BrainDamage 0 Oluşturuldu: Eylül 13, 2012 Raporla Share Oluşturuldu: Eylül 13, 2012 Bir bilgisayar programı yapmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum . Sizce ne tarz bir program yapmalıyım? Kendinize ait ilginç bir fikir var mı? Link to post Sitelerde Paylaş
highone 0 Eylül 13, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 13, 2012 gönderildi Açıklayıcı bir açıklama yapsanız daha iyi olur.Öğrencimisiniz.Yoksa hoby amaçlı bir istek mi? Link to post Sitelerde Paylaş
BrainDamage 0 Eylül 13, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Eylül 13, 2012 gönderildi Hobi amaçlı olarak program yapıyorum. Ama ne yapacağımı bulamadım. Link to post Sitelerde Paylaş
ehl-i dünya 0 Eylül 13, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 13, 2012 gönderildi çalar saat yap. Link to post Sitelerde Paylaş
KarşıyakaCephesi 0 Eylül 13, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 13, 2012 gönderildi Allah diyen aslanı , fareyi ,vazelini gördük. Ama allah diye kükreyen bi program görmedik. Bence iyi olur Link to post Sitelerde Paylaş
Uzay 0 Eylül 13, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 13, 2012 gönderildi hatim programı yap. çok satarsın. Link to post Sitelerde Paylaş
BrainDamage 0 Eylül 13, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Eylül 13, 2012 gönderildi Allah diyen aslanı , fareyi ,vazelini gördük. Ama allah diye kükreyen bi program görmedik. Bence iyi olur Bence bilgisayar açılırken açılan bir program yapayım . Besmele çek desin . İnsanlar besmeleyle açsınlar bilgisayarı . Nasıl? Link to post Sitelerde Paylaş
KarşıyakaCephesi 0 Eylül 13, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 13, 2012 gönderildi Bence bilgisayar açılırken açılan bir program yapayım . Besmele çek desin . İnsanlar besmeleyle açsınlar bilgisayarı . Nasıl? Süphanallah muhteşem Link to post Sitelerde Paylaş
BrainDamage 0 Eylül 13, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Eylül 13, 2012 gönderildi Şaka bir yana da gerçekten ne yapayım? Link to post Sitelerde Paylaş
Uzay 0 Eylül 13, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 13, 2012 gönderildi Şaka bir yana da gerçekten ne yapayım? Harddiskteki mp3 arşivim var diyelimki. 300 GB. A dan Z ye bütün sanatçılar var. Bu arşivi listeleyecek, istediğimde istediğim kadar mp3 seçecek. İstersem rasgele seçecek bir programm lütfen. Mesela müslüm babadan bana 25 tane rasgele mp3 seçsin bende tek tıkla o şarkıları istediğim yere kopyalayım. Bilmem anlatabildimmi. Eğer yapabilirsen bana postala. CD ci arkaşım isteyip duruyordu Link to post Sitelerde Paylaş
BrainDamage 0 Eylül 13, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Eylül 13, 2012 gönderildi Yani müslüm gürses yazacaksın adında müslüm gürses geçen tüm şarkıları seçecek öyle mi? Link to post Sitelerde Paylaş
Hiçlik 0 Eylül 13, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 13, 2012 gönderildi Pos cihazı, otomasyon cihazları kodları yaz. Link to post Sitelerde Paylaş
Uzay 0 Eylül 13, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 13, 2012 gönderildi Yani müslüm gürses yazacaksın adında müslüm gürses geçen tüm şarkıları seçecek öyle mi? kaç şarkı seçeceğimi bana bırakacak rasgele seçecek listeleyecek listeledikleri şarkıları tek tıkla geçici bir klasöre kopyalayacak. Link to post Sitelerde Paylaş
BrainDamage 0 Eylül 13, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Eylül 13, 2012 gönderildi Pos cihazı, otomasyon cihazları kodları yaz. İyi de bilgisayar programı yazmam gerek. Gömülü sistemlere seneye geçiş yapacağım. Uzay : Farz edelim ki 400 tane müslüm baba şarkısı var Sen müslüm baba diyeceksin . Ve 30 tane seçmesini isteyeceksin. 30 tane seçecek rastgele olarak. Ve bunları listeleyecek. Bu mudur? Link to post Sitelerde Paylaş
BufferOverflow 0 Eylül 13, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 13, 2012 gönderildi Ağ Programlama veya OCR olabilir. Ya da ufak çapta ERP, CRM uygulamaları yapabilirsin. Link to post Sitelerde Paylaş
BrainDamage 0 Eylül 14, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Eylül 14, 2012 gönderildi Ağ Programlama veya OCR olabilir. Ya da ufak çapta ERP, CRM uygulamaları yapabilirsin. Bunlar benim için biraz zor gibi Ağ programlamayla ilgili deneyimim yok . Resim düzenleme de daha önce hiç yapmadım. ERP ve CRM de beni aşar C++ nın dezavantajları ... Bana masaüstü bir şeyler lazım gibi.. Link to post Sitelerde Paylaş
Uzay 0 Eylül 14, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 14, 2012 gönderildi İyi de bilgisayar programı yazmam gerek. Gömülü sistemlere seneye geçiş yapacağım. Uzay : Farz edelim ki 400 tane müslüm baba şarkısı var Sen müslüm baba diyeceksin . Ve 30 tane seçmesini isteyeceksin. 30 tane seçecek rastgele olarak. Ve bunları listeleyecek. Bu mudur? Aynen kardeşim. Ha gayret. (Birazda gaz veriyimde hemen bitir. Satarız belkide. %50 benim. Pazarlamasını ben yapıyom) Link to post Sitelerde Paylaş
BrainDamage 0 Eylül 14, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Eylül 14, 2012 gönderildi Listeleme programda mı olacak ? Mesela bunun gibi : Link to post Sitelerde Paylaş
Uzay 0 Eylül 14, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 14, 2012 gönderildi Listeleme programda mı olacak ? Mesela bunun gibi : Evet. Eğer mümkünse kopyalama işinide programda bir tık ile yapalım. Zaten o önemli. Link to post Sitelerde Paylaş
BrainDamage 0 Eylül 14, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Eylül 14, 2012 gönderildi (düzenlendi) İyi de bir tık ile rastgele seçilen bütün şarkılar kopyalanacaksa listelemenin mantığı nedir? Eylül 14, 2012 tarihinde BrainDamage tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts