Jump to content

Büyük Müslüman Hüseyin Üzmez...


Recommended Posts

eee de islam çok evliliğe izin veriyor doğal olarak şehvani duyguları eylem dökmeyede

bu adamda yolun yolcusu olduğunu belli etti.22yaşında biriyle evlenıyor şehveti için(nasıl olsa dinde bi mahzuru yok)

en sonundada sapıtıp 14yaşında kıza tecavüz ediyor.

ve de ülke böyle iğrenç insalarda dolmak ne yazıkki

Bu tip insanlar dünyanın her yerinde var. Tecavüzün en yoğun olduğu şehir Newyork.

Ayrıca Üzmez gibi adamlar dindar gözükmesine rağmen şu veya bu nikah umurlarında değil, olsaydı tecavuz etmezdi.

Aslında bu tip sapıklara çok savundukları recmi uygulayacaksın...

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 186
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Evvettt

Eski MHP li Hüseyin Üzmez,meyer MHP yi coh üzüyormus.

Vay seni azgin ehtiyar vay,yasi 78 olana kabak suyu deseya mHP liler.

78 yasinda adam.22 yasinda karisi 14 yasindaki kizi SEYETMI.

Kizin anasida Tutuklanmis,herhalde para karsiligi kizini sattigi icin galiba.Üzmezin banka kartila para cektigi tesbit edilmis.Yani kizi satti galiba kadin,azgin moruga.

Eeeeeeeeee,kime benzeyecekki,dua edelimde Muhammet emmimiz kimin evde harem kurmus olmasin.

Ümmetciler,onada bir neden gösterirler.adam cok yasli,ayakta duramiyordu,iki kadin kollarindan,iki kadinda bacaklarindan,biride büyük basindan tutup bir diyer kadinda adami sabunluyordu her yerini deyebile bülerler.

Bahsaniza daha simdiden adamin sucsuzlugu meydana cihacah göreceksiniz deyo ümmetci avratlar.

Demekki ümmetci olmah varmis.genc kizlarla yasliykan evlenebülmek icin.

Yahu biri bana agnatsin,nASIL ÜMMETCI OLUNUR.

Yesil gözlü Fadimenin üstünde tamda üstünde yahalandi seyhul ala.

Bu yüzde Ciller gözeli, polislere coh gizdiydi.

Herhalde birahmadiniz adam isini bitirsindiye.

Bu Seyh Fadimenin dediyine göre yere tükürürmüs,seyhin cariyeleri bu tükürüyü yalamah icün birbirini ezerlermis.Kim yalarsaymis o tükürüyü,CENNETÜ ALANIN ALA MAKAMINA LOK KIMIN OTURURMUS:Seyh cariyelerine olgadar islemis.

Dünyada ya milyarder,yada SEYH(yani dini lider),yada ARTIZ olmah vamis,gerisi bos.

Ari kimin her cicekten bal almah isteyen bunlardan biri olmasi gerek.Ahhhhhhhh,Ahhh.

Keske dedemi,babami dinleyip bir SEYHde ben olsaydi,veya bir dindar gazatada yazar.

Allah nasip etmeyince demekki olmiy.

Neyse bizde öteki dünyada CENNETE SAHLIYAH HEVESIMIZI.

tolonbeg

HÜSEYİN ÜZMEZ, SADECE MHP'Yİ ÜZER

Tarih: 26.03.2004 Saat: 20:10 Yayınlayan: Isbara_Alp

Hakikat gönderdi: Vakit Gazetesi'nin kadrolu "MHP düşmanı" Hüseyin Üzmez, köşesinden "Sayın Bahçeli bugünlerde çok hırçın ve sinirli" başlıklı yazısı ile yine fitne ve fesatla beslediğini yalanlarını sıralayarak görevini yapıp, Yahudilerden cesaret ödüllü iktidara olan sadakatini göstermeye devam etmektedir.

Geçmişte MHP'de bulunmasını bir dayanak olarak gösteren Üzmez, her fırsatta Milliyetçi Hareket Partisi'ne saldırmakta ve yaşanan olayları saptırıp, çeşitli kılıflarla süsleyerek, yedi kocalı Hürmüz misali MHP dışında herkese borazanlık yapmaktadır.

