Jump to content

Ateist insan en az teist kadar huzurludur

Recommended Posts

Kim erkekle kadın aynı karakter ve yapıda diyor ki. Söylenen kanun önünde ikisininde eşit haklara sahip olması. Bunu anlamak bu kadar zor mu? Mesela erkeklere seçme ve seçilme hakkı verilirken kadına verilmemesi adaletsizliktir.

Evet adaletsizliktir. İslamda hangi konuda kadına adaletsizlik var?

Sitelerde Paylaş
  • İleti 309
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Cübbeli sinirsin inan, tutki ata erkillik süregelmemiş ve kadın daha güçlüymüş erkeklerden,sen bir kadının 3.üncü 4.ncü kocası olsan ne hissedersin?

Tut ki ben kadın olarak yaratılsaydım, çarşafımı da giyerdim, kocamın sözünden dışarı çıkmazdım. 4. karısı da olsam gıkımı çıkarmazdım.

Bu arada dün yoktun buralarda, bir sıkıntı yok di mi?

Sitelerde Paylaş

Tut ki ben kadın olarak yaratılsaydım, çarşafımı da giyerdim, kocamın sözünden dışarı çıkmazdım. 4. karısı da olsam gıkımı çıkarmazdım.

Bu arada dün yoktun buralarda, bir sıkıntı yok di mi?

Dediğimi kıvırtma,sen kadın değil erkeksin, tutki bir kadının 3. 4. kocası olsan ne hissederdin ? tarihinde -inmanah- tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

Ne hissederdin açık açık yazki ona göre cevap yazayım.

Bak şöyle diyim, ben Allahın kölesiyim. Sahibim ne emrederse ben onu yaparım, sorgulamam, neden, niçin, bu haksızlık demem. Vardır bir hikmeti der ve ibadetlerime bakarım. Ben bir koyunum. Rabbim beni nasıl güderse gütsün.

Ben sadece meeeee, meeeeee derim.

Sitelerde Paylaş

Bak şöyle diyim, ben Allahın kölesiyim. Sahibim ne emrederse ben onu yaparım, sorgulamam, neden, niçin, bu haksızlık demem. Vardır bir hikmeti der ve ibadetlerime bakarım. Ben bir koyunum. Rabbim beni nasıl güderse gütsün.

Bunu beceremeyen kendini müslüman zannetse de değildir.

Sitelerde Paylaş

Yani ne hissedeceğini bile içine yedirip şurda yazamıyorsun işte, allahının nasıl bir adalet anlayışı olduğunu kişisel olarak kelimelere bile dökemiyorsun, karımın 3. 4. kocası olsaydım ne hissederdim diye yazamıyorsun çünkü ahlaksızlığın daniskası çıkıyor allahının adaleti, teşekkür ederim ibretlik bir dinin ibretlik bir allahının, ibretlik bir delilisin bu iletinle, resmen allahının kadınlara karşı olan ahlaksızlığını reddemediğini belli ettin, yinede vaz geçemiyor lafı kıvırtarak kaçtığını sanıyorsun, ama insanın kaçamayacağı tek şey kendisidir.. tarihinde -inmanah- tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

Yani ne hissedeceğini bile içine yedirip şurda yazamıyorsun işte, allahının nasıl bir adalet anlayışı olduğunu kişisel olarak kelimelere bile dökemiyorsun, karımın 3. 4. kocası olsaydım ne hissederdim diye yazamıyorsun

Yazıyorum ama sen anlamıyorsun. Benim için aslolan Allah'ın rızasını kazanmaktır. Eğer Allah bana senin dediğin gibi bir kadının 4. kocası olmamı emretmişse hatta 400. kocası olmamı emretmişse ben hiç sorgulamadan bu emri yerine getiririm. Allah'ın rızasını kazanacağım için de mutlu olurum.

Zaten günümüz batı toplumlarında bir erkek bir kadının kaçıncı kocası olmaktadır?

Bugün bir erkek evlenirken, eşi acaba kaç kişinin altına üstelik evlilik dışı yatmıştır bunu bile sorgulamıyor.

Sitelerde Paylaş

Yazıyorum ama sen anlamıyorsun. Benim için aslolan Allah'ın rızasını kazanmaktır. Eğer Allah bana senin dediğin gibi bir kadının 4. kocası olmamı emretmişse hatta 400. kocası olmamı emretmişse ben hiç sorgulamadan bu emri yerine getiririm. Allah'ın rızasını kazanacağım için de mutlu olurum.

Zaten günümüz batı toplumlarında bir erkek bir kadının kaçıncı kocası olmaktadır?

Bugün bir erkek evlenirken, eşi acaba kaç kişinin altına üstelik evlilik dışı yatmıştır bunu bile sorgulamıyor.

Hadi ya, sen git şeriat ülkelerinde yaşanan kadın kız tecavüzlerini temize çıkar, allahınız ilk başta kadını mal yerine koymuş ve erkeklere üçer beşer vermiş, bunu ahlak anlayışı olarak belleyen toplumlardanda bu tecavüz vakkalarının olması normaldir, iki kişinin kendi isteğiyle sevdiği insanla olması ayıp oluyor, allahının adalet anlayışının getirdiği bu çarpık düzen temiz oluyor öylemi? tarihinde -inmanah- tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

O zaman İslam kaval dini mi oluyor?

Siz koyun olduktan sonra kaval çalan birileri bulunur elbet. Kavalı çalan kimse onun peşinden gidersiniz uslu uslu.

sayın cübbeli bir sorum var;

İslamı aklıyla kavramaya çalışanlara ve kendi mantıksal düzlemine oturtmaya çalışanlara bir öneriniz var mı? Koyunluğu herkese tavsiye eder misiniz?

Sitelerde Paylaş

Günümüzde sen de çok iyi bilmektesin ki 2 kişi sevgiyle birlikte olmuyor. Barda o gece tanıştığı erkekle içiyor ve birlikte oluyor, sabah ayrılıyor.

Yazımın hepsini alıntıla cübbeli, onu yapanlar kişisel tercihiyle yapıyor, bu onları bağlar, başkalarını değil, ama senin allahın değişmez kanunlarla bu iğrenç düzeni sabitlemiş, kainatın yaratıcısının elinden daha ahlaklı ve adaletli bir düzen çıkamazmıydı?
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7

• Yeni Oluştur...