğimizi parçalayamadı diğer müslüman ülkelere bak ya somürge yada sefillik içinde çünkü onlar yeterince kendi tarihlerini bilmiyorlar bizim şerefli ecdadımız sağolsun şimdi sana bir gelişmiş islam devleti soyliyim ... osmanlı devleti... hükümdarların nasıl kişiliklerde olduğunu biliyorsundur ve o osmanlı dünyanın gelmiş geçmiş en muhteşem devletidir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Tarihin tozlu raflarından ders çıkarmak güzel bişeydir. Ama ben günümüzden bahsediyorum. Banane şanlı osmanlı tarihinde. Yıkılmış bitmiş kardeşim. Hem sormazlarmı insana o kadar şanlı şöhretlilerdi de niye yıkıldılar? Niye? Çünkü işlerini akla tastik ettiremedikleri için. Boşuna böbürlenmeyin. Açıp bir ekonomi haritası alın karşınıza. Bakın bakalım. Ekonomisi güçlü devletlerin dini ne? İslamiyette ekonomisi güçlü olan devletlerde adil paylaşım varmı?

tarihinde Uzay tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

ekonomisi güçlü diye dinide güçlü olacak değil heralde

e aslında orası öyle. din ölçme aygıtı olmadığından bilemiyoruz tabi. kimin dini güçlü, kiminki zayıf? herkes benim dinim iyi diyor. pazarlamacılar gibi.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...