Kamuoyunda, bazı konularda mert ve dobra dobra konuşan insan olarak tanınan fakat konu Milliyetçi Hareket Partisi olduğun zaman tüm mertliğini, adamlığını yitiren ve adeta çirkefleşen Hüseyin Üzmez, bu son yazısında da bu tavrını göstermiştir.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Çanakkale gezisi sırasında esnaf ziyareti yapmış ve bu ziyaret esnasında yeri ve zamanına uygun olmayan slogan atan gençleri ''Nedir bu gelişigüzel davranış? Biz esnafı ziyarete çıktık. Böyle esnaf ürkütülerek ziyaret olur mu? Miting yapmıyoruz. Nerede, hangi sloganın atılacağı, nerede, hangi hareketin yapılacağı bilinmelidir'' sözleri ile uyarmış ama adam olmayı, MHP söz konusu olunca unutan Hüseyin Üzmez gibi tipler konuyu, utanmadan "Bahçeli; Ya Allah, Bismillah!..Allahuekber ve Bozkurtlar Kerkük'e sloganına kızdı," şeklinde yorumlamak, idrak noksanlığından kaynaklanmıyorsa, ancak iftiracı ahlaksızların yapacağı bir suçlamadır. Vakit'in kadrolu "MHP düşmanı" Hüseyin Üzmez ise çok basit bir üslupla bunu yapmıştır.

Ülkücü Hareket içine, yazdığı yazılarla fitne-fesat sokmaya çalışan bu muhtereme "Acaba bir daha MHP'ye oy versek mi?" diye soran beyinsizler varmış?

Bu beyinsizlerin kim olduğunu bilmiyoruz? Ama böyle beyinsizler varsa, önce MHP düşmanı bu adama "Sen her fırsatta MHP'ye saldırıyorsun da hergün yağcılık yaptığın AKP iktidarına Kerkük'ü ve Musul'u niye sattığını, K.K.T.C'ni niye satmaya çalıştığını, Yahudilerden neye karşılık 'cesaret ödülü' aldığını, Tayyip Erdoğan'ın giydiği Haç'lı cübbesinin hangi kumaştan olduğunu, Başörtüsü sorununu 'namusumuz' diye sömürdükleri halde niye tek başına iktidarlarında çözüm bulmadıklarını, 11 Türk askeri tokatlarla, tekmelerle çuvallara sokulurken, siyasi erkekliklerini niye kaybettiklerini, Bozhöyük villalarında hortumcularla hangi pazarlıkları yaptıklarını, ABD ve AB menfaatleri için niye uşaklık ettiklerini, Papazlarla ve Rahiplerle niye sarmaş-dolaş olduklarını" sormak için telefon açıp, mektuplar yaz(a)mazlar. Çünkü "Tencere yuvarlanır, kapağını bulur" misali Hüseyin Üzmez gibilerini bulan bu beyinsizler, doğal olarak, ona soru sorup, cevap arayacaklardır.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'yi ısmarlama ve gönülden yazdığı yazısı ile eleştiren Hüseyin Üzmez, bu bahsettiğim yazıdan hemen sonra yazdığı yazıda bakın ne diyor?

"Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın, görülmemiş sabır, tahammül, hoşgörü ve yumuşaklıktaki Başbakanlığına bile tahammül edemiyorlar."

Bu sözlerle kişiliğini ortaya koyan Hüseyin Üzmez,"hocam, hocam" dediği Erbakan'ın kendisinin eski , ABD'nin yeni öğrencisi Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki görüşlerine ne diyor acaba? Çünkü Hüseyin Üzmez, yağcılığını her iki taraftan da esirgemiyor.

Haksız ve vicdansız suçlamalar sonunda kendisine telefon açan, mektup yazan beyinsizlere "Bahçeli'nin Başkanlığında hiçbir yere varamazsınız" sözleri ile akıl veren Hüseyin Üzmez'in ,Devlet Bahçeli'ye böyle bakarken, Tayyip Erdoğan'a yukarıdaki sözleri kullanması,gerçek Ülkücülerin partisine ve liderine niye daha çok sahip çıkmasını gerektiğini açıkça göstermektedir.

Türk-İslam değerlerini yok etmek için Siyonist-Hristiyan ittifakında rol verilen AKP'nin gerçek yüzünü görenlerin akın akın Milliyetçi Hareket Partisi'ne koştuğu şu günlerde, MHP'nin önüne kesmek için ya hiçbir çalışması haber yapılmıyor ya da Hüseyin Üzmez gibi iftiracıların kalemlerine başvuruluyor.

Sayın Hüseyin Üzmez, biraz imanın, biraz vicdanın, biraz adamlığın varsa MHP'ye yaptığın mesnetsiz suçlamaları bırak ta her gün yağ okyanusunda yüzdürdüğün şu malum partilerin suçlarını gerçek yönleriyle değerlendir.

AKP ve Tayyip Erdoğan'ı yazmak istiyorsan Erbakan Hoca'nı takip etmeni, fakat bizden, üç hilal sembolünden uzak durmanı tavsiye ediyoruz.

Seni mert ve yürekli bilirdik ama köprülerin altından çok yağlar akmış anlaşılan…Uzak dur bizden,uzak…

Yıldıray ÇİÇEK

Evet,demek alacakurtluhdan cihmisda Ümmetci olmus Üzmez .

Demek mhp üzmezi iyi sentezleyemedi.

tolonbeg

Link to post
Sitelerde Paylaş
Bu tip insanlar dünyanın her yerinde var. Tecavüzün en yoğun olduğu şehir Newyork.

Ayrıca Üzmez gibi adamlar dindar gözükmesine rağmen şu veya bu nikah umurlarında değil, olsaydı tecavuz etmezdi.

Aslında bu tip sapıklara çok savundukları recmi uygulayacaksın...

hangi ülkede hatırlamıyorum ama tecavüzcü bi adama(kedi kızına tecavüz etmiş) makatıa sopa sokarak hava dikmişlerdi.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Bu adam Tv lerde ben seriatciyim diye bas bas bagirmiyormuydu, o halde buna Seriat kanunlai geregi kisasa kisas uygulanmasini talep ediyorum.

bunun cezası recmdir herhalde.

ilk taşı ben atarım büyük zevkle.

hümanistlik de bi yere kadar değil mi ama? :lol:

Link to post
Sitelerde Paylaş

AŞKINI ANLATIYOR

Hanımıma yaşadığım aşkı inkar etmedim. Eşim asil bir kadın. Erkek olsaydı herhalde genelkurmay başkanı olurdu. Çok disiplinli, despot. Olayı öğrendikten sonra evde kıyametler koptu. En ufak ihanete tahammül etmez. Dedim ki doğru, insan kendi duygularına hakim olamıyor. Gönlünü almak için altın bilezikler aldım. Geçen gün de altın saat aldım.

Kızcağızla ilişkim duygudan ileriye gitmedi. Sadece Kuğulu Park'ta yakınlaşmamız oldu. Bir insan o kadar zaafların içinde ancak bu kadar dayanabilir. Kızcağızın intihar ettiği, son anda kurtarıldığı doğru. Şimdi evlendi. Adamcağız karısının bana olan duygularını herhalde sezmiştir. Can Pazarı kitabının ikinci cildini yazmak için hamile kalmasını bekliyorum. Çocuk, onu evine bağlar diye. Yoksa yine çok etkilenecek, sarsılacak. O kızcağızla yaş farkı, çok hassas bir konu. Yaş farkı olmasaydı ne yapardım biliyor musunuz? Eşimden boşanmadan, onu nikahıma almadan günaha, cehennemde yanmaya, sorulacak hesaba razı olurdum. İkinci nikaha karşı olduğumdan değil, yaş farkından. Yoksa Allah'ın ruhsatı başımızın tacıdır. İslam davasının köpeği bile değilim ama karşıdakiler beni İslam davasının temsilcisi gibi görüyorlar. Şahsımdan İslam'a en ufak bir gölge düşeceğine, Allah canımı yüz bin defa alsın. Sırf bundan korktuğum için yapmadım. İnançlarını nefislerine alet edenlerden olurdum. Yaş farkını o mesele yapmıyordu, ben yapıyordum. 20 yaş daha genç olsaydım keşke. Ayrılmak için Çeçenistan'a gidip şehit olacaktım. Mahmut Ustaosmanoğlu Efendi Hazretleri, kerameten önledi. 'Nefsinle mücadele et' dedi. Avustralya'ya da ayrı kalmak, nefsimle mücadele etmek için gittim. Duramadım, döndüm

hürriyette rastladım.

aşk adamıymış kendisi:

Müthiş röportaj

tarihinde murteddd tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

bu sabah fox tv de tartışıldı bu mesele..

