Jump to content

araplar gibi yaşamaktan utanmıyor musunuz?


Recommended Posts

sen arab gibi dersin, biz müslüman gibi deriz.

sen arab harfleri dersin, biz islam harfleri deriz.

sen arab adı dersin, biz müslüman adı deriz.

sen arabın sarığı diye düşman olursun, biz peygamber sünneti diye savunuruz.

sen arabın kabesi dersin, biz müslümanın kıblesi deriz.

Çünkü sen b..yinsizsin yeterli mi ?

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 154
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

sen arab gibi dersin, biz müslüman gibi deriz.

sen arab harfleri dersin, biz islam harfleri deriz.

sen arab adı dersin, biz müslüman adı deriz.

sen arabın sarığı diye düşman olursun, biz peygamber sünneti diye savunuruz.

sen arabın kabesi dersin, biz müslümanın kıblesi deriz.

Bu çocukta iş var.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Tabi ki untanıyorlar açıkca bunu gözlemleryebilirsiniz dışarda.Yerin dibine geçiyorlar. İnternette boş laflarla asvundukları gibi değil gerçek hayatta. Sokağa çıkıp ilk üç adımda rahatça gözlemyeblirsiniz bunu.

Herkes müslüman ama kimse müslüman gibi takılmıyor ortalıkta.

Herkeste batılı imajı var, (sadece görüntü olarak). Neden bu kadar müslüman olan ülkede tek tük kara çarfaşlı kadın varken eizici çoğunluk açık ve sesksi görünemye çalışan kadınlardır? Erkeklerde de öyledir, neden peygamberleri gibi giyinip sakal bırakmazlar? Penis kestirmek olmazsa olmaz bir sünnet ama peygamber gibi giyinmek olmasa da olan sünnet mi?

İslam müslümanlara bile utançtır artık.Kimse gururla taşıyamaz islama ait objeleri üzerinde, ama göt korkusundan ve cahillikten de vazgeçezler.

Globalleşme batılı yaşam tarzını üstün kılmıştır, müslümanlar da severek boyun eğmişlerdir.Türk müslümanlar kendilerinden utanan ve nefret eden arada sıkışmış kalmış ne batılı ne doğulu olamayan acınası yarım-insalardır.

tarihinde NiHiL tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu çocukta iş var.

Evet iş var, ama boş iş.....tam senlik bir arkadaş, birbirinizi pohpohlayın artık, şu çağda yobaz fikirleri birbiriyle uyuşan insan gördüm mü sizin her türlü oluşumunuzu kökünden kazımak gerekiyor diye düşünmemi teyit ettiriyorsunuz, insanlar müslüman olmayacaksa kellesi alınıp, karısı kızı cariye yapılarak her türlü insan hak ve hürriyetine aykırılığı kendine hak gören sizlerin varlığı bile insan haklarına hakarettir..
Link to post
Sitelerde Paylaş

Rasulullah, Rum cübbesi ve papaz ayakkabısı giymiştir. İslam'a uygun olduktan ve kafirlere benzemeye çalışmadıktan sonra, Batılı olan her şey kullanılabilir.

Bunun adı asalaklıktır, oh kebab onlar üretsin sen kullan birde kafir oldukları için cehennemlikler de, islamın pislik ve başkalarının malı canıyla yaşamaya çalışıp üretmeyen mikrop asalak bir din olduğunu her iletinde teyit ediyorsun, sizin kökünüzü kazımak insanlığa verilecek en iyi şeydir...İnsan değil, insan görünümlü zararlı asalaklarsınız çünkü.....
Link to post
Sitelerde Paylaş

Sizin islam a hakaret etmeniz inanan kimseleri incitir sadece .Neden bu kadar saldırgansınız ?

Kendinizi güzelce izah etmekte güçlük mü çekiyorsunuz yoksa ?

Herhangi bir şeyi görmemek olmadığı anlamına gelmez .

Aramak yerine inkar etmek için deliller aramak saçma.

İnanan veya inanmayan her iki kesim için yazıyorum bunu.

Karşınızdaki basketbol potası değil 'insan'.

tarihinde Myra tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Allah yok, peygamberler de yok. Birileri allahı ve peygamberleri masallardan üretiyor. Bu peygamberleri gökten indiremediklerinden, vajinal yoldan üretiyorlar. Sonradan bu peygambere mucizeler vermek gerekiyor. Muhammede mucize verememişler onun yerine sade bir insan olarak göstermişler. Çok savaşmanın, ganimet toplamanın, çok kadın ve köle sahibi olmanın, şiirin, belagatın üstünlük olduğu antik çağda yaşatıldığı için ona uygun bir yaşam oluşturulmuş. Peygamberler ve din koca bir balonun içindeki hava. Balon da allah. Patlamaya az kaldı.

Noldu şimdi benim yazdığım yazıya cevap mı vermiş oldun!Bahsettiğim ateistler var mı yok mu onu söyle

Link to post
Sitelerde Paylaş

muahaha ne basit yaklaşımlar lan bunlar

bu başlığı okuyan 75 milyon Türk kendine geldi ve arap gibi yaşamayı bırakmış

ağaçlara çaput bağlamaya ve ölülerini gömerken yug törenleri yapmaya başlamışş

Öyle mi diyorsun?

Türkler Arap gibi mi yaşıyormuş ki zaten?

Türkler ağaçlara çaput bağlar zaten. Türbeleri ziyaret ederler, ölülerini yug törenleriyle değilse de yarı İslam yarı Türk gelenekleriyle gömerler.

Başlık sahibi zaten yanılıyor, sen de yanılgı üzerinden iyice sapıtmışın..

Edit: Alıntı yaptığım troll kullanıcının üyeliği sonlandırılmış, görmemiştim. Yine de iletimi silmeyeceğim, yanıt vermesi gerekmiyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 weeks later...

işte böyleee,

müslümanlaradır sorum.islam, arap kültürüne dayanan bir din.dualarınızdan ibadetinize herşey arapça..misvağınızdan hurmanıza, kara çarşafınızdan takkenize kadar...her hareketinizle, tavrınızla, davranışınızla bir arabı andırıyorsunuz.malum araplar ilkelliğiyle, kabalığıyla ve gerikalmışlığıyla meşhur bir kavim.yani şimdi size soruyorum.araplara benzemekten, onlara özenmekten, onlar gibi yaşamaktan utanmıyor musunuz?azıcık karizmatik olun, türk gibi, delikanlı gibi yaşayın be..ne işiniz var elin baldırı çıplak arabıyla.saygılar..

1. İslam evrensel bir din.

2. Biz dinimiz gereği arap harfleri öğrenip yaşıyoruz. Karizma veya başka bişey heveslisi değiliz. Ya siz ne için bütün okullarınızda ingilizce öğretiyorsunuz? Mühim üniversite ve lislerinin eğitim dili ingilizce olan bir ülkenin vatandaşı çıkıp senin gibi arapçaya ve dinimize dil uzatıyor ya. Çok komiksiniz. Sanki siz Türk gibi yaşıyorsunuz? :)

Link to post
Sitelerde Paylaş

1. İslam evrensel bir din.

2. Biz dinimiz gereği arap harfleri öğrenip yaşıyoruz.

Bak nasılda çelişiyorsun, 1. maddeye gülerim işte :D Ingilizce her şey için lazım elimizde olan bir şey değil onu reddetmek.Normalde kimse ingilizce aşkıyla yanmıyor.Günümüzde teknoloji, tıp, uluslararası konuşmalar vs. hep ingilizceyle yürüyor fatihayla değil.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...