analiz 0 Oluşturuldu: Ekim 10, 2012 Raporla Share Oluşturuldu: Ekim 10, 2012 AKP Kırklareli İl Başkanı, Hz. Muhammed’in AKP amblemli nüfus cüzdanını çıkarttı. “Tayyip” ismini çocuklarının arasına koydu. CHP’li İhsan Özkes, “Bu dine karşı işlenmiş bir cinayettir” dedi… CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes’in Meclis’e verdiği soru önergesi, bir skandalı ortaya çıkardı. AKP Kırklareli İl Başkanı Hüsmen Ağa Terkin’in, Hz. Muhammed’in kimlik kartını vatandaşlara dağıttığı belirlendi. AKP amblemli kimlik kartında, Hz. Muhammed’in çocukları arasında “Tayyip” ismi de yer aldı. “HATIRASINI HAFİFLEŞTİRDİLER” CHP’li İhsan Özkes, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın yanıtlaması istemiyle verdiği önergede, “Bu cüzdan Hz. Muhammed’in şahsiyetini ve hatırasını hafifleştiren, basitleştiren bir yaklaşım değil midir? Tüm insanlığa gönderilen Hz. Muhammed’in siyasi propaganda aracı olarak kullanılması doğru mu? Bunu yapanlar hakkında bir işlem yapılmış mıdır?” diye sordu. “TAYYİP İSMİNİ İLK KEZ DUYDUM” Özkes, konuyla ilgili olarak SÖZCÜ’ye şunları söyledi: “56 yaşında emekli bir müftüyüm. Peygamber efendimizin çocukları arasında ‘Tayyip’ ismini ilk kez duyuyorum. Bu düpedüz dine karşı işlenmiş bir cinayettir. Allah’tan korksalar, olmayan bir ismi oraya yazmazlar. Üstelik bir siyasi partinin amblemini basıyorlar. Milyonlarca Müslüman’a sorsunlar ‘Tayyip’ diye bir şey yok ama AKP’nin il başkanı bunu yazabiliyor. ‘İslamofobi’yi eleştiriyorlar ama dini babalarının malı gibi hoyratça kullanıyorlar.” http://sozcu.com.tr/peygambere-saygisizlik.html Link to post Sitelerde Paylaş
analiz 0 Ekim 10, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Ekim 10, 2012 gönderildi (düzenlendi) http://sozcu.com.tr/peygambere-saygisizlik.html Ekim 10, 2012 tarihinde analiz tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
KAROAS 0 Ekim 10, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 10, 2012 gönderildi Bu herifin yaptığı ahmaklığın daniskası. İnsanları kendilerinden nefret ettiriyorlar. Bunlar yüzünden millet ateist oluyor. Allah belanızı versin. Link to post Sitelerde Paylaş
analiz 0 Ekim 10, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Ekim 10, 2012 gönderildi (düzenlendi) Baykush sen ne zaman mod oldun Hayırlı olsun Ekim 10, 2012 tarihinde analiz tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
KarşıyakaCephesi 0 Ekim 10, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 10, 2012 gönderildi Erkeklerin efendisi Link to post Sitelerde Paylaş
ad hominem 0 Ekim 10, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 10, 2012 gönderildi Hz. Muhammed’in siyasi propaganda aracı olarak kullanılması doğru mu? . Doğru tabi. O masal kahramanın varedilme amacı bu zaten. propagandada kullanılmasa ne boka yarayacak başka? Bugün siyasetin bir parçası olmasa kim muhonun ismini ciddiye alır? Link to post Sitelerde Paylaş
ziobelle 0 Ekim 10, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 10, 2012 gönderildi gerzek, Nüfus cüzdanında hanımlar,çocuklar yazıyormu kine...bişeyi de düzgün yapın be... Link to post Sitelerde Paylaş
haci 0 Ekim 10, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 10, 2012 gönderildi Peki bu AKP'li sapıklar Muhammed'in yaşamının ilk 40 yılında ateist olduğunu biliyorlar mıydı? Link to post Sitelerde Paylaş
Cervantes 0 Ekim 10, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 10, 2012 gönderildi Muhammed diye birinin hiç yaşamadığını iddia ediyordunuz diye hatırlıyorum. Link to post Sitelerde Paylaş
-inmanah- 0 Ekim 10, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 10, 2012 gönderildi Bir adım ileri taşımış din denilen rezilliği, yakışır bu inancı yobazca belleyen kafalara, kuranın içindekileri okuyunca, o dönemin araplarının iktidar için her türlü yola baş vurduğunu bizzat teyid ediyor kuran, bir dediği öbürüyle çelişik ayetleri var nede olsa Link to post Sitelerde Paylaş
tolonbey 0 Ekim 10, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 10, 2012 gönderildi İşte böyleee, Bu müslümenlerin nekadar dürüst olduğunu gösterir. Tolon Link to post Sitelerde Paylaş
Karınca 0 Ekim 12, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 12, 2012 gönderildi Peki bu AKP'li sapıklar Muhammed'in yaşamının ilk 40 yılında ateist olduğunu biliyorlar mıydı? Kaynak gösterebilir misin? Gerçekten önce ateist fakat sonradan inançlı olduğuna dair. Böyle olduğunu veya olmadığını iddia etmiyorum. İlginç bir bilgi... Link to post Sitelerde Paylaş
Karınca 0 Ekim 12, 2012 gönderildi Raporla Share Ekim 12, 2012 gönderildi (düzenlendi) http://sozcu.com.tr/...aygisizlik.html Bu haberle birlikte peygamberimizle dalga geçilmiştir. Bu yüzden imanı zayıf cahil kişiler bunun gibi seviyesiz kişiler sayesinde ateist oluyorlar. Biraz okumuş bilen atesitler her neyse de, cahilin ateisti hiç çekilmiyor. Bunlar yarın gece kulübüne üyelik kartı da çıkarırlarsa hiç şaşırmayın. Bu ..zevenkler, böyle hareketleri bilinçli ve planlı yapıyorlar. Bre şerefsiz, Allah'ın partisi mi olur? Allah'ın partiye mi ihtiyacı olur? Allah bir partiye muhtaç kalacak kadar aciz midir de sen şirk koşuyorsun ! Peygamberimizin tabi olacağı tek şey Allahtır ! Allah! Ne partidir ne de eşbaşkandır. Haşa partiye tabi olan; Allah yerine partinin başındakini mi Allah'ın yerine koyacak. Firavun yöneticisi de ben Allah'ım diyordu zaten. Peygamberi politikaya alet edenleri lanetliyorum. Politika anlamı: Latince poli çok tika yüz demek. Yani çok yüzlülük. Bizde deyim vardır; iki yüzlü herif diye. Şimdi anladınız politikanın ne demek olduğunu. Ekim 12, 2012 tarihinde Karınca tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts