Jump to content

İslam düşmanlığı artıyor


Recommended Posts

  • İleti 45
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

artması planlandı çünkü.

huntington medeniyetler çatışması tezini okuyun.

burada neye alet olduğunuzu anlayın.

:D direk ahzab suresini okumak neye alet olduğumuzu gösteriyo gerci de

tarihinde integral tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

böyle güççük kafalarla yol alamazsınız

açın okuyun olum dediğim kitabı önce

ondan sonra kafanız basarsa ne ala

basmazsa da yallah tazyyik birader

Bizi cahil sanan bir müslüman daha. Kuranı da hiç okumadık sanıyorsundur sen. Evet piyasadaki bütün kitapları okumamış olabiliriz ama yaz bakalım neler diyor ikna et bizi ,kanıt göster

Link to post
Sitelerde Paylaş

Artsın Birazda hak oluyor..

Biri filim çevriiyor arap ülkelerinde kan gövdeyi götürüyor.

biraz artsında ne salaklıklar yapmaya başlamışlar anlasınlar..

ben müslüman olmama rağmen utanıyorum onların bu yaptıklarından.

tamam muhammedin resmi yapılamaz filmi direkt çekilemez bunu siyasi platformdan hukuk platformundan engellesen de zavallıları ezmesen olmazmı....

niye

Çünkü dangalaklık sanılıyorki müslümanlık...

Link to post
Sitelerde Paylaş

İslam düşmanlığı değil islamın baskısı artıyor. islam baskıcı yönünü ortaya daha net koydukça da tepkiler artıyor. Sen bir dini eleştirmeyi nefret suçu saymaya kalkarsan adamda aşağıdaki cümleyi kurar;

Nişanyan, blog sitesinden paylaştığı yazıyla tepkilerin merkezine oturdu. Nişanyan'ın "Buna karşılık, bundan yüzlerce yıl önce Allah'la kontak kurduğunu iddia edip bundan siyasi, mali ve cinsel menfaat temin etmiş bir Arap lideriyle dalga geçmek nefret suçu değildir. "İfade özgürlüğü" denilen şeyin, adeta anaokulu seviyesindeki bir test örneğidir" sözleri büyük tepkilere neden oldu.

http://www.haber7.com/guncel/haber/935297-nisanyandan-hazreti-peygambere-agir-hakaret

Sen de sonra dinimize hakaret ediliyor diye tepinmeye başlarsın. Etki tepkiyi doğuruyor. Kısacası artan islam düşmanlığı değil islamın boğucu kurallarının egemen kılınmasına duyulan tepkidir. Böyle giderse özellikle de bilgiye kolay ulaşma çağında bu tepki çığ gibi büyüyecektir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

İslam düşmanlığı, radikal islamın tükenmek bilmeyen öfkesinden ve modern dünyaya olan uyum sağlamama isteğinden dolayı artıyor olabilir fakat bunu değiştirmek eğitimli barşçıl müslümanların elinde ve ben başarabileceklerine inanıyorum.

Barışın egemen olduğu bir dünyayı arzulayan her bilinçli müslüman; dini insanları sömürmek veya toplumları birbirine kırdırmak için kullanan radikalleri en büyük düşmanları olarak dışlamalıdırlar. Kötü yürekli insanların güç sahibi olmasını engelleyen bir toplum, dünya tarafından daha çok sevilecek ve saygı görecektir.

tarihinde Aberforth tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu arada muhammed fanatizmi de azalıyor gibi. Muhammedin hadislerde ve kuranda geçen hayatını çoğu kimse bilmiyormuş. Kim böyle bir peygamber ister ki. Hiç bir mucizesi yok. Mucizesi olarak kuran diyenler var. Kuranı allah göndermemiş mi neden muhammedin mucizesi olsun ki? Ayrıca arabın allahı da peşinden gidilecek bir allah değil. Sanki dersin çöl bedevisi. Sürekli beddua, tehdit.

Evet insanlar gerçekleri öğrenince eminim Muhammed'den soğuyorlarıd

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu arada muhammed fanatizmi de azalıyor gibi. Muhammedin hadislerde ve kuranda geçen hayatını çoğu kimse bilmiyormuş. Kim böyle bir peygamber ister ki. Hiç bir mucizesi yok. Mucizesi olarak kuran diyenler var. Kuranı allah göndermemiş mi neden muhammedin mucizesi olsun ki? Ayrıca arabın allahı da peşinden gidilecek bir allah değil. Sanki dersin çöl bedevisi. Sürekli beddua, tehdit.

