Jump to content

Strange Sounds


Recommended Posts

Arkadaşlar nereye baksam bu şeye rastlıyorum . Birçok kişi gece garip sesler duyduklarını iddia ediyorlar. Dünyanın her yerinde bu seslerin duyulduğunu iddia edenler var. Strange sounds diye aratırsanız birçok bilgiye ulaşabilirsiniz. Bana yalan gibi geliyor ama çok video var bu konuda. Ayrıca videolardaki sesler de farklı farklı. Hemen hemen bütün sözlük yapılanmalarında duyduğunu söyleyenler var. Sadece bir tane kişi dese video falan olmasa asla inanmazdım bu sesin çıktığına ama gördüğünü söyleyen çok insan var ayrıca dünyanın her yerinden videolar var. Kafam karıştı bunlardan duyanınız var mı?

Link to post
Sitelerde Paylaş

İyi de bunları duyduğunu iddia eden o kadar çok kişinin olması normal mi sizce? Bu kadar büyük çaplı bir olay olmasa amenna. Ama o kadar büyük bir kesimin bunu duyması...

Korku ve aptallık sürü içinde inanılmaz derecede bulaşıcıdır. Birileri başlatmıştır, diğerleri takip etmiştir, şimdi herkes etrafından duyduğu bu sesleri aynı anlama yoruyor, oysa herkesin duyduğu ses farklı. Toplumsal histeri.

Aslında sosyal medya ahmakları bundan zevk alıyor. Birçeşit sosyalleşme oyunu gibi. Hani bir ara facebook ta herkes tuaf yerlerde yüzüstü yatma fotolarını paylaşıyordu ve buna benzer şeyler.Bu da tamamen farksız. Sozyalleşme heveslisi boktan yığınların boş kafalarının yeni bir oyunu.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...