-inmanah- 0 Eylül 28, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 28, 2012 gönderildi Sen aristo mantığına sahipsin ben ise saçaklı (kuantum) mantığına. Kuantum da bir gün çöp olacka elbette ama senin aristo mantığı çöp olalı yüzyıllar oluyor. Senin ahlakın sıfır, benim bunu bilmem için çok okumamada gerek yok, görünen köy kılavuz istemez çünkü........misal.....Carvantes.......adam gelmiş yoz antik bir dini savunuyor ve ağzıyla ben beynimi kullanmak istemiyorum diyor, bence iletini iyi oku, istesende kullanamazsın çünkü beynin çarpık ve pis düşünüyor, istesende istemesende, sende bir rahatsızlık var buna eminim, emin olduğum birşey daha var oda ne biliyormusun? Aslında bu rahatsızlığın senin bu dine kendini hem yakın hem uzak hissetmene sebeb oluyor, ama inadına bu dine sarılıyor bu dine meydan okuyorum diyorsun içten içe kendine......Allahla iyi güreşmeler sana Carvantes.......boşsun boş.... Link to post Sitelerde Paylaş
Cervantes 0 Eylül 28, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 28, 2012 gönderildi İslamı antik buluyorsan yeni çıkan dinlere bir göz at derim. http://tr.wikipedia.org/wiki/Yeni_dini_hareketler Bunlara da antik demezsin herhalde Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Eylül 28, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 28, 2012 gönderildi İslamı antik buluyorsan yeni çıkan dinlere bir göz at derim. http://tr.wikipedia....dini_hareketler Bunlara da antik demezsin herhalde Teşhisimi beğendin mi sen ondan haber ver bırak diğer dinleri minleri, hepsi benim için komedi..... Link to post Sitelerde Paylaş
Cervantes 0 Eylül 28, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 28, 2012 gönderildi Bana göre de yerçekimi çok saçma. Ama var işte... Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Eylül 28, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 28, 2012 gönderildi Bana göre de yerçekimi çok saçma. Ama var işte... allah yok ama güzel uyutuyor, koyunluk iyi bee diyorsun yani.....teşhisim tam yerinde olmuş Link to post Sitelerde Paylaş
seko 0 Eylül 29, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 29, 2012 gönderildi Bana göre de yerçekimi çok saçma. Ama var işte... bilimsel bir kanunun çok saçma geldiği bu kafa için, adem dediği ilk insanın okuma yazma bilmesi ve ademe 10 sayfalık suhuf gönderilmesi ilahi bir gerçek mesela. Sonra gelde bu kafayla uzlaş, ortak bi nokta bulmaya çalışşşş... Link to post Sitelerde Paylaş
yuceonus 0 Eylül 29, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 29, 2012 gönderildi Doodslag ,önce şunu söyleyeyim. Mantık yapın çok hoş. Bence de müslümanlar artık bir karar vermeli. Yalnız girmiş olduğun konu bir paragrafla açıklağa kavuşacak gibi değil. Bir kitap yazılsa yeridir. Konu aslında Kuranın ne olduğu sorunudur. Konu aslında değişim yani Nesh konusudur. Konu hukuğu ve siyaseti tebliğ edilen bir sistemin parçası olarak görmedir. Konu Allahın yaklaşık 23 yıllık tarihe müdahale etme biçimini kavrayamamaktır. Konu Değişim devam ettiği halde,şeriat adı altında değişimi dondurup-nasıl oluyorsa- evrensel olunduğunu savunmaktır. Devam ederiz. Link to post Sitelerde Paylaş
Cervantes 0 Eylül 29, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 29, 2012 gönderildi Bütün herşeyi mantığa dayandıranlara soruyorum; Hayatınızda yaptığınız bütün eylemlerin mantıklı olduğuna emin misiniz? Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Eylül 29, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 29, 2012 gönderildi Bütün herşeyi mantığa dayandıranlara soruyorum; Hayatınızda yaptığınız bütün eylemlerin mantıklı olduğuna emin misiniz? Sen bile bile nasıl bu mantıksız dinde birşeyler buluyorsun ondan haber ver önce, ucuz bu numaraların......Ağzınla dedin nerdeyse, allah yok ama koyunluk güzeldir demeye getirdin, Sen yok ama inanıyorum diyerek sapık allahta nasıl kendine ait referans gördün bi açıklayıver, lafı kıvırtıp başka mecralara çekerek tipik müslümanların yaptığı kaçış taktiklerine baş vurma şimdi..Bak aşşağıdaki iletin, görüyormusun? Yer çekimi var ama saçma diyorsun, var olan nasıl saçma oluyor?Mantığına hayran kaldım doğrusu....allah yok ama inanıyorum diyor, gelde düştüğü duruma gülme Bana göre de yerçekimi çok saçma. Ama var işte... Link to post Sitelerde Paylaş
Cervantes 0 Eylül 29, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 29, 2012 gönderildi Sen mantık kavramından ne anlıyorsun onu söyle önce. Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Eylül 29, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 29, 2012 gönderildi Sen mantık kavramından ne anlıyorsun onu söyle önce. Beni boş ver şimdi, ben çoğu yerde mantığımı belli ettim, sen allahın olmadığını bildiğin halde nasıl varolabileceğine kendini ikna ediyorsun bundan haber ver.... ya psikolojin bozuk yada sen bozuksun....... Link to post Sitelerde Paylaş
Cervantes 0 Eylül 29, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 29, 2012 gönderildi Yahu ben nerede dedim öyle birşeyi? Benim demediğim şeyleri söylemişim gibi yazıp duruyorsun. Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Eylül 29, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 29, 2012 gönderildi Yahu ben nerede dedim öyle birşeyi? Benim demediğim şeyleri söylemişim gibi yazıp duruyorsun. Okuyan görür... :)Not: alıntı yapki ileti geldiğinden haberim olsun, bunu çok kere söyledim sana Carvantes, haberim olmaz eğer dikkat etmezsem...... Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts