Jump to content

Galatasaray 2012-2013 süper lig


Recommended Posts

Fener yendiği zaman bile tınımda değil, fenerliyim, bu ülkede bir futbol başka spor dallarına bu kadar bağlanmıyoruz. Bunun nedenini bir başlıkta tartışmak lazım, bence futbol rekabetide geçmiş başka birşey, din gibi mi desem ne desem bilemiyorum ama dine çok yakın..

Dine yakın olduğu konusunda haklısın. :)

Futbol,badminton,snooker,satranç... bunları çok severim mesela.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 weeks later...

Sanki başka spor dalı yok, bir tek fotbol..

Bir yerde haklısın bir yerde haksız. Konunun açılış amacı futbol. Bu yüzden diğer spor dallarıyla ilgili başlık açabilirsin. Haklı olduğun nokta futbol en çok ilgi duyulan yer ne yapalım hastalık mı dersin, tutku mu adını sen koy

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ikinci yari 3 pas arka arkaya yapamadi Galatasaray. Goleri gormeden izleseydim maci, tahminim Shalke'nin maci farkli kazandigi yonunde olurdu. Galatasaray "yetti benden bukadar" diyorsa sorun yok, ama ceyrek finalde daha guclu takimlar ile kafa kafaya oynamak gibi bir gayesi varsa, Fatih Terim sahaya 10 tane ne yapacagini bilmeyen oyuncu yerine, ne yaptigini bilen bir takim surmeyi deneyebilir.

Bir takim 3 pas arka arkaya yapamaz mi yahu, hala aklim almiyor. Ikinci yariyi bitiren attiklari son golu bile 2 pasla attilar. Sampiyonlar liginde ceyrek final oynayacak bir takima yakismayan acemilikler bunlar.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 4 weeks later...

Galatasaray herkesin beklediği gibi elendi. Ama böyle "onurlu" bir biçimde elenmesi büyük sürpriz oldu. Real 1-1 den sonra epey mallaştı, doğru düzgün kısa pas bile yapamadı epey bir süre. 3-1 den sonra taraftar ciddi ciddi umutlanmaya bile başlamıştı ama dikkatimi çeken spikerin tutumu oldu. Adam skor 3-1 olduktan sonra galatasaray çok tehlikeli ataklar yaparken bile turu geçme ihtimaliyle, averaj durumuyla ilgili zerre yorum yapmadı. O durumda bile gaza gelmeden, umut beslemeyip "şerefli yenilgi" psikolojisi içinde kalabilmesini takdir ettim :)

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 3 weeks later...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...