eyvahcubbeli 0 Oluşturuldu: Eylül 21, 2012 Raporla Share Oluşturuldu: Eylül 21, 2012 İYE ne demek? İdrar yolu enfeksiyonu demek. Yenidoğan döneminde İdrar yolu enfeksiyonu sıklığı yaklaşık 1,4/1000 olup hafif derecede erkeklerde sıktır. Ayrıcı sünnetsiz erkek çocuklarda İYE daha sık görülür. Semptomatik ve asemptomatik idrar yolu enfeksiyonu okul çağı kız çocuklarında %1,2-1,9 sıklıkta görülür ve 7-11 yaş grubunda %2,5 gibi pik yapar. http://webcache.googleusercontent.com/search?hl=tr&q=cache:pYOQr7iLI_cJ:http://www.cupediatri.4t.com/idrar_yollari_enf.htm%2B%C3%BCst+ve+alt+%C4%B0YE&gbv=2&gs_l=heirloom-hp.12...4036390.4038296.0.4039875.4.4.0.0.0.0.313.548.2-1j1.2.0...0.0...1c.2j1.622_egatgXY&ct=clnk Hadi hayırlı traşlar.... Link to post Sitelerde Paylaş
Spud 0 Eylül 21, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 21, 2012 gönderildi Sünnet nedir bilinmezken, İbrahim'den önce İYE yüzünden toplu ölümler oluyormuş. Sonra sistemdeki bu açığı fark eden yaratıcı, güncelleme paketine sunnet.exe dosyasını ilave ederek bu sorunu gidermiş. Detaylı bilgi ve yardım dosyası için el fatiha... Link to post Sitelerde Paylaş
eyvahcubbeli 0 Eylül 21, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Eylül 21, 2012 gönderildi Ey ateistler, siz bilime inanırsınız, bilim de sünnet ol diyor. Çocuğunuzun sağlığı için bilimi dinleyin,beni değil... Link to post Sitelerde Paylaş
Jack 0 Eylül 21, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 21, 2012 gönderildi Sünnet allah ile yahudilerin imzaladıkları antlaşmanın imzası ,allah yahudileri diğerlerinden ayırd etmek için onları sünnet ettiriyor ,sağlıkla falan alakası yok ,yani sünnetli herkes diğer dünyada yahudi muamelesi görecek . Yahudilerin imzasını sağlık gerekçesiyle savunmak komedi. Link to post Sitelerde Paylaş
ozgur_dusun 0 Eylül 21, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 21, 2012 gönderildi (düzenlendi) Sünnet nedir bilinmezken, İbrahim'den önce İYE yüzünden toplu ölümler oluyormuş. Sonra sistemdeki bu açığı fark eden yaratıcı, güncelleme paketine sunnet.exe dosyasını ilave ederek bu sorunu gidermiş. Detaylı bilgi ve yardım dosyası için el fatiha... Ayrıca sünneti, yaptıkları anlaşmanın işareti olarak kabul edip, her çocuğa yaptırılmasını istiyor. Sünnetli pipilerden anlaşma yaptığı kişileri ayıran bir rab?! Olması gereken, kişi sünnet olmak istiyorsa, kendi vücudunda değişiklik yapmak istiyorsa bunu reşit olduğunda karar verip yapsın. Din uğruna, ebeveynleri istedi diye kendi vücutları hakkında hak iddia edemeyen savunmasız bebeklere, çocuklara zorla yaptırılmasın. Ya bir din kalkıp "bir gözünüzü kör edeceksiniz" deseydi... İnananları bunu da yapardı şüphesiz... Eylül 21, 2012 tarihinde ozgur_dusun tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
katalan 0 Eylül 21, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 21, 2012 gönderildi İYE ne demek? İdrar yolu enfeksiyonu demek. Yenidoğan döneminde İdrar yolu enfeksiyonu sıklığı yaklaşık 1,4/1000 olup hafif derecede erkeklerde sıktır. Ayrıcı sünnetsiz erkek çocuklarda İYE daha sık görülür. Semptomatik ve asemptomatik idrar yolu enfeksiyonu okul çağı kız çocuklarında %1,2-1,9 sıklıkta görülür ve 7-11 yaş grubunda %2,5 gibi pik yapar. http://webcache.goog...egatgXY&ct=clnk Hadi hayırlı traşlar.... 1) Bu kadar zararlıysa sünnetsiz olmak, yazık değil mi aborjinlere onbinlerce yıl bu zarara katlandılar? 2) Allah'ın kusurlu yaratmış olmasın insanı? Şu 2 soru bile senin dinini bitirir aslında Link to post Sitelerde Paylaş
Spud 0 Eylül 21, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 21, 2012 gönderildi Var ya, dışardan bu foruma gelen müslümanlar direk hiç birşey okumadan dalıyorlar, gaza gelip, haydi onu anlayalım. Dinlerine saldırılıyor filan zannedip can siperane dört nala kayıt olup başlıyorlar saydırmaya, misal İLİMCİK... Ama bu cübbeli -belli etmesem de severim kendisini- kırkbin kere açılmış yazılmış çizilmiş şeyleri, hem de binbir kere okuduğu halde, neden hala döne döne sorar eder, başlık açar, aynı cevapları alacağını bildiği halde bunu neden yapar? Neden yaparsın eyvahcübbeli? Bu arada bugün davası görülüyor cübbeli ahmet hocanın, son durumu bilmiyorum ne oldu. Link to post Sitelerde Paylaş
Mike650 0 Eylül 21, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 21, 2012 gönderildi Sünnet Kurandada gecmiyor..... Avrupada kristiyanlar.....enfeksiyon veya cocuklarda idrar yolu tikandiginda, doktorda sünnet oluyorlar. Gerektiginde tabiki yapilabilinir, ama gerekmediginde gerekte yok.... Link to post Sitelerde Paylaş