şenay düdek diyor ki : ben evimde hatim indiren biriyim diyor..

peki tartışalan program neye bağlandı.. hiç bir şeye..

bildiğiniz sabah programı herkes aynı anda konuşacağım diye yüksek gayret gösteriyor..

yukarıda da arkadaş yazmış..

adamın neden şeriat diye uygun yerini yırttığı bir sefer daha belli oldu..nokta..

Link to post
Sitelerde Paylaş
AŞKINI ANLATIYOR

Hanımıma yaşadığım aşkı inkar etmedim. Eşim asil bir kadın. Erkek olsaydı herhalde genelkurmay başkanı olurdu. Çok disiplinli, despot. Olayı öğrendikten sonra evde kıyametler koptu. En ufak ihanete tahammül etmez. Dedim ki doğru, insan kendi duygularına hakim olamıyor. Gönlünü almak için altın bilezikler aldım. Geçen gün de altın saat aldım.

Kızcağızla ilişkim duygudan ileriye gitmedi. Sadece Kuğulu Park'ta yakınlaşmamız oldu. Bir insan o kadar zaafların içinde ancak bu kadar dayanabilir. Kızcağızın intihar ettiği, son anda kurtarıldığı doğru. Şimdi evlendi. Adamcağız karısının bana olan duygularını herhalde sezmiştir. Can Pazarı kitabının ikinci cildini yazmak için hamile kalmasını bekliyorum. Çocuk, onu evine bağlar diye. Yoksa yine çok etkilenecek, sarsılacak. O kızcağızla yaş farkı, çok hassas bir konu. Yaş farkı olmasaydı ne yapardım biliyor musunuz? Eşimden boşanmadan, onu nikahıma almadan günaha, cehennemde yanmaya, sorulacak hesaba razı olurdum. İkinci nikaha karşı olduğumdan değil, yaş farkından. Yoksa Allah'ın ruhsatı başımızın tacıdır. İslam davasının köpeği bile değilim ama karşıdakiler beni İslam davasının temsilcisi gibi görüyorlar. Şahsımdan İslam'a en ufak bir gölge düşeceğine, Allah canımı yüz bin defa alsın. Sırf bundan korktuğum için yapmadım. İnançlarını nefislerine alet edenlerden olurdum. Yaş farkını o mesele yapmıyordu, ben yapıyordum. 20 yaş daha genç olsaydım keşke. Ayrılmak için Çeçenistan'a gidip şehit olacaktım. Mahmut Ustaosmanoğlu Efendi Hazretleri, kerameten önledi. 'Nefsinle mücadele et' dedi. Avustralya'ya da ayrı kalmak, nefsimle mücadele etmek için gittim. Duramadım, döndüm

hürriyette rastladım.

aşk adamıymış kendisi:

Müthiş röportaj

Linkini verdiğin röportajı satır satır okudum. Eyvallah.

O röportajı okuyan da diyecek ki melek gibi adam kimseye zararı dokunmaz.

Atatürk düşmanları bunlar peeeh. Aynı röportajdan bazı ayrıntılar :

Enel hak diye diye can verebilirsiniz?

- Háşá. Ben belki enel it derim. Ben bu yolun iti bile değilim. Kendi kendimi hiç beğenmiyorum.

Bu yolun kölesi misiniz?

-Köleden öteyim, kulum. Kölenin az çok hakları vardır. Allah'ın karşısında hiçbir hakkım yok

-Yedi düvelle savaşan Mustafa Kemal'e Hazret der misiniz?

- Ona da Hazret diyeyim, tamam. O yedi düvele karşı savaştığı zaman Hazreti Mustafa Kemal'di. Atatürkçülüğü ayağa düşürenler birtakım sahtekarlar. Samimileri var, onlara bir şey demiyorum. Milleti için çarpışan, zulme karşı gelen herkese hazret derim. Mustafa Kemal'in inanmadığını söyleyebilir misiniz? TBMM'yi bile dualarla açtı.

