harami 0 Ekim 9, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 9, 2012 gönderildi 3000 yılında insan nasıl olacak bilemem ama şurası kesin ki, o insanlar bunlara kıçıyla gülecek. komik. Link to post Sitelerde Paylaş
ateistkul 0 Ekim 9, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 9, 2012 gönderildi Lise evrim bilgisine sahip biri bile evrimin milyon yıllar gerektirdiğini bilir. Link to post Sitelerde Paylaş
freand 0 Ekim 9, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 9, 2012 gönderildi Bu haber palavra. 1000 yılda gözle görülebilir bir değişim olmaz. Magazinel olsun diye uydurulmuş gibi. Link to post Sitelerde Paylaş
tolonbey 0 Ekim 9, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 9, 2012 gönderildi İşte böyleee, Sağolasın karşıyakalı. Beni benden daha iyi savundun Karşıyakalı,ben bunlara diy&uumki ben ateist degilim,benim Tanrı ınancım AKLA dayanırkan sizinki NAKLA dayanıyor. Yanı sizinki bir ÇİPS dir. Ama anlamalarınız çokkkkkkkk çokkkk kıt. Çipsli bir kellenin ÇİPS dışı birşeyi anlaması mümkün degildir. ; Bu karoas bana, iftira ediyür, Evirerek gıvırarak benim laflarımı degiştirmeye çalışıyor. Ama sen müslümen geçindigin halda o lafı Allahına nasıl SÖYLEDİN ınanınkı gerçekten hayrat ettim. Benim yazdıklarımın nerdeyse tümü kur,an kaynaklıdır. Çevirilerini yapanlarda usta kişilerdir. Senin burda söyleyebilecegin hiçbirşey yoktur. Varsa milletin huzurunda çıkar dersinki arkadar bunun şurası öyle degil böyledir,yanlışsin ,bilmiyürsün. Hem böyle birşey diyemiyürsün hemide ZIR ZIR ötüyürsün diger dinderler gibi. Neye itirezin var? Ahzab 37 yemi Ahzab 50 yemi Söyle içinde şüphe kalmasın açıklayalım sana. Hem yemiyür buna yanaşamıyorsun hemide iftire ediyorsun diyürsün. YÜCEGÜCE ıftıra edenler sizlersiniz,utanmadanda kalkıp siz Allaha iftira ediyorsunuz diyürsunuz.. Sizin Allaha sizden büyük ıftıracı varmı? Aç kur,anı ayat bi ayat oku. Bak Akif ne diyür siz putperestlere. İbret olmaz bize Hergün okuruz ezberden Yoksa bir maksat Aranmazmı bu ayetten Ya açar nazımı celilin Bakarız yaprağına Yada üfler geçeriz Bir ölünün toprağına. Mehmet Akif Ersoy. Akif bile müslümanların, onların din önderlerinin sırıl sıklam bilgisizligini yazmakta ama her yanları möhürlü müslümanlar öküzün tirene bahdığı gibi bu yazılara bahmahda uyuşturulmuş beyinse bir uyariverecek organ ne yazıhkı uyuşuhluğundan bulamamaktadır. Tolon . Link to post Sitelerde Paylaş
internettin_hoca 0 Ekim 9, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Ekim 9, 2012 gönderildi Gelecektekiler biz insandan gelmişiz ıyy iğrenç yaratıklar diyebilirler Kolay açıklanan şeylere ve öngörülenlere mantıklı olarak bakarsak eğer; bu tabiki afrika vb ülkeler için geçerli değil; 1-Şişmanlık 2-Kamburluk 3-kas güçsüzlüğü dayanıklılıksız solunum yetersizliği 4-Sperm kalitesi düşüklüğü 5-Elektrik elektronik aletlerin yaydığı olumsuzluklar 6-Küresel savaşlarda kullanılan silahların radyasyon vb olumsuz özellikleri 7-O yıllar gelmeden yok olma yada iyice tersine ilkelleşmeye yol alma. vb. olumsuz özelliklerde artış olabilir.. Link to post Sitelerde Paylaş
KarşıyakaCephesi 0 Ekim 9, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 9, 2012 gönderildi 3000 YILINDA BAZI İNSANLAR BUNA BENZER BİR ŞEKİLDE OLACAK..FAKAT BU RESİM CEHENNEMİN DEHŞETİ YANINDA ÇOK SERİNDİR. Beyler benmi yanlış görüyorum , yoksa bu resimdekiler Primatlaramı benziyo Link to post Sitelerde Paylaş
