rainman 0 Oluşturuldu: Eylül 17, 2012 Raporla Share Oluşturuldu: Eylül 17, 2012 Bu forumda tum ateistler ateizmle ilgili guncel konuları takip,bilimsel verileri paylasma ve arastirma yerine burada dinci kafalara tanri olmadigini kanitlamaya calisiyoruz....uzucu bir durum insanlar su tanrilari ne zaman kafasindan atip yollarina bakicaklar...bilmezler ki bu dunyada bir tanriya kurban edicegine kendini insanliga kurban et.... 20 yy TANRI oldu artik ona ihtiyac yok. Link to post Sitelerde Paylaş
Jack 0 Eylül 17, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 17, 2012 gönderildi Dediğiniz gibi olsaydı forumun adı bilimforum.örg gibi bişey olmalıydı ,ateist deyince aklınıza bilim kurdu mu geliyor yoksa dinsiz mi? Link to post Sitelerde Paylaş
Hz Salatalık 0 Eylül 17, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 17, 2012 gönderildi bunlar kaşıntısı olan dönek müslümanlar şu an ülkeyi amerka işgal etse hepsi canlarını kurtarmak için dinlerini bile değiştirir böyle tipler inan buna atatürk zamanındada bu böyleydi düşmanı davul zurnayla karşıladılar afyonda. 5 vakit kıçlarını havaya dikmekten başka işe yaramazlar hadi onu bırak daha ufacık cocuklar kuran ögretmeye çalısıyorlar hristiyanlarda aynı ..ok bunlarda aynı musevilerde aynı Link to post Sitelerde Paylaş
Hz Salatalık 0 Eylül 17, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 17, 2012 gönderildi bunlar kaşıntısı olan dönek müslümanlar şu an ülkeyi amerka işgal etse hepsi canlarını kurtarmak için dinlerini bile değiştirir böyle tipler inan buna atatürk zamanındada bu böyleydi düşmanı davul zurnayla karşıladılar afyonda. 5 vakit kıçlarını havaya dikmekten başka işe yaramazlar hadi onu bırak daha ufacık cocuklar kuran ögretmeye çalısıyorlar hristiyanlarda aynı ..ok bunlarda aynı musevilerde aynı Link to post Sitelerde Paylaş
rainman 0 Eylül 17, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Eylül 17, 2012 gönderildi dinsiz geliyor tabi ama bu insanlar anlamiyor korukorune dusunmeden tapiniyorlar o kadar celiskiler ve sacmaliklar olmasina ragmen ve bunu cikarina yaptigini bile algiliyamiyor bu insanlar... ateistler bu insanlara meram anlatmaktan vaz gecmesi lazim artik... kitabi yazan oyle bir duvar ormus ki onlara ozgur dusunceye bile seytanin fitnesi diyor ne kadar acinacak bi durum bu.... din bir hapishane gibidir korku ogretilir kolelik ogretilir iyerarsiyle yoruyen bir sistem.... bunu dusunemiyorlar bile... Link to post Sitelerde Paylaş
rainman 0 Eylül 17, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Eylül 17, 2012 gönderildi Link to post Sitelerde Paylaş
rainman 0 Eylül 17, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Eylül 17, 2012 gönderildi Link to post Sitelerde Paylaş
NOIR 0 Eylül 17, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 17, 2012 gönderildi Bu forumda tum ateistler ateizmle ilgili guncel konuları takip,bilimsel verileri paylasma ve arastirma yerine burada dinci kafalara tanri olmadigini kanitlamaya calisiyoruz....uzucu bir durum insanlar su tanrilari ne zaman kafasindan atip yollarina bakicaklar...bilmezler ki bu dunyada bir tanriya kurban edicegine kendini insanliga kurban et.... 20 yy TANRI oldu artik ona ihtiyac yok. çünkü; Link to post Sitelerde Paylaş
rainman 0 Eylül 17, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Eylül 17, 2012 gönderildi http://www.youtube.com/watch?v=Lh7S1pO6yNs&feature=related Link to post Sitelerde Paylaş
muadh 0 Eylül 18, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 18, 2012 gönderildi sizin derdiniz ne tanrının var olmadığını ispatlamak ne de bilim.İslamdan kurtulalım yeter diyorsunuz.Ateizmi (yani bana ne bana ne tanrı yok )ve bilimi(yani bilim her şeyi açıklıyor akıllım) araç olarak kullanıyorsunuz Link to post Sitelerde Paylaş
Allahsız (sav) 0 Eylül 18, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 18, 2012 gönderildi sizin derdiniz ne tanrının var olmadığını ispatlamak ne de bilim.İslamdan kurtulalım yeter diyorsunuz.Ateizmi (yani bana ne bana ne tanrı yok )ve bilimi(yani bilim her şeyi açıklıyor akıllım) araç olarak kullanıyorsunuz Ateist olmak için bilime ihtiyaç yok. Ortadoğu masallarını kabul etmemek için bilime ihtiyaç yok. Türk olduğumuz için İslam'dan kurtulmak istiyoruz. Hintli olsaydık, Hinduizmden kurtulmaya çalışırdık. Sen Hindistan'da doğsaydın, burada ineğin faydalarını yazacaktın, ben de onlar ortaçağ mitolojisi demeye devam edecektim. Link to post Sitelerde Paylaş
eyvahcubbeli 0 Eylül 18, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 18, 2012 gönderildi Ateist olmak için bilime ihtiyaç yok. Aynen katılıyorum. Müslüman olmak için bilmek şart. Link to post Sitelerde Paylaş
rainman 0 Eylül 18, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Eylül 18, 2012 gönderildi Aynen katılıyorum. Müslüman olmak için bilmek şart. NEYI?neyi?neyi bilmek sart peygamberin karilarinimi Link to post Sitelerde Paylaş
rainman 0 Eylül 18, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Eylül 18, 2012 gönderildi Bir ateist olarak size bunu soylemek isterim allah sizden memnun degil..... Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts