Jump to content

Yeni Eğitim Sistemi, Ülkenin Gittiği Durum ve Laiklik


Recommended Posts

  • İleti 321
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Evet, IP'ye bakınca o değilsin.

Peki ne diye sapığı savunmaya kalktın? Bir şey biliyorum ki söylüyorum, değil mi?

Savunmaya kalkmadım fakat önce bir dinlemesini öğrenirseniz, ne demek istediğimi anlarsınız. Ulan bir yazı yazdım kinayeli bir şekilde hemen admin forumdan atmakla tehdit etti. Benden size büyükseniz küçük, küçükseniz büyük tavsiyesi, önce karşıdakini dinleyin de, bu adam ne demiş bir öğrenmeye çalışın.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Savunmaya kalkmadım fakat önce bir dinlemesini öğrenirseniz, ne demek istediğimi anlarsınız. Ulan bir yazı yazdım kinayeli bir şekilde hemen admin forumdan atmakla tehdit etti. Benden size büyükseniz küçük, küçükseniz büyük tavsiyesi, önce karşıdakini dinleyin de, bu adam ne demiş bir öğrenmeye çalışın.

Foruma üye olur olmaz forumun belalısı bir sapık hakkındaki yoruma kinaye yaparsanız olacağı budur. Sorduğunuz soru da saçma ve itici zaten. Şakası yapılacak bir şey bile değil.

Gerildik haliyle, temkinli olmak istedik. Çünkü o üye bir yığın nick alıp depolar ve farklı kimliklerle hemen geri gelir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

imamhatip_0_0_0.jpg

Bu resim gelecek felaketi simgeliyor.

Yanlız islam nedir önem sırasına göre.

1 Türban tesettüt hijab vs

2 Muhammed

3 Allah

4 Kuran

Önem sırasına göre bu liste.

İslam tarihin her döneminde her yerde türbanın kadınların üstüne binip yol almıştır. İşin bilimsel soayolojik boyutuna fazlaca dalmadan bugün amerikada avrupada gelişmişliğin zenginliğin verdiği imkanlarla cinsellik olsun eğlence vs olsun hayatlarını yaşayan insanlara ve adaletsiz dünyaya tepki olarak mısırda cezayirde türkiyede ezilmiş bir kızın türban takması normal.

Siz ne kadar kardeşim devlet dine karışmasın din dersi vermesin devlet laik olmalı dediğinizde diyanet kaldırılsın dediğiniz demokrasi ise benimde hakkım inancım var diyorlar ve haklılarda veya peki hayhay o zaman devlet vermesin özel dini okullar açılsın tekkeler zaviyeler vs açılsın diye karşı rest çekiyorlar.

Burada yapılacak tek şey ateizmin ve dinsizliğin bu çerçevede bilimin ve felsefenin yayılmasıdır. Tanrı yoksa tanrının olduğunun kanıtı yoksa türban takmayada gerek yoktur. Bir tanrı olduğunu yalanına kanıp türban tesettür yapmak asla hayatını yaşamamak bin türlü mitlerle ömrünü boş yere harcamak bunlar anlatılmalı.

Link to post
Sitelerde Paylaş

İlköğretim'de öğrencilere önce Atatürk'ü öven şiirler ezberletilir ve milli bayramlarda okutulur.Bunun amacı Atatürkçü zihin yapısını kişinin beynine yüklemek.Bir tür beyin yıkamadır.Şiirlerden sonra Tarih ve Türkçe derslerinde Atatürk'ü öven ve onu kusursuz gösteren metinlerle bu pekiştirilir.Kişinin tarafsız düşünmesine asla izin verilmez.Zaten bu imkansızdır.

Arkadaşım muhammedin maceralarını anlatılmasındansa Atatürk ve diğer türk büyüklerinin anlatılması normaldir. Muhammed arapların paygamberi ise Atatürkte Türklerin bu memleketin paygamberidir.

İkisinde farklı yönleri var tabi.

Link to post
Sitelerde Paylaş

4+4+4'te türbanlı öğrenci

17.09.2012_8527491_13_36_.jpg

AA'nın çektiği fotoğraflarda okul sıralarında oturan türbanlı öğrenciler dikkatten kaçmadı.