ad hominem 0 Ekim 10, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 10, 2012 gönderildi KolLAR UZUYOR: Kollar ve eller uzağa erişme ihtiyacının azalmasıyla uzayacak ve dijital ve elektronik alet kullanımının yaygınlaşmasıyla el ve parmaklardaki sinir uçları çoğalacak. Bunun olabilmesi için el parmaklarında sinir uçları çok olmayanların hayata uyum sağlayamayarak neslinin tükenmesi gerekir. Kim cep telefonunda mesaj yazamadığı için ölür ki? Yada parmak uçlarında çok sinir ucu olmayanlar sexsüel seçilimi aşamaıkları için nesillleri tükenebilirmi?Hayır. Artık evrim mekanizmalarının hiçbiri insan üzerinde çalışmamakta.Her çeşit insan hayatta kalabiliyor ve üreyebiliyor. Galiba artık insanın evrimin son noktası olduğu burdan daha ileri gitmeyeceği söylense çok da yanlış olmaz. Fiziksel evrim artık son bulmuş olabilir. Link to post Sitelerde Paylaş
KAROAS 0 Ekim 10, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 10, 2012 gönderildi (düzenlendi) İşte böyleee, KAROAS sizler ,işi Allahamı bırakıyorsunuz? Eger sizin Allahın İki ayağı İki eli Bir ağzı Bir burnu İki gözü iki guılağı varsa ona deyecegim yohdur Evlendirme burosu falan. Sizin Allah meşelleh Muhammede sekreterlikte yapıyor. Bir lafını iki etmiyür. Evlatlığının garısınımı almah istedı şap deye ahzab 37 gönderdi. Putpereslere şirin görinıyim deye baltayı taşamı vurdu şap deye hac52 yi yetiştirdi. Canı garımı istedi Ahzab 50 yi yetiştirdi ahrabalarının tümünün gızlarını hatta Mehemmedi isteyen yabancıları Mehemmedin istedigi yabancılarıda. Zatan ev carıya garılarıylada doluydu. Bu işi iki ayahlı Allaha götürürseniz KELLENİZDEKİ AHLA danışmadan. Mahallanın tüm gızlarını size helel gılar. Bizim ınandığımız YÜCEGÜÇSE Ne garı işlerine bahar Ne ınsanları arasına fitne sohar Ne birini ötekine öldürtür Ne Arşa çıhar Ne yere iner O tüm evrenlerde olan bir güçtür Ne kıtap göndermiştir Fellehlere Nede defter Evlendirme bürösüde açmamıştır. Dua ile gattıyanam iş görmez. HAVRA KİLİSE CAMIYI Ve bunlarda yapılan AYINLAR iki ayahlıların ilk çağlardan beri degişerek gelen RUTUALLARDAN iberettir. Yücegüç var ettigi ınsanlardan gayrılarının kellesine ÇİPSLER koymuştur. Her türün çipsi ayrı yazılmıştır. Atınkı ayrıdır İtinkiside ayrı. Insanların kellesine US koymuştur, Çipsliler çiplerin dışına çıkamazkan Insanların kellesine konan bu muazzam usla ınsana hudut çizmemiştir yüce güc,sonsuza dek önünü açmıştır. İstedigi yöne doğru araştırmasını Garıştırmasını Şüphelerinin peşine önü açıhdır. Tanrı ınsana gerekli aklı vermiş. Insan bu USLA herşeyi elde edebilecek durumdadır. Ama bunun içinde tebiki zaman gerek. Müslümanlar bakın ne diyürler. DİNDE akıl yoktur , NAKIL vardır. NAKIL ınsanların dışındakı canlıların başına konan ÇİPSLERİN tıpatıp aynısıdır. Bu ÇİPSLER kimlerin başına konursa o dayradan dışarı çıkamazlar aradan degil 1500 yıl geçsin15,000 yılda geçse bu çipsler kafadan çıkarılıp atılmadıktan sonra o kafa milim degişiklik yapapaz. Çipsler canlıyı ROBOT yapar. Robotunda çıpsine ne yazarsan onu yapar. Çipsi alırsan başından durur. Kimseyede sekreterlik yapmaz. Karoas,bir götü yıkamayı ögrenmekle onmuyor bunlar. O götü bile pek çoğu doğru dürüst yıkamayı bile bilemiyür. 40 yıl aralıksız camıya gidiyürde ne imam fatıhanın anlamını camaata ögretiyür. Nede kişi bu 40 yıl içinde öğrenebiliyür. Dinler Araştırmaları Garıştırmaları Şüpheyi Çalışmayı Yasaklar. Gaz ali ne diyür müslümanın fazla AHLA gereksimi yohdur. Çünkü herşey kur,anda vardır. Varsa niye müslümenler uçan bir deve yapamadılar:-)))) Deve tabıkı uçmaz. Emme TEYYERE yapabülürlerdi. Gerçi uçan halı yaptıydılar Duaları guvvatlılar pılot olduydu SİMBADIN zamanında. Lambasına sürttümü elini,istedigi herşey olıydı. Bende bir zamanlar duacıydım. üç gün hiç yerimden kalkmamacasına dua ettim. İstedigimi Allah yapmayınca,istife ettim cemiyetten. Hem şu ayatı 4444 kellim ohursan falan