eyvahcubbeli 0 Eylül 21, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Eylül 21, 2012 gönderildi Ama bu cübbeli -belli etmesem de severim kendisini- Kişi sevdiğiyle beraberdir. Link to post Sitelerde Paylaş
Uzay 0 Eylül 21, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 21, 2012 gönderildi Sünnetsiz erkeğin penisi, sünnet derisinin içindedir. Yani kapalı bir kutunun içindedir. Burdan başka bir kapalı kutuya girince (vajinaya) ortam değişikliği hissetmediği için erken boşalma riski %50 azalır. Ama sünnetli erkeğin penisi dışardadır. Vajinaya girerken, soğuk ve kuru ortamdan sıcak bir ortama gireceği için erken boşalma riskide artar. Dr. Haydar Dümen Link to post Sitelerde Paylaş
Spud 0 Eylül 21, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 21, 2012 gönderildi Kişi sevdiğiyle beraberdir. Kişi belli etmeden sevdiğinden uzak olabilir - Yunus Emre Link to post Sitelerde Paylaş
eyvahcubbeli 0 Eylül 21, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Eylül 21, 2012 gönderildi Kişi belli etmeden sevdiğinden uzak olabilir - Yunus Emre spudcum şöyle desen olmaz mı? Eğer bu müslümanlar haklıysa ben eyvahcübbeliyle birlikte olmak isterim. Link to post Sitelerde Paylaş
Mike650 0 Eylül 21, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 21, 2012 gönderildi Sünnetsiz erkeğin penisi, sünnet derisinin içindedir. Yani kapalı bir kutunun içindedir. Burdan başka bir kapalı kutuya girince (vajinaya) ortam değişikliği hissetmediği için erken boşalma riski %50 azalır. Ama sünnetli erkeğin penisi dışardadır. Vajinaya girerken, soğuk ve kuru ortamdan sıcak bir ortama gireceği için erken boşalma riskide artar. Dr. Haydar Dümen Bence tam tersi........sünnetsizlerin penisi daha hassas oluyormus.....yani daha cok hisleri var.....erken bosalma riski daha cok... ( Bu konuyu tartisan forumu okudum.....sünnetlileri ve sünnetsizleri...) Link to post Sitelerde Paylaş
Spud 0 Eylül 21, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 21, 2012 gönderildi spudcum şöyle desen olmaz mı? Eğer bu müslümanlar haklıysa ben eyvahcübbeliyle birlikte olmak isterim. Olmaz arkadaşım, sen beni gırtlaklarsın, bu mesafe iyi, fren mesafesini korumak lazım. Link to post Sitelerde Paylaş
eyvahcubbeli 0 Eylül 21, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Eylül 21, 2012 gönderildi Olmaz arkadaşım, sen beni gırtlaklarsın, bu mesafe iyi, fren mesafesini korumak lazım. Seni gırtlaklayarak bile olsa cennete girmen için uğraşırım. Kusura bakma. Link to post Sitelerde Paylaş
Spud 0 Eylül 21, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 21, 2012 gönderildi Seni gırtlaklayarak bile olsa cennete girmen için uğraşırım. Kusura bakma. Buyrun, yaşam hakkına tecavüz, ben hayatı seçiyorum, cennet sizin olsun panpa Link to post Sitelerde Paylaş
eyvahcubbeli 0 Eylül 21, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Eylül 21, 2012 gönderildi Buyrun, yaşam hakkına tecavüz, ben hayatı seçiyorum, cennet sizin olsun panpa Dünya hayatı biter. Cennet hayatı sonsuz kanka. Link to post Sitelerde Paylaş
Alpr 0 Eylül 21, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 21, 2012 gönderildi (düzenlendi) İYE ne demek? İdrar yolu enfeksiyonu demek. Yenidoğan döneminde İdrar yolu enfeksiyonu sıklığı yaklaşık 1,4/1000 olup hafif derecede erkeklerde sıktır. Ayrıcı sünnetsiz erkek çocuklarda İYE daha sık görülür. Semptomatik ve asemptomatik idrar yolu enfeksiyonu okul çağı kız çocuklarında %1,2-1,9 sıklıkta görülür ve 7-11 yaş grubunda %2,5 gibi pik yapar. http://webcache.goog...egatgXY&ct=clnk Hadi hayırlı traşlar.... Link virüslü. Eylül 21, 2012 tarihinde Alpr tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
muadh 0 Eylül 21, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 21, 2012 gönderildi bilim diyor diye sünnet olsalar da kafirler . bırak sünnetsiz kalsınlar da millet bunlara kız vermesin gidip ermeni rum ile evlensinler dışlayın bu ateistleri Link to post Sitelerde Paylaş
Allahsız (sav) 0 Eylül 21, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 21, 2012 gönderildi bilim diyor diye sünnet olsalar da kafirler . bırak sünnetsiz kalsınlar da millet bunlara kız vermesin gidip ermeni rum ile evlensinler dışlayın bu ateistleri Hoşgörü dini islama inanan bir mümin, kendi inancına göre allahın ermeni veya rum yarattığı insanları aşağılıyor. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts