Jump to content

Az kaldı savaşa

Recommended Posts

Siz Obama'ya bakmayın. Netanyahu'ya gürültü yapma demiş. Ama yakında gürültüyü beraber koparacaklar. Çok az kaldı. Yılbaşından önce olacak.

Bugün bir asker arkadaşımdan da duydum. Kendisi tümen komutanı. Yakında savaş çıkacak dedi. Ben bekliyordum zaten bir senedir dedim. Ama artık sona geldik.

Türkiye'de bu savaşa dahil olacak. Ve ne yazık ki Fethullah kadroları ile sarılmış ülkeye şeriat getirmek için büyük bir fırsat yakalamış olacak. Bu fırsatı da kullanacaklardır.

Savaşa ve şeriat devletine az kaldı. Bana öyle geliyor.

Sitelerde Paylaş

MEB'in dağıttığı okul kitaplarında gördüm, arka kapağında "Türkiye 2023'e hazırlanıyor" yazmışlar.

Oğlum sordu, anne 2023'te ne olacak diye. Eveledim geveledim.

Her çocuk soracaktır ve de bir beklentiye girecektir.

Ben bile merak ediyorum 2023'te böylesine ihtişamlı ne olabilir diye...

Salya sümük diye dalga geçtiğimiz adam gün geçtikçe devletleşiyor, yeşil sermaye diyip uzak durduğumuz malum cemaatler aldı başını gidiyor... bu defa düşer diyip halen daha düşüremediğimiz hükümet alternatifsizlikten hala iktidarda kalıyor...

yok yani, sağım solum önüm arkam sobe...

cenaze gömülmüş ağlayanı yok...

Sitelerde Paylaş

İranın şöylede bir önemi var islam aleminin en güçlü devleti olarak gözüküyor Amerikaya ve batıya kafa tuan olarak, o yüzden irana verilecek bir ders islam alemine tokat gibi olur, ha bir bakmışsın islam ülkeleri ayaklanmış sonuna kadar irana destek vermiş ancak hiç sanmıyorum bu müslümanlardan hayır yok verse verse gene beğenmedikleri rusya çin vb silah yardımı vb yapar...ancak sonuçta ne olursa olsun en zararlı iran çıkar bu savaştan şüphesiz Amerikalılar ülkesinde normal yaşarken savaş iranda geçecek sonuçta..bir helikopter düşürüp etrafında halay ve hatıra fotoğrafı çekebilirler

savaşı kim başlatır sizce ? ilk hamle kimden gelir.

Sitelerde Paylaş

İranın şöylede bir önemi var islam aleminin en güçlü devleti olarak gözüküyor Amerikaya ve batıya kafa tuan olarak, o yüzden irana verilecek bir ders islam alemine tokat gibi olur, ha bir bakmışsın islam ülkeleri ayaklanmış sonuna kadar irana destek vermiş ancak hiç sanmıyorum bu müslümanlardan hayır yok verse verse gene beğenmedikleri rusya çin vb silah yardımı vb yapar...ancak sonuçta ne olursa olsun en zararlı iran çıkar bu savaştan şüphesiz Amerikalılar ülkesinde normal yaşarken savaş iranda geçecek sonuçta..bir helikopter düşürüp etrafında halay ve hatıra fotoğrafı çekebilirler

savaşı kim başlatır sizce ? ilk hamle kimden gelir.

Savaş başlamayacak hatta çıkmayacak bile. Daha zamanı var. Bunları nerden duydunuz? yanıt: medyadan.

Önce kamuoyu buna hazırlanır,pişirilir,olgunlaştırılır. sesi çıkacak kesimler tespit edilir,budanır. kumandaya basmak en kolay iş. Sonra yaşasın yeni seküler dünya düzeni.

Sitelerde Paylaş

yahu mod olanlara birşey oluyor. boşuna demiyorlar makam mevki insanı değiştirir diye. nerdeeen nereyeee..

Pekii sorduğun sorunun anlamı var mı? Hiç bunu düşündün mü?

Okuyon, anlıyon, yaptığın yanlışı görünce yorumcuya sataşıyon :D

Sitelerde Paylaş

Pekii sorduğun sorunun anlamı var mı? Hiç bunu düşündün mü?

Okuyon, anlıyon, yaptığın yanlışı görünce yorumcuya sataşıyon :D

Soruyu yanlış yerlere çekersen doğal olarak tepki gösteririm.

Olası bir 3.dünya savaşında ne için savaşırsın? Din için savaşmayacağın belli, peki ne uğruna savaşırsın? Vatan için ölürmüsün mesela?

Sitelerde Paylaş

Soruyu yanlış yerlere çekersen doğal olarak tepki gösteririm.

Olası bir 3.dünya savaşında ne için savaşırsın? Din için savaşmayacağın belli, peki ne uğruna savaşırsın? Vatan için ölürmüsün mesela?

Ayıp böyle sorular, nefret suçu sayarım.

Okuyacan ve umarım susacan :D

Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...