Jump to content

Kıran kırana TÜRK-AMERİKAN SAVAŞI


Recommended Posts

"İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir."

Link to post
Sitelerde Paylaş

Üşenmedim, hepsini izledim. Kesinlikle izlenmesi gerek. Her ne kadar Doğu Perinçek ve grubunun yaklaşımını eskiden beri biraz fazla komplo teorisi mentalitesine yakın bulduysam da, bu belgeselde çizilen tablo yakın tarihte yaşananlarla yerli yerine oturuyor. Bu yüzden, iddia ettikleri her ayrıntının doğru olduğu belki şüpheli, ama getirilen bakış açısı ve çizilen tablo gerçeklerle örtüşüyor gibi geldi bana.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Zaten güncel bir belgesel oldugu icin akici bir uslupla kendini izlettiriyor. Yani denebilecek ne var ki alcaksiniz Türkiye siz bunlardan daha beterine layiksiniz.

Yarin Amerika basliktaki gibi kiran kirana savasa girse mondros ateskesinden sonraki günlerden cok daha aci durumlara dusecegiz bu garanti. Büyük ihtimalle halkin %50'si amerikan yandasi olup kraldan daha cok kralci olacaktir ki bu sefer bir degil n atatürk gelse bu milleti kurtaramaz.

%50 derken zaten 20 milyonluk kürtleri icine katiyorum, sonra amerikan hayrani zibidi gencligi onun icine koyuyorum, sonra dinim imanim allahim para diyen haci hoca takiminida koyuyorum,, eeee pardon bir dakika yanlis hesaplamisim, neyse hadi siz hesaplayin...

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...