Allah'la ilişkisinden çok ulusu için yaptığı devrimler onu Atatürk yaptı.

- Tamam, doğru. Háşá, Mustafa Kemal'in yerine bir sahtekar da aynı şeyi yapabilirdi. Sonuca bakarım. Onun iç dünyasından bana ne.

Cezaevindeyken imanınız çok ciddi bir sarsıntı geçirmiş?

- Tabii. Beş vakit namaz kılanların içinde Müslüman olmayan birini tesbit ettim. Bunları görünce boşluğa düştüm. Bunlar yalancı dedim, Allah filan da yok herhalde. Tam bir sene Allah'ı inkar etmeye çalıştım ama namazı terk etmedim, belki ahiret vardır diye.

Devamı da var okuyun biraz. Ajite bir adam, mazoşist aynı zamanda.

Link to post
Sitelerde Paylaş

>>> İşte toplum üzerindeki bu yanlış bilincin ötesinde; İslamiyetin hakikati insanları insani vasıfları ile kabul eder.. Asla dışlamaz... Bir müslümanın bütün vasıfları müslümanca olmak zorunda değildir.. Hayat ahiret için bir ticaret hanedir.. Karda edilir, zararda.. Her gün bize verilmiş bir semayedir.. İnsan bir gününden yada bir fiilinden değil; Hayatının tamamından mes'uldür..

Sevgili Mask, bu admaın yaptıklarının islami açıdan gayet meşru olmasının, islami yönden bu yaptıklarının hiç bir sorun olmamasının meselede hiç mi katkısı yoktur?

Doğrudan veya dolaylı olarak, bu adamın bu hareketini kınayan, yasaklayan vs. hiç bir ayet, hadis vs. yok. Bilfiil teşvik eden bir kaç ayet mevcut..

Eğer şeriat ülkesi olsaydık, bu adama dava bile açamazdık..

Link to post
Sitelerde Paylaş

.

Her toplumda, böyle sapıklar çıkabilir. Kadınlara, küçük kızlara tecavüz eden de çıkar, geceleri sokağa çıkıp adam öldüren de çıkar.

Geçenlerde Fransa-Belçika sınırında yaşayan, 15 yılda 10a yakın küçük genç kıza tecevüz edip öldüren 60ını geçmiş bir adam yakalandı. Bakirelerle derdi varmış. En son kurbanı kaçıp polise gidebilmiş. Eski kocasını da öldürme sözü verdiği için, karısı da yardım ediyormuş. Hatta, adamın aleti kalkmadığında o da işe karışmış ... Tam bir sapık aile.

Bu ay mahkemesi başladı. "Michel Fourniret" diye arayın.

Bu sapıklıkların dinle minle ilgisi yok.

Önemli olan şu:

Normal bir toplumda, bir hukuk devletinde, bu sapıklar yakalanır, mahkeme edilir, cezalandırılır. Ne ceza görürlerse görsünler, bir gün hapisten çıkarlarsa, toplum içine çıkamazlar. Hristiyan, ateist ... kim olursa olsun, adamın yaşantısı bitmiştir.

Bizde ise öyle mi? Adam müslüman, müslümanlar harıl harıl hafifletici sebep arıyor. Saldırıya uğrayanların üstünde müthiş bir baskı var. Zavallılar, "Biz komplo yaptık, aslında bu dede suçsuz" deseler, halk müthiş bir sevinçle bu herifi göklere çıkarır.

Din işin içine girdi mi insanlar kör. Toplum, bilinçli toplum olmaktan çıkıyor, koyun sürüsü oluyor.

Yazık.

http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?d...mp;Categoryid=1

Link to post
Sitelerde Paylaş

yapilmasi gereken ilk hareket bu adami vakit gazetesinin onunde ibreti alem icin pipisinden en az uc gun asarak sallandirmaktir.

Ardindan bu adami savunan ya da yalakalik yapanlari teker teker ayni isleme tabii tutmakitr..

tarihinde umma tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

kptrr'ye soruyorum:

Hüseyin yaladı mı?