Mantıksız. (burada fazlasıyla hafif bir tabir kullanmaya çalıştım)

İslam peygamberi ile ilgili bir çok mucize ve efsane mevcuttur. Bu mucizelerin en bilineni, ay'ın ikiye ayrılmasıdır mesela. Onu arayan kötü niyetli insanlardan sakınmak için bulunduğu mağaranının girişinin örümcek ağlarıyla kaplanarak doğal bir korunma oluşturulması geldi bir de aklıma. Bunun dışında sadece google'ı kullanarak çok sayıda şey bulunabileceğine eminim.

Bu mucize ve efsaneler, ateist argümanlarda kullanılmalıdır.

Günümüzde bir dağa çıkıp, görünmeyen fakat sınırsız güçlere haiz bir varlıktan mesajlar alarak dünyayı yönlendirmek isteyen; özel güçleriyle sebep olduğu efsanevi olayların varlığından söz eden bir insana neden inanılmaması gerekiyorsa, bu gerekliliğin nedenleri geçmiş yüzyıllarda arap yarımadasında yaşamış bir insan için de geçerli olmalıdır sonuçta öyle değil mi?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu videodaki vatandasin islam hakkinda ne dediklerinden cok ( inancli bir insanim) Turkiye hakkinda soyledikleri beni daha cok kizdirdi. Ermeni katliamindan bahsediyor ve Turkiye'ye bu sucu kabul edecek kadar tassaklari yok diyor ve burda bir Allah'in kuluda bu denilenleri elestirmiyor, size bu yuzden daha cok kizginim. Ayiptir beyler, kendi insaniniza bu kadarmi dusmansiniz

Ama bu konu bana sunuda gosteriyor, Ermeni olaylarinda bu vatandas ne kadar biliyorsa Islam hakkinda da o kadar biliyor, dolayisiyla soylediklerinin zerre kadar onemi yok.

tarihinde neylersin tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Ayrica Islam'a inanmayanlarin veyahut diger din mensuplarinin ve ozellikle bu adamin kavrayamadigi birsey var. Bu verilen tepkiler direk batiya veyahut herhangi bir gayrimuslume degil. Direk Hz. Muhammed'de ilgilidir. Yani bir baska degisle Hz. Muhammed'le dalga gecen batili veyahut baska din mensubu biri degilde Musluman olsaydi ayni sekilde tepkiler verilir hatta benim icin yanlis ama gercekci konusmak gerekirse oldurulurdu.

Bunun nedenleri ise bizim icin Hz Muhammed ve Allah cok kutsal birseydir. Herkesin ve Herseyin ustunde birseydir. Inanmayanlarin anlayacagi sekilde ifade etmek gerekirse inanamayan birinin hayatta en deger verdigi sey Annesi ise, baska birinin gidip Bu kisinin Annesine akla gelinmeyecek kufurler ile sovmesi sonra yaptiklarinin ifade ozgurlugu altinda saklanmasiyla esittir.

bu ifade ozgurlugu degil bizzat insanin kendi iradesine, sahsiyetine, inandigi, benimsedigi kisacasi onu o yapan herseye sovmek hakaret etmektir. Boyle bir ifade ozgurlugu anlayisi sizin icin makulse sizde bir problem vardir.

Ote yandan ben Hz Muhammed Kuran ve Allah'la cok ciddi derecede dalga gecenler disinda sirf islami sevmiyor veyahut nefret ediyor diye boyle tepki verildigini hic bir yerde gormedim ve duymadim. Islami elestirmek ayri , Islam'daki en kutsal degerlere sovmek ayri seylerdir.

Ben Hz Muhammed'e inanmiyorum, bana ters geliyor demek ayri, pek inandirici gelmiyor demek ayri

Innocence of muslims filmindeki gibi ( Allah'im gunah yazmasin) Hz Muhammed sapiktir, o cocugudur, sizofrendir sudur budur demek ayri seylerdir

Hic bir Musluman Hz Isa, veya Hz Musa ile birakin ayni sekilde dalga gecmeyi, hic bir sekidle dalga gecmez

biraz objektif olalim.

tarihinde neylersin tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...