Kuranıkerim ve Hz. Muhammed'in hayatının yeni müfretada girmesinin yankılar sürerken 4+4+4'te bazı öğrenciler türbanla dersbaşı yaptı.

http://www.muhalifga...nli-ogrenci.htm

tarihinde Yakup tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

‘’Terörist yetişmediği, anarşist yetişmediği için mi imam hatip okullarını kapattınız?’’ ( RTE )

170920121549311063216_2.jpg

Yeni eğitim öğretim yılının açılışını Denizli’de bir imam hatip lisesinde yapan Başbakan Erdoğan, “Türkiye genelinde millet artık imam hatip okullarıyla kucaklaşıyor. Bu okullarla hasret bugün sona eriyor. Terörist yetişmediği, anarşist yetişmediği için mi imam hatip okullarını kapattınız?” dedi...

http://haber.gazetev...481458/9/Manset

***

RTE’nin sözlerinden anlıyoruz ki diğer okullar terörist yetiştiriyor. Bu zamana kadarki eğitim politikalarında güdülen amaç da meğerse terörist yetiştirmekmiş.

Biz de zannediyorduk ki fikri hür, vicdani hür insanlar yetişiyordu o okullarda. Vay alçaklar vay, meğerse bizi işletiyorlarmış.

Şükür Rabbime, terörist yetiştiren okullardan kurtulduk artık. Yerine misler gibi mee.., pardon melek yetiştiren imam-hatipler var artık.

Başımızda da boynu kravatlı, kafasının içi sarıklı bir başbakan var ki çok sürmez 15 yıl gibi kısa bir sürede bizleri en ileri şeriatçı düzene getirecek bir nesil yetiştirecek Allah’ın izniyle.

Sayın dinci yalaması işbirlikçi liberaller, solcu kisveli bölücü etnik milliyetçiler ; Kemalizm diye diye ta yerlere kadar sarkıttığınız o salyalı köpek dilleriniz pek suskun bu durumlar karşısında nedense.

tarihinde Yakup tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

İmam hatipli subaylar geliyor!

170920121347466359764_3.jpg

Milli Savunma Bakanlığı’nın, TSK’ya subay yetiştiren Harp Okulları’na, imam hatip lisesi mezunlarının da alınması için mevzuat değişiklik çalışmalarına başladığı ortaya çıktı. Mevzuat değişirse TSK’nın bel kemiği olan Harp Okulları’na imam hatiplilerin alınması bir ilk olacak.

http://haber.gazetevatan.com/Haber/481309/1/Gundem

Link to post
Sitelerde Paylaş

Onu bilmem de, şu mermiyi sırtlayan asker gibi, mermiyi yiyip hala teröristin üzerine koşan askerlerin hortlayabileceği beklentisi var bende. O değil de mermiyi yiyen teröristler koşmaya devam ediyor, nasıl bir ruh halidir anlamış değilim :) .

Link to post
Sitelerde Paylaş

Yasak bir şeyi değiştirmez. Çatışma getirir. Mesela,

Fransada burka yasaklandı. Etrafa baktılar, burkalı kadınlar yok sevindiler. Ama gerçek değildi ve bir şey değişmemişti. Çünkü kadınlar evdeydi.

Amerika'da içki yasağı vardı. Düşünce değişti mi? Hayır. Kaçakçılar ve polis sürekli çatıştı. Sonra içki yasağı kalktı.

Demek istediğim yasakla akıllara, düşüncelere hükmedilmez. İki tarafta derdini anlatmalı, zorlamamalı, yasaklamamalı... Çünkü bu hep çatışma getirir. Bazen hemen, bazen ise güçsüz taraf güç kazanıncaya kadar çatışma bekler! İçte öfke ve nefret biriktirilir sonra intikam için kusulur. Gerek fiziksel, gerek psikolojik, gerek toplumsal, gerek maddi-manevi... Şimdi yaşadıklarımızda bu iki tarafın çatışmasından izler yok mu?

Benim favori atatürk sözüm: "Düşünceler güçle, topla ve tüfekle asla öldürülemez."

Link to post
Sitelerde Paylaş

İlahiyatçı İhsan Eliaçık

"Kafası çalışan İmam Hatipli ateist olur!"

demiş.

Verilen dini eğitim çok kötüymüş. Okullarda öğretilen yalan yanlış rivayetlere bakıp öğrenciler ateist olabilirmiş.

Evet video aşağıda, açıkcası bu yorumlara katılmamak elde değil..

http://video.milliye...WimL48Ikzn.html

tarihinde influenza tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...