Hüseyin'in yaladığı, yaladı diyor...

Hüseyin yalamadım demiyor, komplo diyor...

Hüseyin'in yalamadığını söylemediği, yalandığını söyleyen ise ailesinden alınıp devlet gözetimine veriliyor...

Hüseyin'in yalamadığını söylemediği ve yalananın AK Parti'linin başında bulunduğu bakanlıkça gözetime alındığı bu olayla ilgili olarak;

Yalananın gözlem altında, yalamadığını söylemeyenin göz altında olduğu bir esnada sen ne ayaksın(?), yanlarında mıydın(?), eğer öyleyse çekim mi yapıyordun(?), kelimenin her anlamıyla çekim yani....

Yalanan var, yalayan var, çekim yapan da sen misin?

Bu kızcağız ergenekonun hangi cenahında ve şimdi bu cağızın devletin önemli bir kurumuna sızması karşısında napacaksınız?

Terbiyesiz çocuk seni, hadi bakalım yalamanın çekimcisi....

Sayılı gün çabuk geçer, çek bakalım, fantastik fantazi seni...

tarihinde gestep tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Nedir bu sapkinlik almis basini gidiyor..??

Kadinlara tecavuz , cocuklara taciz ve tecavuz, bunlarda yetmedi hayvanlara tecavuz...

Bu sapkinlarin 99% `u cinselligi sozde tabulastirmis ama ortulerin ardinda yemedikleri halt kalmayan dinin baski goren ve bastirilmis cinselliklerini bu sapkinliklarla gidermek isteyen sahislar..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Nekadar dogru bilemiyorum ama sizlerle bana gelen bir maili paylasmak istedim...

þaka gibi .

(Aþaðýda anlatýlan bu olay resmi kayýtlardan alýnmýþtýr.)

Saygý deðer Hakim Bey.

Saygýlarýmla size açýklama özgürlüðümü kullanarak bazý þeyleri bildirmek

istiyorum. Umarým bu durumu en kýsa zamanda açýklýða kavuþturursunuz.

Þu günlerde askerliðe çaðrýlacaðým.

Adým Cafer Keskinbýçak.

24 yaþýndayým ve þu anda 44 yaþýnda olan Mahmure adýndaki dul bir bayanla

üç yýl önce evlendim.

Evlendiðim kadýnýn þu anda 25 yaþýnda Düriye bir kýzý var ve babam Ferit

Keskinbýçak ise bu bahsetmiþ olduðum üvey kýzým Düriye ile geçen yýlýn

ocak ayýnda evlendi. Böylelikle babam, karýmýn

kýzý ile evlendiði için

damadým olmuþ oldu.

Ayný zamanda, üvey kýzým da babamla evlendiði için üvey annem olmuþ oldu.

Karýmýn geçen sene benden hamile kaldý ve bir Kamil adýný koyduðumuz bir

oðlumuz oldu.

Oðlum Kamil, üvey kýzým Düriye'nin erkek kardeþi ve ayný zamanda babamýn

da hem kayýnbi

raderi ve hem de torunu, üvey annemin de erkek kardeþi

olduðu için benim de dayým oldu.

Babamýn eþi yani üvey kýzým Düriye geçen sene kasým ayýnda babamdan bir

erkek çocuðu dünyaya getirdi ve adýný Arif koydular.

Arif'te ta babamýn oðlu olduðu için benimde erkek kardeþim ve de kýzýmýn

oðlu olduðu için de benim torunum oldu.

Yani ben de ayný zamanda torunum olan Arif'in erkek kardeþi oldum.

Ayrýca bir annenin evladýnýn babasý eþi olduðuna göre bende eþimin kýzýnýn

babasý olmuþ oldum.

Ayný zamanda kýzýmýn erkek çocuðunun da erkek kardeþi oldum.

Kýsacasý ben þimdi ayný zamanda üvey kýzým Düriye'nin oðlu Arif'in de

büyük babasýyým.

Sayýn hakim bey sizden ricam, benim askerlik görevimden muaf olmam yönünde

karar vermenizdir.

Zira þu anda ben...

Babam Ferit Keskinbýçak'ýn oðluyum.