dilegin yüzde yüz gabul olur deycen.Tolon o sayıda duayı 3 günde bitirecek ve dilegimi süliyincede ses yoh soluh yoh. Gerçekten MEMİŞHENE ve uyku dışında kıtabın başından galhmamıştım. Imam babama dedimki,baba nedir bu rezelet gördün üç gündür dizlerim uyuştu,ama Allah istedigimi göndermedi deyince,karadeniz şivesiyle şöyle bir gaçamah laf etti. UŞŞAĞUMMMMMMMM, PELKİ ÇANU KONULDEN YALVARMADUNDA ONUN İÇUN İSTEĞUN KAPUL OLMADİ dedi. Bende babaaaaaaaaaaaaaaa,canugönülden dua ettim. Ama demekki bunlar kanduruyorlar ınsanları deyince babam UŞŞAĞUM TOĞPE ET,KUNAHA KİRMA degince. Ben niye gunaha giriyimki SÖZÜNDE durmayan gunaha girmiştir deyince ,babam toğpe esteğfirullan toğbe deyip yanımdan ayrıldı. O sıralar sanırsam ilk okul 5 e gidiyüürdüm. Varmı üle 3 guruşa 13 göfte Köftehorlar:-)))) Tolondede Köftehor.. )) Hani burda ayet? Tamamen kendi fikirlerin. Hadi canım hadi. git sen saz arkadaşlarına çal. Onlarda dinlesin. Senin kellene konan us u üstünmü görüyorsun canım? Bak sende bu sitede yazıp çiziyorsun bende. Us umuzun bir farkı yok demekki. Us una çok güveniyorsa demokratik laik hukuk devletindeyiz. İsteyen özgürce parti kurabilir. Git partini kur. Atesit arkadaşlarında desteklesin. Belki meclise bile girersiniz. Zaaaaaaa... Gelmişsin burda akla mantığa ters bişeyler yazıp kendini tatmin ediyorsun. Yaz canım yaz. Yakında sanada yazacaklar. Ekim 10, 2012 tarihinde KAROAS tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
internettin_hoca 0 Ekim 10, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Ekim 10, 2012 gönderildi Bence harami şu anda bile öyle 3000 yıla gerek yok.. Link to post Sitelerde Paylaş
BrainDamage 0 Ekim 10, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 10, 2012 gönderildi İnsan evrimi bitmiştir. Bunlar lamarkçı mıdır nedir anlamadım . Şaka gibi Link to post Sitelerde Paylaş
atılan2 0 Ekim 10, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 10, 2012 gönderildi İnsan evrimi bitmiştir. Bunlar lamarkçı mıdır nedir anlamadım . Şaka gibi evrim bitermi heç. Link to post Sitelerde Paylaş
ziobelle 0 Ekim 11, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 11, 2012 gönderildi Haydiyin ordan gorgutucular,ölünce biz nereye gideceksek sizde oraya geleceksiniz..şu 3 günlük dünyada kendinize bari dürüst olun..alt benliğiniz aslında inanmamakta ısrar ederken üst benliğiniz yaşam boyu aldığı dolduruşla ''Yok öyle değil, ben inanıyorum cennete gideceğim ''diyor size.. Link to post Sitelerde Paylaş
analiz 0 Ekim 11, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 11, 2012 gönderildi Herşeyi anladıkta o alt dişlerden ortadaki diş neden eksik. Acaba bunu çizen adam evrimi ti ye almak için mi çizdi veya konu ile ince bi mesaj göndermek içinmi çizildi. Kusura bakmayın ama böyle kambur birisi evrimde elenerek azalacaktır diye düşünüyorum. Böyle birisiyle kim evlenir ki Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Ekim 12, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 12, 2012 gönderildi (düzenlendi) Çok çirkin yapmışlar, algı değişimi var güzellik görecelidir ama hakkaten çok çirkin, sanki bilinçli yapmışlar. Ekim 12, 2012 tarihinde -inmanah- tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
ran99 0 Ekim 12, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 12, 2012 gönderildi Bu haber palavra. 1000 yılda gözle görülebilir bir değişim olmaz. Magazinel olsun diye uydurulmuş gibi. Magazine olsun diye uydurulan o kadar çok haber var ki, özellikle evrenin felaketiyle ilgili, bıktım artık bütün bu saçmalıklardan senaryolardan, insanların psikolojisini bozmak için ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts