eyvahcubbeli 0 Ekim 12, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 12, 2012 gönderildi Kim erkekle kadın aynı karakter ve yapıda diyor ki. Söylenen kanun önünde ikisininde eşit haklara sahip olması. Bunu anlamak bu kadar zor mu? Mesela erkeklere seçme ve seçilme hakkı verilirken kadına verilmemesi adaletsizliktir. Evet adaletsizliktir. İslamda hangi konuda kadına adaletsizlik var? Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Ekim 12, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 12, 2012 gönderildi Evet adaletsizliktir. İslamda hangi konuda kadına adaletsizlik var? Cübbeli sinirsin inan, tutki ata erkillik süregelmemiş ve kadın daha güçlüymüş erkeklerden,sen bir kadının 3.üncü 4.ncü kocası olsan ne hissedersin? Link to post Sitelerde Paylaş
sağduyu 0 Ekim 12, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 12, 2012 gönderildi Evet adaletsizliktir. İslamda hangi konuda kadına adaletsizlik var? Hangi konuda yok ki? Sen bana işte bu konuda adalet var diyebilir misin? Link to post Sitelerde Paylaş
eyvahcubbeli 0 Ekim 12, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 12, 2012 gönderildi Cübbeli sinirsin inan, tutki ata erkillik süregelmemiş ve kadın daha güçlüymüş erkeklerden,sen bir kadının 3.üncü 4.ncü kocası olsan ne hissedersin? Tut ki ben kadın olarak yaratılsaydım, çarşafımı da giyerdim, kocamın sözünden dışarı çıkmazdım. 4. karısı da olsam gıkımı çıkarmazdım. Bu arada dün yoktun buralarda, bir sıkıntı yok di mi? Link to post Sitelerde Paylaş
eyvahcubbeli 0 Ekim 12, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 12, 2012 gönderildi Hangi konuda yok ki? Sen bana işte bu konuda adalet var diyebilir misin? Miras ve şahitlik konusunda adalet var. Link to post Sitelerde Paylaş
sağduyu 0 Ekim 12, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 12, 2012 gönderildi Miras ve şahitlik konusunda adalet var. Tam da adalet olan konuları bulmuşsun. Açıklamasını sana bırakıyorum. Bakalım nasıl bir adalet anlayışın var? Link to post Sitelerde Paylaş
eyvahcubbeli 0 Ekim 12, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 12, 2012 gönderildi Tam da adalet olan konuları bulmuşsun. Açıklamasını sana bırakıyorum. Bakalım nasıl bir adalet anlayışın var? Benim adalet anlayışım Kuran eksenlidir. Senin itirazın neyse onu buyur getir. Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Ekim 12, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 12, 2012 gönderildi (düzenlendi) Tut ki ben kadın olarak yaratılsaydım, çarşafımı da giyerdim, kocamın sözünden dışarı çıkmazdım. 4. karısı da olsam gıkımı çıkarmazdım. Bu arada dün yoktun buralarda, bir sıkıntı yok di mi? Dediğimi kıvırtma,sen kadın değil erkeksin, tutki bir kadının 3. 4. kocası olsan ne hissederdin ? Ekim 12, 2012 tarihinde -inmanah- tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
eyvahcubbeli 0 Ekim 12, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 12, 2012 gönderildi Dediğimi kıvırtma,sen kadın değil erkeksin, tutki bir kadının 3. 4. kocası olsan ne hissederdin ? Benim ne hissedeceğim belli. Allah ne emretmişse haktır derim ve ibadetlerimi yaparım. Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Ekim 12, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 12, 2012 gönderildi Benim ne hissedeceğim belli. Allah ne emretmişse haktır derim ve ibadetlerimi yaparım. Ne hissederdin açık açık yazki ona göre cevap yazayım. Link to post Sitelerde Paylaş
eyvahcubbeli 0 Ekim 12, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 12, 2012 gönderildi Ne hissederdin açık açık yazki ona göre cevap yazayım. Bak şöyle diyim, ben Allahın kölesiyim. Sahibim ne emrederse ben onu yaparım, sorgulamam, neden, niçin, bu haksızlık demem. Vardır bir hikmeti der ve ibadetlerime bakarım. Ben bir koyunum. Rabbim beni nasıl güderse gütsün. Ben sadece meeeee, meeeeee derim. Link to post Sitelerde Paylaş
eyvahcubbeli 0 Ekim 12, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 12, 2012 gönderildi Bak şöyle diyim, ben Allahın kölesiyim. Sahibim ne emrederse ben onu yaparım, sorgulamam, neden, niçin, bu haksızlık demem. Vardır bir hikmeti der ve ibadetlerime bakarım. Ben bir koyunum. Rabbim beni nasıl güderse gütsün. Ben sadece meeeee, meeeeee derim. Bunu beceremeyen kendini müslüman zannetse de değildir. Link to post Sitelerde Paylaş
eyvahcubbeli 0 Ekim 12, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 12, 2012 gönderildi Ben varlığımı Allah'tan aldım. Bugün varım yarın yohum. Ben muhtaç bir varlığım. Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Ekim 12, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 12, 2012 gönderildi (düzenlendi) Bak şöyle diyim, ben Allahın kölesiyim. Sahibim ne emrederse ben onu yaparım, sorgulamam, neden, niçin, bu haksızlık demem. Vardır bir hikmeti der ve ibadetlerime bakarım. Ben bir koyunum. Rabbim beni nasıl güderse gütsün. Ben sadece meeeee, meeeeee derim. Yani ne hissedeceğini bile içine yedirip şurda yazamıyorsun işte, allahının nasıl bir adalet anlayışı olduğunu kişisel olarak kelimelere bile dökemiyorsun, karımın 3. 4. kocası olsaydım ne hissederdim diye yazamıyorsun çünkü ahlaksızlığın daniskası çıkıyor allahının adaleti, teşekkür ederim ibretlik bir dinin ibretlik bir allahının, ibretlik bir delilisin bu iletinle, resmen allahının kadınlara karşı olan ahlaksızlığını reddemediğini belli ettin, yinede vaz geçemiyor lafı kıvırtarak kaçtığını sanıyorsun, ama insanın kaçamayacağı tek şey kendisidir.. Ekim 12, 2012 tarihinde -inmanah- tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
eyvahcubbeli 0 Ekim 12, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 12, 2012 gönderildi Yani ne hissedeceğini bile içine yedirip şurda yazamıyorsun işte, allahının nasıl bir adalet anlayışı olduğunu kişisel olarak kelimelere bile dökemiyorsun, karımın 3. 4. kocası olsaydım ne hissederdim diye yazamıyorsun Yazıyorum ama sen anlamıyorsun. Benim için aslolan Allah'ın rızasını kazanmaktır. Eğer Allah bana senin dediğin gibi bir kadının 4. kocası olmamı emretmişse hatta 400. kocası olmamı emretmişse ben hiç sorgulamadan bu emri yerine getiririm. Allah'ın rızasını kazanacağım için de mutlu olurum. Zaten günümüz batı toplumlarında bir erkek bir kadının kaçıncı kocası olmaktadır? Bugün bir erkek evlenirken, eşi acaba kaç kişinin altına üstelik evlilik dışı yatmıştır bunu bile sorgulamıyor. Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Ekim 12, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 12, 2012 gönderildi (düzenlendi) Yazıyorum ama sen anlamıyorsun. Benim için aslolan Allah'ın rızasını kazanmaktır. Eğer Allah bana senin dediğin gibi bir kadının 4. kocası olmamı emretmişse hatta 400. kocası olmamı emretmişse ben hiç sorgulamadan bu emri yerine getiririm. Allah'ın rızasını kazanacağım için de mutlu olurum. Zaten günümüz batı toplumlarında bir erkek bir kadının kaçıncı kocası olmaktadır? Bugün bir erkek evlenirken, eşi acaba kaç kişinin altına üstelik evlilik dışı yatmıştır bunu bile sorgulamıyor. Hadi ya, sen git şeriat ülkelerinde yaşanan kadın kız tecavüzlerini temize çıkar, allahınız ilk başta kadını mal yerine koymuş ve erkeklere üçer beşer vermiş, bunu ahlak anlayışı olarak belleyen toplumlardanda bu tecavüz vakkalarının olması normaldir, iki kişinin kendi isteğiyle sevdiği insanla olması ayıp oluyor, allahının adalet anlayışının getirdiği bu çarpık düzen temiz oluyor öylemi? Ekim 12, 2012 tarihinde -inmanah- tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
eyvahcubbeli 0 Ekim 12, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 12, 2012 gönderildi iki kişinin kendi isteğiyle sevdiği insanla olması ayıp oluyor, Günümüzde sen de çok iyi bilmektesin ki 2 kişi sevgiyle birlikte olmuyor. Barda o gece tanıştığı erkekle içiyor ve birlikte oluyor, sabah ayrılıyor. Link to post Sitelerde Paylaş
devart 0 Ekim 12, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 12, 2012 gönderildi Bak şöyle diyim, ben Allahın kölesiyim. Sahibim ne emrederse ben onu yaparım, sorgulamam, neden, niçin, bu haksızlık demem. Vardır bir hikmeti der ve ibadetlerime bakarım. Ben bir koyunum. Rabbim beni nasıl güderse gütsün. Ben sadece meeeee, meeeeee derim. O zaman İslam kaval dini mi oluyor? Siz koyun olduktan sonra kaval çalan birileri bulunur elbet. Kavalı çalan kimse onun peşinden gidersiniz uslu uslu. sayın cübbeli bir sorum var; İslamı aklıyla kavramaya çalışanlara ve kendi mantıksal düzlemine oturtmaya çalışanlara bir öneriniz var mı? Koyunluğu herkese tavsiye eder misiniz? Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Ekim 12, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 12, 2012 gönderildi Günümüzde sen de çok iyi bilmektesin ki 2 kişi sevgiyle birlikte olmuyor. Barda o gece tanıştığı erkekle içiyor ve birlikte oluyor, sabah ayrılıyor. Yazımın hepsini alıntıla cübbeli, onu yapanlar kişisel tercihiyle yapıyor, bu onları bağlar, başkalarını değil, ama senin allahın değişmez kanunlarla bu iğrenç düzeni sabitlemiş, kainatın yaratıcısının elinden daha ahlaklı ve adaletli bir düzen çıkamazmıydı? Link to post Sitelerde Paylaş
eyvahcubbeli 0 Ekim 12, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 12, 2012 gönderildi Yazımın hepsini alıntıla cübbeli, onu yapanlar kişisel tercihiyle yapıyor, bu onları bağlar, başkalarını değil, Benim merak ettiğim sen bunu doğru buluyor musun? Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts