Jump to content

Ateistform.org ye girişte DDos saldırı engeli..


Recommended Posts

O bir engel değil ki , o bir test. Sizin browser ınızı test ediyor, browser dan girmiyorsanız giremiyorsunuz. Ddos ataklarından da korunuyor haliyle. Herkesde oluyor o.

huylanmıştım işin açıkcası her girişte DDos atağı engeli çıkınca... sitenin beni engellediği kanısına vardım.. :)

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ddos saldirisi ayni anda binlerce bazen milyonlarca trojan bulastirilip köle edilmis bilgisayar ile bir siteye yüksek data paketleri gönderip siteyi cökertmeye yönelik saldiriya deniyor. Site girisindeki önlemde giris yapmak isteyen gercek kullanicimi yoksa bot mu onu ayirt ediyor, cünkü Ddos saldirilari browser (ie mesela) ile yapilmiyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 1 month later...

Bir sistemin sanboxtan çalışıp çalışmadığını öğrenmek kolay ancak bunu sunucuya aktarmak zordur.

Bu siteye sadece dinciler saldırmaz bunun farkındayım bu siteye saldıranların bir çoğu dinle alakalı olmayan hatta saldırı yaptığından haberdar olmayan kişilerdir.

DDos saldırısını genelde Sunucuyu rahatsız etmek için kullanıyoruz.

Ancak bizlerin bilip de yazılımcılıkta uygulamadığımız gizli bir hile var. Tabi kimse bu hileyi açıklamaz çünkü kaynak okadar güzel bir kapıdır ki ancak hackerliğin zirvelerine yaklaştığınızda gizliliğinizi korumaya çalıştığınızda görürsünüz bunu.

Kapalı bir anlatım oluyor ama yapacak bir şeyim yok.

Kısacası bir yolu var.

Ve bunu sadece sitenin kurucusu değil sunucusu da dahil olduğunda çözür.

:)

Diğer yandan Web sunucunuz içinde Basti bir kod bloğu açığınız varsa bu sizin açığınızdır.

örneğin Java uygulaması Ön giriş ( VPN-Sunucu) girişli aktarımlar Dns bilgileri falan görebilirsiniz. O tracert mıracert boşa değil. herşey Telnet ve HTTP değilki.

Siz benden daha iyi bilirsiniz ki Karanlık ağlar diye bir ağ blokları da mevcut internette kaç kişi bu ağlara takılıyor. (%0,001) düşünün rahatlıkla bulursunuz çözümü...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu forumun ayakta kalabilmek adina elinden gelen budur arkadaslar. Dusunce ve ifade ozgurlugunun karisinda bircok odak var bu memlekette. Bunlarin hepsiyle birden mucadele etmek icin oz kaynaklarimizdan fazlasida yok elimizde. O yuzden, gulu seven dikenine katlanacak. Daha iyi bir onerisi olan varsa, yonetim ile iletisime gecebilir. Sonucta burasi yonetimin denetiminde olabilir ancak sizlere hizmet eden, sizlerin sahiplenmesi gereken bir platform.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ben cevap alamadim:) Webden giriste orda gorulen carkifelek donup ste 5 saniye sonra aciliyor ama opera minide o cark donmuyor, yani forum opera miniden okunmak icin bile acilmiyor.. Neyse bos verin belkide kendime gulduruyorum, hic anlamam bu gibi konulardan..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar mobilden bazı arkadaşlar sorun yaşayabilir . Bu DDos engeli sizin tarayıcınızı javascript kullanarak bulduğu için javascript desteği olmayan telefonlarda problem çıkması normaldir . Ama her mobilde bu geçerli değil . Birçok akıllı telefonda sorun yaşanmıyor ... Ayrıca sorun tarayıcıda da olabilir , belki pek bilinmeyen veya cloudflare ' in kabul etmediği bir tarayıcıdır .

tarihinde BrainDamage tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...