Babamýn üvey kýzým ile olan evliliðinden doðan Arif Keskinbýçak'ýn

büyükbabasýyým.

Ayný zamanda babamýn torunu olan oðlum Kamil Keskinbýçak'ýn babasýyým.

Bu durumda, sizde iyi biliyorsunuz ki mevcut kanunlarýmýz uyarýnca

büyükbaba, baba ve oðul ayný zamanda askerlik yapamazlar..

Saygýlarýmla.

Cafer Keskinbýçak.

Not : Adýyaman ili .... ilçesi ... Asliye Hukuk Mahkemesince...

Adli Tabiplik raporunda belirtilmiþ olan psikolojik rahatsýzlýklarýndan ve

(!) aile içindeki dengesizliklerden dolayý Cafer Keskinbýçak'ýn askerlik

hizmetinden muaf tutulmasýna ve askerlik þubesindeki dosyasýna bu þekilde

iþlenmesine karar verilmiþtir

Link to post
Sitelerde Paylaş
Bu hadisenin dışında yukarıda röportajda geçen sizin en adinizin yaptığı günlük işlerden ne havalara uçuyosunuz bulduk diye müslümana aşık olmak yasakmı embesiller,hem şeriatı savunur hemde aşık olur sanane.

Adam kompleksli bunu yenmek için bu tür şeyleri anlatmış kusurları sadece bunlarda değil çok eskiden beri tanırım sırf malatyalı olduğu için inönüyü savunan bi adam ne alakası var kardeşim malatyalıysa malatyalı.

İşte böyle komplolar için çok ideal bi insan,bu yüzden seçtiler.

Üstad,bu zatı muhterem için'biz ayağa kalkın dedik adam amuda kalktı'demiş yani çook eskilerdende birilerinin başinı ağrıtmış.

Velhasılı kelam ortada ne tecavüz nede cinsi bir hadise söz konusu değil gidin o yazlıktaki komşularına sorun.(ğaaa olmaaz onlarda yapmıştıır)

Yakında o küçük kız ve annesi tv lere çıkıp anlatır neler olduğunu o zamanda buraya koyup gözünüze sokarım.Şimdi dağalın ulaan.

Yahu çok muhterem kişilik niye sorduğum sorulara cevap vermedin....

Tekrar yazayım istersen...

Al sana soru;

Hüseyin yaladı mı?

Hüseyin'in yaladığı, yaladı diyor...

Hüseyin yalamadım demiyor, komplo diyor...

Hüseyin'in yalamadığını söylemediği, yalandığını söyleyen ise ailesinden alınıp devlet gözetimine veriliyor...

Hüseyin'in yalamadığını söylemediği ve yalananın AK Parti'linin başında bulunduğu bakanlıkça gözetime alındığı bu olayla ilgili olarak;

Yalananın gözlem altında, yalamadığını söylemeyenin göz altında olduğu bir esnada sen ne ayaksın(?), yanlarında mıydın(?), eğer öyleyse çekim mi yapıyordun(?), kelimenin her anlamıyla çekim yani....

Yalanan var, yalayan var, çekim yapan da sen misin?

Bu kızcağız ergenekonun hangi cenahında ve şimdi bu cağızın devletin önemli bir kurumuna sızması karşısında napacaksınız?

Süper ahlaklı olduğunuzu bizden çok siz bilirsiniz, ahlakınız kıla-tüye karşı son derece hassas onu dahi biliyoruz...

Pişkinlik sizin onur kaynağınız bunun da farkındayız...

Yalamamış olmasının sizi sevk edeceği gurur yalamış olmasının size vereceği haz kadar olamaz onu dahi biliyoruz, sen kendini kasma onlar kazma be yayrum....

tarihinde gestep tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Cerrahpaşada sokağa el bombası atıp kaçan 10 yaşındaki çocukla,cumhuriyet gazetesine molotof atan ortaokul öğrencisi ergenekonun hangi cenahındaysa bu küçük kızda o cenahta.İkiside neden yaptın diye sorulamayacak kadar masum.

Psikolojisi bozuk mahluk yazdıklarını okuyan hayvanat bahçesinden yazıyosun sanır biraz insan gibi cümleler kur.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...