Jump to content

Demokrasi ve İslam iki farklı dindir


Recommended Posts

Allahu Teala şöyle buyurur:“Eğer bir hususta anlaşmazlığa düşerseniz (Allah’a ve ahirete gerçekten iman ediyorsanız) onu Allah’a ve Rasulü’ne götürün. Bu hem hayırlı, hem de netice bakımından daha iyidir.”

Demokrasi dini ise şöyle der: “Eğer bir hususta anlaşmazlığa düşerseniz, sonradan konulan kanunlara ve anayasaya uygun biçimde, halka, meclise ve krala götürün.”

Allahu Teala şöyle buyurur:“Aralarında Allah’ın indirdiği ile hükmet ve onların arzularına uyma. Allah’ın sana indirdiği hükümlerin bir kısmından seni saptırmamalarına da dikkat et.”

‘Demokrasi dini’ ve onun şirk yoluna gelince, ona kulluk yapanlar der ki: “Aralarında, halkın arzusuna göre hükmet, onların isteklerine uy. Onların isteklerini yerine getirmeye mani olacak her türlü şeyden sakın.”

Dolayısıyla demokrasi, açık bir küfür ve Allahu Teala’ya açık bir şirk ve apayrı bir dindir

(Demokrasi Dindir kirabından alıntı)

DEMOKRAT FETHULLAH GULEN

İLERİ DEMOKRAT RECEP TAYYİP ERDOĞAN

31.jpg

tarihinde muadh tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 81
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

demokrasi devletin nesli cumhuriyet i uyutmak için 90 yıldır verdiği bir narkozdur.

öylesine ağırdır ki, narkozu alan nesli cumhuriyet, onu alıp yıllarca uyumaktan gurur duyar, üstüne, almak istemeyenler i de ahmaklık la suçlar.

böyle acayip bisey dir işte.

Link to post
Sitelerde Paylaş

demokrasi devletin nesli cumhuriyet i uyutmak için 90 yıldır verdiği bir narkozdur.

öylesine ağırdır ki, narkozu alan nesli cumhuriyet, onu alıp yıllarca uyumaktan gurur duyar, üstüne, almak istemeyenler i de ahmaklık la suçlar.

böyle acayip bisey dir işte.

aslında çok haklısın

alışmamış g.tte don durmaz..

sizin gibilerin demokrasi neyine...

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 7 months later...

İslam kurnazlık dinidir, islam hile desise aldatmadır islam gerekirse şeriyat gerekirse ılımlı islam gerekirse demokrasi gerekirse teokrasi ipine sarılır.

Demokrasinin bir küfür düzeni olduğunu kabul ederek ‘biz bunu kabul etmiyoruz sadece iktidara gelmek için bir araç olarak kullanıyoruz ve iktidara geldikten sonra da islami hükümleri uygulayacağız' diyerek değişim vaad edenler var.

Bu metodun içinde üç tane sorun var.

Birincisi: Bir taraftan, demokratik sisteme bağlılığını ilan etmek, takipçiliğini kabul etmek diğer yandan da buna inanmadığını iddia etmek apaçık dolandırıcılıktır.

Şimdi, İslamın şavaş halinde düşmanı aldatmayı müsade ettiği doğrudur ancak, demokratik sisteme dahil olan belirli gruplar kafirlerle savaş değil de anlaşma halinde olduklarını inanıyorlar.

Eğer dedikleri gibi anlaşma halinde iseler o zaman onları aldatmaları doğru değil. İslam anlaşmalı toplumları aldatmayı yasaklıyor. Dediğm gibi bu birinci sorun.

Bir yalanı tekrar tekrar söylediğiniz zaman buna artık inanmaya başlıyorsunuz, diğer sorun da bu.

Şimdi artık bunların ileri gelenleri demokratik sisteme inandıklarını açık açık beyan ediyorlar, şahsen ben bu beyanlarını birkaç defa duymuşumdur.

Bundan daha da öteye giderek mermiye değil de oya inandıklarını, Oy'un iktidar sahibini belirlediğini, oylayan kafir bir partiyi iktidara getirse bile kendilerinin buna itiraz etmeyerek kabul edeceklerini açık açık söylüyorlar (nerden-nereye).

Biz müslümanlar olarak İslamı insanların merhametine bırakamayız, onlar İslamı kabul ederse biz uygulayacağız, kabul etmezlerse biz onların isteklerini kabul edeceğiz diye bir şey olamaz.

Bizim bu konudaki pozisyonuzum açık ve nettir. İnsanlar istemiş veya istememiş, biz kılıcımızın gücüyle yeryüzünde Allahın hükümlerini hakim kılacağız. Biz şeriat hükümlerini sempati yarışmasına koyamayız.

Şehid Enver el-Evlaki...

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...